- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Aynen cnmbu arada aziz nesine selam çakanlar, ülkeyi terketme kararı alanlar, dolaylı hakaret edenler,
canım hazmedemediğiniz lokmayı çiğnemeyeceksiniz.
demokrasi sizin gibilere 5 beden büyük geliyor. her şeyi bildiğini sanan cahiller grubusunuz. en kötüsü de budur ki, kişi cahildir ama cahilliğinin farkında değildir.
ya hazmedin ya da gidin. tutan yok.
sonra da en çok siz ağlıyorsunuz "saygısızlar, cahiller" diye. bir gün de ağlamayın da şaşırtın bizi.
bu arada hatırlatayım, yine akp iktidar, yine halk muktedir. aristokratlar çöpe :)
bosver onlar kendini böyle avutsun,biz ZAFERIMIZIN tadini cikaralim
zalımcıgım benımkı kac bakabılırmısın conemProfillerinizde görüyor olmanız lazım, banlanınca uyarı mesajı geliyor, ceza puanlarını bilmeyenler sorarsa özelden söylüyorum. Sizin cezanız yok mesela.
Bu mesajı alıntılarlar azıcık beklegerçekten hakkıyla aldığına inanan var mı
siz istesenizde tatmin olamazssiniz,yenilgi kolay kabul edilir birsey degilBu açıklama mı şimdi? Çok tatmin oldum teşekkürler.
Alime en büyük ceza cahillerin arasina atmaktir diye bir söz var bilirmisiniz.bu arada aziz nesine selam çakanlar, ülkeyi terketme kararı alanlar, dolaylı hakaret edenler,
canım hazmedemediğiniz lokmayı çiğnemeyeceksiniz.
demokrasi sizin gibilere 5 beden büyük geliyor. her şeyi bildiğini sanan cahiller grubusunuz. en kötüsü de budur ki, kişi cahildir ama cahilliğinin farkında değildir.
ya hazmedin ya da gidin. tutan yok.
sonra da en çok siz ağlıyorsunuz "saygısızlar, cahiller" diye. bir gün de ağlamayın da şaşırtın bizi.
bu arada hatırlatayım, yine akp iktidar, yine halk muktedir. aristokratlar çöpe :)
soru işareti koymamısım sonuna. kralcılık yapacaklar olan alıntılamasın diyeBu mesajı alıntılarlar azıcık bekle
Yine ötekileştirmenin, yaftalamanin dibine vurulmuş...
Yok o Atatürk düşmanı, yok diğeri dinsiz. Hep aynı muhabbetler. Hiç bitmedi. Benim için hiçbirinin oy oranı hdp ninki kadar önemli değildir.
AKP ve CHP düşmanlarının çeyreğinin çeyreği teröre ,teröriste düşman olsaydı teröristler barajı aşamazdi. Daha Türkçe konuşamayan bebek katilinin yeğeni meclise giremezdi!işte bi Güneydoğulu olarak kanima dokunan bu...
siz istesenizde tatmin olamazssiniz,yenilgi kolay kabul edilir birsey degil
Dur simdi cevaplarlar.bekleYuzde elli gitsin deyince hoba kim kimi kovuyor demediniz
Ucu size dokunmuyor diye mi
Aldigina bilememde calacagina inancim vargerçekten hakkıyla aldığına inanan var mı
hayyal eskiden güzel sohbetlerimizin adina sana güzelce cevab yazicam ,kirici konusmak istemem seninleRabia sen Almanya'da yaşıyorsun bildiğin kadarı ile.
Ülke Yönetiminden memnunsan ve ülke gerçekten geliştiyse Neden Almanya'da yaşıyorsun?
Neden dönmüyorsun?
offf meryem vallaha sıktın artık ya. islamcılar da alevileri yaktı. biz de onlardan örnek alıp islamcı mı yakalım sokakta? ille kötüden örnek vereceksin değil mi?Yuzde elli gitsin deyince hoba kim kimi kovuyor demediniz
Ucu size dokunmuyor diye mi
sen hakaret etmeden tartisamazmisin,yapindami var terbiyesizlikYenilgi değil ki mesele. Yenilgi olarak bile görmüyorum bunu. Aptal değilim aptal yerine konmak rahatsız ediyor. Aptal yerine konmaktan rahatsız olmayanlara acıyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum.
65 lerde bir öküz bir Traktor parasi biriktirmeye gelmisler Daha biriktirip gidememisler.hayyal eskiden güzel sohbetlerimizin adina sana güzelce cevab yazicam ,kirici konusmak istemem seninle
ben almanyada dogum büyüdüm okudum evlendim
cocuklarimda burda dogdu,cocuklarmin herseyi burda
cocuklarimin gelecegini hazirlayip evlendirip kismet oluncada VATANIMIZA yerlescegiz
hayyal eskiden güzel sohbetlerimizin adina sana güzelce cevab yazicam ,kirici konusmak istemem seninle
ben almanyada dogum büyüdüm okudum evlendim
cocuklarimda burda dogdu,cocuklarmin herseyi burda
cocuklarimin gelecegini hazirlayip evlendirip kismet oluncada VATANIMIZA yerlescegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?