Yok sana oyle gelmiyor , Halbuki aileleri de cocugunun almanca bilmiyor . Hic mi evde konusmuyorlar uzaklar birbirlerine . Anlamiyorum ben de .Aynen yurt dışında mecburuz Tabi ki bulunduğumuz ülkenin dilini kullanmaya.
Ay o almancı türklerin genç olanlarının türkçesi nedense daha bir kötü oluyor ya bana mi öyle geliyor yoksa
Bu konuda haklisin valla mesela bize gelen temizlikçi hanımın evinde en son model kahve makinesine kadar vardır bunu küçümsemek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın yani demek istiyorum ki bir-çok kişinin alim gücü yerinde ve herkesin cebine hitap eden şeyler mevcut burada. Tabi elektronik aletler arabalar telefonlar vs Türkiye fiyatlarına göre gayet makul o da varTabiki. Türkiye’de gördüğüm durum adil ve orantılı olmayan gelir ve gider. Avrupa’da hersey pahalıda olsa en azından nerdeyse herkesin alım gücü var . Hani burayı övmüyorum ama durum bu maalesef
evet çocukları türkiye de okumuyor haklısın .istedikleri zaman yurtdışına çıkıyorlar bilet parası barınma sorunu harcama sorunu yok onlardaEğitim acisindan bile bakinca genelde yurtdisinda eğitim aliyor maddiyati iyi olanlar. Ya da bir elini yurtdisina atiyor illa ki bunun sebeplerini ben hep hayat konforu olarak gördüm basta.
Az onceki kisi banlandi ne oldu ki ?
Doktor kız banlanmış , halbuki yeni ısınmaya başlamıştım
Ahhh su memlekette temizlikçi olmak vardı. Gel diyen yok git diyen yok. Kimsenin kaprisini çekmek yok. Sabah 8 öğleden sonra 15.30. Fıstık gibi işBu konuda haklisin valla mesela bize gelen temizlikçi hanımın evinde en son model kahve makinesine kadar vardır bunu küçümsemek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın yani demek istiyorum ki bir-çok kişinin alim gücü yerinde ve herkesin cebine hitap eden şeyler mevcut burada. Tabi elektronik aletler arabalar telefonlar vs Türkiye fiyatlarına göre gayet makul o da var
Hangi meslek allah bilir o zamansorma bir de anlamayalım diye yanımızda aralarında almanca konuşmuyorlar mı gıcık oluyorum.bir de eğitimlerini sorduğum zaman hep meslek yapıyorum cevabını alıyorum.hiçç şu üniversiteyi bitirdim diyenine rastlamadım
Geliyor mu gelmekte olan.Doktor kız banlanmış , halbuki yeni ısınmaya başlamıştım
Gercekten miDoktor kız banlanmış , halbuki yeni ısınmaya başlamıştım
O kiz o kiz degil yahu senin kafan cok karisti arkadaşımGercekten miHalbuki tanisacaktik , kizin konusunu da ele gecirdik bir de
Valla bana bile cazip geliyor zaten ev işi yapmaya alışığız az da değil bana gelen hanım 75 sterlin aliyor mesela sabah 10 da gelip akşam 5 gibi giderdi şu ara covid yüzünden gelemiyor tabi ama güzel iş birde vergi yok çünkü bildirmiyor ))Ahhh su memlekette temizlikçi olmak vardı. Gel diyen yok git diyen yok. Kimsenin kaprisini çekmek yok. Sabah 8 öğleden sonra 15.30. Fıstık gibi iş
Evet ya , açtı konuyu bıraktı gitti. Ona Daha çok sorum vardıGeliyor mu gelmekte olan.
Niye oyle oldu ki
Bu ara uyuyamıyorum lazim bana buralar.
Baska yerde mi konu acsak hicbirbasliga uymayan bölümünde falan?
Konu sahibi yazmiyor zTen girdigi halde
Doktor kiz banlanmis yazmis arkadas o yuzden ben de sasirmistimO kiz o kiz degil yahu senin kafan cok karisti arkadaşım
Konu sahibi degil turkan arkadasimiz gitti
Yapma abla ya valla koronadan kiran girdi zaten hayata tek eglence burasi kaldi. Uyku da tutmuyor. Dokanma litfeenBu gece kara Cuma, kimse size söylemedi mi? Toplu toplu gidiyor gidenler, bilmem anlatabildim mi
Ama ama ama konuyla ilgili yorumlar yaptık hep bizBu gece kara Cuma, kimse size söylemedi mi? Toplu toplu gidiyor gidenler, bilmem anlatabildim mi
Aslında ayın 13 de değil amaBu gece kara Cuma, kimse size söylemedi mi? Toplu toplu gidiyor gidenler, bilmem anlatabildim mi
Ama 13. Gun cuma degil , yada yeni yil oncesi bu cuma , bir de 21 aralik da hersey degisekmisBu gece kara Cuma, kimse size söylemedi mi? Toplu toplu gidiyor gidenler, bilmem anlatabildim mi
Diğer arkadasta doktor sanırım ama konu sahibi ya hemsire ya doktor arada kaldi o konuDoktor kiz banlanmis yazmis arkadas o yuzden ben de sasirmistim
Yapma abla ya valla koronadan kiran girdi zaten hayata tek eglence burasi kaldi. Uyku da tutmuyor. Dokanma litfeen
Sizlere sohbet etmeyin demiyoruz, BDV'deki konularda yapmayın, geyik bölümü varken neden burası ve buradaki konular?Ama ama ama konuyla ilgili yorumlar yaptık hep biz
Aynen bizim amacımız en çok bunları filan öğrenmekti yazdık filan cevap yazmadı pek bizde yazdık tabi yani öyle oldu yazdıkDiğer arkadasta doktor sanırım ama konu sahibi ya hemsire ya doktor arada kaldi o konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?