günaydınnn fıstıklarrrrrr hepinizi tekrar görmek çokk güzell şukurler olsun Allahıma eve geldim banyo için tekrar anneme gideceğim o bakıyor zıra tek asla yapamam benım için endişelenmıssınız Allahım razı olsun çok kotu oldum çokk ölumlerden döndüm neyse geçtı hamd olsun ben kaç gundur ekmek ve su içiyordum dun bıraz yemek yemeye basladım daha ıyıym hamd ılsun hepınızı çok sevıyorum bende döneyım de tam olara dıete baslıycam hep beraber yıne eskısı gıbı ınsallah:))
bitanem benimmm,canim,canim,canim,sukurler olsun ALLAHima.seni gormek ne guzel .hos geldin bitanem,canim arkadasim.RABBIM hep saglik,sihhat versin INSAALLAH,seni ailenin basindan eksik etmesin,AMIN,diyete acele etme.ameliyat kolay degil,yemen ve toparlanman lazim.1ay diyet miyet yasak sana.her gun elme,havuc suyu iciceksin.ok?kirmizi et,sebze.tatlini ekmegi bosver ama.seni guclendiricek olan qidalari tuket mutlaka.sorucam her gun sana meyve suyunu ictinmi diye.icine 1kasik da zeytin yagi ilave ediceksin.+haftada 1,2 gun meyve suyun elma,havuc ,pancar seklinde olucak.seni seviyorumm.