yazan görevli uyumuş :)Eki Görüntüle 1674284 Eki Görüntüle 1674285
Şimdi tvden çektim bunları. Açılan sandık sayısı 100.1...
Biri bana bunun nasıl olduğunu açıklayabilir mi?
işte aileden gelen alışkanlık vicdan yapıp şimdiye kadar hep mhp ye verdimÖlsem ölüm mhp ye verir ama bahceli gittikce kan kaybetti
post: 43326110 .!.:Iyice okuyun, sonra müdür ben bilmiyordum, duymadım, görmedim demek yok.
Duyurduk mu? Duyurduk, bu gece cımbızı biler yarına
İyi olmuş bu. Ban mı yesem dedim şimdi Tutamıyorum kendimi. Öyle mecburen tutacaksın artıkIyice okuyun, sonra müdür ben bilmiyordum, duymadım, görmedim demek yok.
Duyurduk mu? Duyurduk, bu gece cımbızı biler yarına hazır ederim.
Yinemi aziz nesin muhabbeti yavher seçim her seçim aynı terane sıkılmadınız mı, biraz yaratıcı olun ayol ( kakao ya selam olsun)
Yine bir seçim Ritüeli:
-seçim yasaklarının kalkması
-durun daha kesin sonuçlar değil...
-benim yengemgil görmüş oylar çalınmış...
-aziz nesini anma...
-bu ülkede yaşanmaz, gidelim...
-kapanış
yazan görevli uyumuş :)
Herseye hayır diyen sevgili bahçeli istifa konusunda da Çizgisini bozmayarak hayır dedi.
Peki söz verelim bir sonraki oyda bahceli varsa biz yokuz ok....işte aileden gelen alışkanlık vicdan yapıp şimdiye kadar hep mhp ye verdim
başında doğru düzgün lider olsa ölene kadar da ona verirdim ama bahçeli başındayken olmuyor
3 kere denedim gördüm sonuç hüsran
hayal gücüne bak :)
1 ay mı?
1 ayda insan sitenin adını unutur
Abla ceza puanlarımızı biz görebiliyor muyuzunutmaz, sistem ceza puanlarınızın toplamına göre banlıyor sizi, otomatik bir sistem bu, biz sadece uymadığınız site kuralını işaretliyoruz.
Ceza puanlarınız çok değilse birkaç günde bitiyor banınız
unutmaz, sistem ceza puanlarınızın toplamına göre banlıyor sizi, otomatik bir sistem bu, biz sadece uymadığınız site kuralını işaretliyoruz.
Toplam ceza puanınıza göre değişiyor, belli bir gün sayısı veremem size, daha önce ceza almışlığınız varsa 2 günde olabilir 1 ayda.
unutmaz, sistem ceza puanlarınızın toplamına göre banlıyor sizi, otomatik bir sistem bu, biz sadece uymadığınız site kuralını işaretliyoruz.
bence kovsunlar :)Eminim öyledir.
Kaç ilde aynı şeyi gördüm ikisini yakalayabildim. Normal bir ülkede rezalet olacak şey türkiyede görevli uyumuşa bağlanıyor. Utanın...
bence kovsunlar :)
Profillerinizde görüyor olmanız lazım, banlanınca uyarı mesajı geliyor, ceza puanlarını bilmeyenler sorarsa özelden söylüyorum. Sizin cezanız yok mesela.Abla ceza puanlarımızı biz görebiliyor muyuzYa da alınca uyarı falan geliyo mu
Tamam çok teşekkür ederimProfillerinizde görüyor olmanız lazım, banlanınca uyarı mesajı geliyor, ceza puanlarını bilmeyenler sorarsa özelden söylüyorum. Sizin cezanız yok mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?