doğru onu unuttum:) sabah 1 bardak kiraz sapı akşam normal çay içtim 1 çay bardağı şekersiz artık şeker kullanmıyorumMASAALLAHSPOR ,CAY?
spor da yürüyüşe çıkıcam dönünce 100-200 mekik duruma göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru onu unuttum:) sabah 1 bardak kiraz sapı akşam normal çay içtim 1 çay bardağı şekersiz artık şeker kullanmıyorumMASAALLAHSPOR ,CAY?
doğru onu unuttum:) sabah 1 bardak kiraz sapı akşam normal çay içtim 1 çay bardağı şekersiz artık şeker kullanmıyorum
spor da yürüyüşe çıkıcam dönünce 100-200 mekik duruma göre
sen şu mısırları yiyeeeeennnMukayese kız moralim çookk bozuk bugün kacırdım yahu Türkan haklı olarak kızdı bana yaa :26:
Supersın canım,ben kactıım
sen şu mısırları yiyeeeeennnsana cevap vermiyorum cezalısın
tamam bi seferlik olmuş hemen telafi girişimleri yediğini yakacak kadar spor![]()
kiraz sapının yağ yaktığını düşünmüyorum idrar yolları için iyi yağ yakıcı bişe denesen daha iyi biberiye gibiyarın aktara gidip kiraz sapı alcam kaynatıp içeceğim bundan sonra insallah canım![]()
kiraz sapının yağ yaktığını düşünmüyorum idrar yolları için iyi yağ yakıcı bişe denesen daha iyi biberiye gibi
selamm ben de geldim :))
bugünkü menüm :
sabah: 4 yk yulaf ezmesi
yarım yağlı süt
ara: 3 adet pirinç ve mısır patlağı ( marka veremiyorum sanırım :)) şu yuvarlak olanlar var ya hani
öğle : 1 dilim light ekmek
1 domates, yarım salatalık, maydanoz,marul
3 zeytin
1 kk tuzsuz lor peyniri
1 bardak şekersiz kahve
bu arada arzu ayten ingilizce öğretmeniymişsiniz sanırım :)) benim de 2 sene var daha mezuniyetime ileride meslektaşınız olucambu arada aranızda en küçük benim sanırım nasıl hitap etsem bilemedim
![]()
aktardan aldığım yağı göbüşüme sürdüm 1 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu 3.günüm ama bugün göbeğim ve belim yanıyor ateş çıkıyor sanki bi zarar mı verdi acaba korkuyorum![]()
güzelll:)
marka vermende bi sakınca yok canım menü güzel:) kaç yaşındasın bakim sen ablası![]()
hepinizin menüsü toptan çok güzzel:)
buradayım tatlım cuma günleri staj yerim çocuk esirgeme kurumu çocuklarla görüşme yaptık nete giremedim
bu akşam isveçi bırakıyorum sonunda annemiikna ettim yarın 2 gün normal beslenmeye dönüp pazartesi salı ayran detoksu yapıcam tadını çok merak ediyorum onun:)
bugün yediklerimi sabah şekersin kahve
öğlen mangal vardı 2 parça tavuk eti, 1 küçük şiş salata ayran
arada şekersiz türk kahvesi içtim
akşam yeşil sebzelerle salata ve yoğurt:)
aktardan aldığım yağı göbüşüme sürdüm 1 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu 3.günüm ama bugün göbeğim ve belim yanıyor ateş çıkıyor sanki bi zarar mı verdi acaba korkuyorum![]()
Sabah 1 dilim Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin
Ara 1 bardak meyve suyu
Öğle 1 Çavdar 3 parça tavuk ızgara 1 patlıcan ızgara salata
Ara activia
Aksam 1 cigkofte durum ayran
Ara 6 cilek
20 yaşındayım ben :)) bu arada sabah ve öğleyi yazmıştım ara da 1 tanecik havuç yedim akşam yemeği için de saat 9 buçukta bir kase çorba içtim. Biliyorum geç oldu ama dışarıdaydım vakit bulamadım hiçbir şey yemeden de duramazdım sabaha kadar
bugün yürüyüş yapamadım gece 100 mekik çekerim artık...