Türkçe'yi güzel kullananlara..

Cevrimhici

Şampiyon Belli 2. Kim?
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2006
4.664
229
42
Sanal da olsa Türkçemizi güzel kullananlara, inatla özen gösterenlere,gözümüze zevk verenlere ve Türkçemizi 'Turkhche'leştirmeyenlere sonsuz teşekkürler.
 
Rica ederim Buketciğim.. Duyarlılık gösterdiğiniz için asıl ben teşekkür ederim..
 
Ben de duyarlı olduğun için teşekkür etmek istedim.Kesinlikle dilimizi yozlaştırmamalıyız.
 
aynen katılıyorum güzelim belki bende arada Türkçeyi kötü yazıyor olabilirim ama herkesin olabildiğince dikkat etmesi lazım bu konuya, bir milleti millet yapan öğelerden biride dildir.
 
kesinlikle katılıyorum hülyacım.. ve böyle önemli bir konuyu geç görüp cevap yazdığım için kendimide kınıyorum...:eek:klava:
teşekkür ederim sana...a.s.
 
Aramızda böyle düşünen insanların var olduğu gerçeğini hatırlattığın için teşekkür ediyor ve sana yürekten katıldığımı bildiriyorum...
 
Kendi adıma şunu yazabilirim ki,yazım kurallarından tutun da,özel harf ve noktalama işaretlerine kadar,Türkçemize özen gösteren birisiyim.
Gereken değeri vermek bana haz veriyor.
Herkesi güzel konuşma ve yazmaya davet ediyorum.:)
Hülya'cığım hassasiyetine ben de teşekkür edenlerdenim.
 
Evet ben de teşekkür etmek istiyorum.
Güzel Türkçe kullananlara,noktalama işaretlerini yerinde kullananlara, hatta vurgulamayı güzel yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Ben elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ama hatalarım da oluyor elbet!:eek: Zaman zaman kendi yazım hatalarımı gördüğümde, açıkçası cidden utanıyorum. Aldığım eğitime,yaşadığım kültüre ve yaşıma başıma rağmen nasıl böyle hatalar yaptım diye kendi kendime hayıflanıyorum.
Ayrıca; Şuleciğim gibi Türkçeyi güzel kullanmaya çalışmak, beni de çok mutlu ediyor.:1rolleyes:
Bu güzel konu için de sana da teşekkürler Hülya!yerimseniben
 
Güzel ithamlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkürler.
Hassasiyetinize ise diyecek laf yok.
 
Sanal da olsa Türkçemizi güzel kullananlara, inatla özen gösterenlere,gözümüze zevk verenlere ve Türkçemizi 'Turkhche'leştirmeyenlere sonsuz teşekkürler.

canım böyle ince ve güzel düşüncen dolayısıyla, evvela sana teşekkür ediyorum. Türkçemiz benliğimizin ve birliğimizin nüvesi. Türkçemize sahip çıkan herkese teşekkürler.
 
ben de teşekkür ediyorum.. dikkat etsem de arada birkaç kelimeyi kaçırıyorum yanlış yazıyorum ya da söyleyiş özelliğine göre yazıyorum.. affet beni hülya abla a.s
 
Valla ben de dönüp dolaşıp bu başlığa geliyorum aslında..
Daha önceden de yazdım ama ne kadar yazarsam yazayım yetmiyor bana.Ben Türkçemizi çok seviyorum,onu kullanırken noktalama işaretlerinden tutun da,özel isimlere kadar her detaya dikkat ediyorum..Bu konuda övünebilirm,mütevazi olmayacağım..

Evet ben Türkçemizi iyi ve kusursuz kullananlardanım:)Aynı tutumu sergileyen arkadaşlarımı da yer yer değil,sık sık görmek istiyorum..
Dilimize sahip çıkalım lütfen..Kaybolmasına,yitip gitmesine izin vermeyelim.Bu bizim elimizde!

Hülya'cığım bir teşekkür daha sana.Bakarsın yarın birgün gelir yine yazarım,çünkü sonsuz haz alıyorum bu konuda fikirlerimi yazınca...
Sevgiler..
 
X