Hadi kızlar hep beraber kaçalım burdanSizlere sohbet etmeyin demiyoruz, BDV'deki konularda yapmayın, geyik bölümü varken neden burası ve buradaki konular?
Lütfen hanımlar sohbet etmek istiyorsanız geyikte konu açın sohbet edin, bakın konu dışı uyarıları kalıcı uyarı, yani bu demektir ki, her konu dışı uyarınız ceza panonuzda aktif olarak kalacak ve ban süreleriniz uzayacak, gerçekten değer mi sizce?
Ben ki sizleri hep sözlü de ikaz ediyorum üstelik.
Konu Türkiye ve yurtdisi olunca laf lafi acti abla. Konu dışı olmadi sanki muhabbet ama muhabbet döndü.Sizlere sohbet etmeyin demiyoruz, BDV'deki konularda yapmayın, geyik bölümü varken neden burası ve buradaki konular?
Lütfen hanımlar sohbet etmek istiyorsanız geyikte konu açın sohbet edin, bakın konu dışı uyarıları kalıcı uyarı, yani bu demektir ki, her konu dışı uyarınız ceza panonuzda aktif olarak kalacak ve ban süreleriniz uzayacak, gerçekten değer mi sizce?
Işte bazen birden gelişiyor ve insan dur yazma diyemiyor kendine.tuhaf bir şey çekiyor insanı bi anda sohbet.Sizlere sohbet etmeyin demiyoruz, BDV'deki konularda yapmayın, geyik bölümü varken neden burası ve buradaki konular?
İts finnish maalesef öğrenemeyeceğiz bunu bir türlü . Ay şimdi beni uykuda tutmazDiğer arkadasta doktor sanırım ama konu sahibi ya hemsire ya doktor arada kaldi o konu
Biz Vallahi arkadasa Turkce ogretmenmesine vesile olsun diye burda durmadan yazdik. Onu bekliyorduk .Sizlere sohbet etmeyin demiyoruz, BDV'deki konularda yapmayın, geyik bölümü varken neden burası ve buradaki konular?
Hakikaten sonradan çok güzel Türkçe yazmaya başladıBiz Vallahi arkadasa Turkce ogretmenmesine vesile olsun diye burda durmadan yazdik. Onu bekliyorduk .
O kadar yakin bulduk ki hepimiz birbirimizi konu konu acti , konusustuk , kimse kimseyi rencide etmedi hatta kusenler baristi.Işte bazen birden gelişiyor ve insan dur yazma diyemiyor kendine.tuhaf bir şey çekiyor insanı bi anda sohbet.
Oki, ama sende geleceksen gideriz . Sen gelmeden olmazHanımlar, konuyla alakalı yazacaksanız yazabilirsiniz elbette ama geyik dönecekse sizi geyik bölümüne alalım lütfen
Abla sen bu konuyu geyik bölümüne taşısan daha iyi olmazmı ? Hem kurallarıda çiğnememiş oluruzHanımlar, konuyla alakalı yazacaksanız yazabilirsiniz elbette ama geyik dönecekse sizi geyik bölümüne alalım lütfen
Türkçesi: yüz bulduk,astar istiyoruzOki, ama sende geleceksen gideriz . Sen gelmeden olmaz
Ama benim Türkçem çok kötü , ondan yanlış anlıyor ve yanlış yazıyor benTürkçesi: yüz bulduk,astar istiyoruz
Neyse 1 2 3 tıp yapalım yanicaz yoksaAma benim Türkçem çok kötü , ondan yanlış anlıyor ve yanlış yazıyor ben
AynenO kadar yakin bulduk ki hepimiz birbirimizi konu konu acti , konusustuk , kimse kimseyi rencide etmedi hatta kusenler baristi.
Tıp ...Neyse 1 2 3 tıp yapalım yanicaz yoksa
İzmir bombasııııııııııTıp ...
konu sahibi arkadaş . Bence git sen İzmir’e . Valla bak İzmir çok güzel . Hatta yerime bolca boyoza sarılı İzmir tululu ye .
Aman diyim , zaten ablayı zor ikna ettik şimdi hepimiz yanmayalımKarnım acıktı ekmeğin arasına sütlaç mı koyup yesem bilemedım
Almancıların çocukları gördüğüm kadarıyla hep ausbildung yapıyor ciddenHangi meslek allah bilir o zaman
Bizdeki şey gibi serbest meslek yapıyorum ben öyle serbest iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?