Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

[QUOTEa, post: 43326089, member: 144822"]Uzun zamandır gitme planlarım var zaten. Biraz daha hızlandırmak, başvuruları falan yapmaya başlamak lazım. Burda anca bitkisel hayatta yaşıyoruz çünkü.[/QUOTE]
Aynen zamanında gitmedik anadan babadan uzak kalmayalım elin memleketinde na yapacağız diye şimdi eşimin sektör dış mihraklar:) sayesinde düşüşte istesek de gidemeyiz. Ama düzelirse yapabilrsek hiç durmayı bile düşünmem artık. Nasış olsa biz halktan da değilmişizz

akp, cumhuriyet demokrasi kılıfını kullanarak halkı baskı altına alanları ifşa ediyor. chp nin geçmişi unutulmuyor çünkü hala chp imam hatipleri kapatmak için kesintisiz eğitimi planlıyor, kuran öğrenme yaşını yükseltmek istiyor, okullarda ve kamuda serbest kıyafet uygulamasını kaldırmak istiyor. şu anda aklıma gelen bunlar.
chp hala aynı kafada. yani halkın düşüncesini isteklerini umursamayan, kendi bildiği dikta yönetimi bize dayatmak isteyen çağ dışı bir parti. ona oy veren de sadece hatırasına hürmet ettikleri ideolojinin kalesi kabul ettiği için oy veriyor.
zaten chp nin iktidar olmak ya da halk için çalışmak gibi hedefi yok. sadece muhalefet olmak istiyor, hedefine de ulaştı. o yüzden çok şey etmeyin yani. üzülmeyin.

cnn de çok güzel konuştu biri mhp hakkında, halka yakın olan halkın sevdiği mhp milletvekillerdinden bile rahatsız olup onları partiden uzaklaştırdı dedi(bakınız meral hanım) kimse eleştiremiyor kimse bişey söyleyemiyor genel başkana dedi
ben şuan bahçelinin konuşmasını gerçekten merak ediyorum

Şu mapusluk kaç gündü acaba?
Kaç gün yatarım?

Neyse ben az bile söyledim

Bahçeli yaktı bizi şu mhp nin başında doğru dürüst lider olsaydı bu hallere gelinmezdi.

Turkiye 7 Haziran secimleri sonunda tarihi bir firsati kacirdi. MHPnin bunda payi buyuk. O zaman da yazmistim, gene yazayim. % 60 tan bir hukumet cikmadiysa, bir azinlik hukumetini bile desteklemekten "tabanima ne derim, oylarim duser" korkusuyla hareket eden MHP ve Bahceli sayesindedir. Kurmazsan da duseceksin dedim, dustu.. Halbuki kursa idi bir sansi vardi. aklin yolu bir.. Hukumet kurulabilirdi, yolsuzluklar yargiya tasinabilirdi, bir daha AKP iktidari ruyasinda gorebilirdi. Olmadiysa, ortak paydada dahi isbirligi yapamayan, kendi parti menfaatlerini ulke menfaatlerinin ustunde goren ve tutan Bahceli ve MHP sayesinde.. Bahceli kaybetti.. Bugun istifasi tartisiliyor. HDP destekli bir hukumetten kacmasi ne onun, ne de Turkiyenin bir isine yaramadi, sadece Tayyip'e yaradi. Her zamanki gibi gene, hatta bu sefer kendi partisini eritmek pahasina AKPyi kurtardi. Ille de Ana muhalefet olacakmis.. Sanki partiler secimlere iktidar degil, muhalefet olabilmek icin giriyorlarmis gibi.. Olsun bakalim bu saatten sonra olabiliyorsa..

Herseye hayır diyen sevgili bahçeli istifa konusunda da Çizgisini bozmayarak hayır dedi.

Bu seçimin sonucu göstermiştir ki, halk koalisyon istemedi. Muhalefet kanadının ileri sürdüğü endişeler, çekinceler toplumda kabul görmedi; tek parti istikrarı her şeyin önüne geçti.

5 ayda ne değişti? Yapılan bir araştırmaya göre, 7 Haziran seçiminde akp'ye oy vermeyen bir grup seçmen, sonucu önceden bilseydi akp'ye oy vereceğini açıklamıştı. Bunun yanında ülkede yaşananlar, hükümetin kurulamayabileceği endişesi, bunun ekonomiye olası yansıması, halkın kararında etkili oldu. Akp; hem mhp'den, hem hdp'den, hem de diğer grubuyla adlandırılan gruptan oy aldı ve tek başına iktidar oldu.

Umuyorum ve diliyorum; bundan sonra her şey ülkemin hayrına olur. Oy vermeden önceki tek temennim de birlik, beraberlik ve daha aydınlık bir Türkiye'ydi. Hep beraber yaşayıp göreceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…