• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turkan88'in Diyet Günlüğü

doğru onu unuttum:) sabah 1 bardak kiraz sapı akşam normal çay içtim 1 çay bardağı şekersiz artık şeker kullanmıyorum
spor da yürüyüşe çıkıcam dönünce 100-200 mekik duruma göre

Mukayese kız moralim çookk bozuk bugün kacırdım yahu Türkan haklı olarak kızdı bana yaa :26:

sen şu mısırları yiyeeeeennn:D:D:D sana cevap vermiyorum cezalısın:P:P

tamam bi seferlik olmuş hemen telafi girişimleri yediğini yakacak kadar spor:D:D

ip atlıycam şimdi 200 tane hem baslamısda olurum ne zamandır bırakmıstım ayağım yuzunden canım ceza vermeyin banaaaa:14:

Güzelleeeerrr ben ip atlamaya gidiyorum yarın görüşürüz canlaaaaarrrrr hayırlı aksamlarr:5:

selamm ben de geldim :))

bugünkü menüm :

sabah: 4 yk yulaf ezmesi
yarım yağlı süt

ara: 3 adet pirinç ve mısır patlağı ( marka veremiyorum sanırım :)) şu yuvarlak olanlar var ya hani :D

öğle : 1 dilim light ekmek
1 domates, yarım salatalık, maydanoz,marul
3 zeytin
1 kk tuzsuz lor peyniri
1 bardak şekersiz kahve

bu arada arzu ayten ingilizce öğretmeniymişsiniz sanırım :)) benim de 2 sene var daha mezuniyetime ileride meslektaşınız olucam :D bu arada aranızda en küçük benim sanırım nasıl hitap etsem bilemedim :D

menün gayet güzel canım ama o pirinç mısır patlağı çok da masum bişey değil bence. diyet için uygun gibi duruyor ama yağlı sanki.evet 6 yıllık ingilizce öğretmeniyim. inşallah istediğin yere atanırsın kpss ye yüklenmen lazım epey. benim adım arzu o şekilde hitap edebilirsin sorun değil.

aktardan aldığım yağı göbüşüme sürdüm 1 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu 3.günüm ama bugün göbeğim ve belim yanıyor ateş çıkıyor sanki bi zarar mı verdi acaba korkuyorum :43:

bu 3.günüm ama bugün göbeğim ve belim yanıyor ateş çıkıyor sanki bi zarar mı verdi acaba korkuyorum :43:

BİLDİĞİ KADARIYLA YANMASI İYİ CANIM TELASLANMA BENCE :nazar:

hemen gidip 250 tane atladım ip bundan sonra atlıycam ayğım şimdilik iyi hosçakalııınnnnnn:32:

güzelll:)

marka vermende bi sakınca yok canım menü güzel:) kaç yaşındasın bakim sen ablası:D:D

20 yaşındayım ben :)) bu arada sabah ve öğleyi yazmıştım ara da 1 tanecik havuç yedim akşam yemeği için de saat 9 buçukta bir kase çorba içtim. Biliyorum geç oldu ama dışarıdaydım vakit bulamadım hiçbir şey yemeden de duramazdım sabaha kadar :(
bugün yürüyüş yapamadım gece 100 mekik çekerim artık...

Sabah 1 dilim Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin
Ara 1 bardak meyve suyu
Öğle 1 Çavdar 3 parça tavuk ızgara 1 patlıcan ızgara salata
Ara activia
Aksam 1 cigkofte durum ayran
Ara 6 cilek

hepinizin menüsü toptan çok güzzel:)

buradayım tatlım cuma günleri staj yerim çocuk esirgeme kurumu çocuklarla görüşme yaptık nete giremedim:(
bu akşam isveçi bırakıyorum sonunda annemiikna ettim yarın 2 gün normal beslenmeye dönüp pazartesi salı ayran detoksu yapıcam tadını çok merak ediyorum onun:)
bugün yediklerimi sabah şekersin kahve
öğlen mangal vardı 2 parça tavuk eti, 1 küçük şiş salata ayran
arada şekersiz türk kahvesi içtim
akşam yeşil sebzelerle salata ve yoğurt:)

Staj yerin süpermiş.İstanbuldaysan Kadınlar kulubü toplanıp çocukları ziyarete gelelim.:46:
Ayran diyetini (içinde nohut olanı yapmıştım gerçekten 2 günde 2 kilo veriliyor)Ben rahat içebilmek için içine bol bol nane koydum.Cacık niyetine içmiştim.:9:

Yağların yanıyor daa olabilir , alerjide oluyor olabilirsin.Bence direk aktara sor.O zaten sattığı ürünü bilir ,alerjiyse bırakırsın.

Son düzenleme:
Sabah 1 dilim Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin
Ara 1 bardak meyve suyu
Öğle 1 Çavdar 3 parça tavuk ızgara 1 patlıcan ızgara salata
Ara activia
Aksam 1 cigkofte durum ayran
Ara 6 cilek

Akşam menün süpermiş bende çiğ köfteye bayılırım ama şu sıralar yemiyorum.Akşam yemen kötü olmuş ama olmuşa çare yok afiyet olsun.:16:

Evet bu akşam çok geç kaldım.Gündüz temizlik ve akşama eltimler yemeğe gelmişti.Bugün yine kendimi takdir ettim.:13:Çünkü diyeti hiçççç bozmadım.Güzel güzel tatlılar vardı yemedim.:21:Şuanda da kendimi suçlu hissetmiyorum.Çarşambamı tartılacaktık.:26:
Zayıflıyorum , zayıflıyorum..:21::21:
Bu arada Form çayı içmeyi bıraktım , yeşil çaya geri döneceğim.Çünkü bağırsaklarımı acayip çalıştırıyordu.Kabızlık sorunu olanlara tavsiye ederim.Valla ben form çayı hiç tutmadım.

Son düzenleme:
20 yaşındayım ben :)) bu arada sabah ve öğleyi yazmıştım ara da 1 tanecik havuç yedim akşam yemeği için de saat 9 buçukta bir kase çorba içtim. Biliyorum geç oldu ama dışarıdaydım vakit bulamadım hiçbir şey yemeden de duramazdım sabaha kadar :(
bugün yürüyüş yapamadım gece 100 mekik çekerim artık...

Ne güzel hepiniz çok gençsiniz.:31: Zaman çok çabuk geçiyor kızlar.Bir bakıyorsunuz olmuşsunuz 35 , 11 yıllık evli ama ben daha yaşlanmaya hazır değilim.:27:

Back
X