Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Aynen cnm
Bir de munakasa icin cildiriyolar.dedim ya hazmetmeleri kolay degil.bosver biz sevincimizi yasayalm.onlar o parlak aydin beyinlerini bize laf yetsrmek icin ugrassinlar.icerde feci bi patlama var kolay degil :)

Profillerinizde görüyor olmanız lazım, banlanınca uyarı mesajı geliyor, ceza puanlarını bilmeyenler sorarsa özelden söylüyorum. Sizin cezanız yok mesela.
zalımcıgım benımkı kac bakabılırmısın conem

Alime en büyük ceza cahillerin arasina atmaktir diye bir söz var bilirmisiniz.

aynen. sonuna kadar katılıyorum. akp-chp savası yapılırken asıl konusulması gereken konu 2. planda bıle değil.

siz istesenizde tatmin olamazssiniz,yenilgi kolay kabul edilir birsey degil

Yenilgi değil ki mesele. Yenilgi olarak bile görmüyorum bunu. Aptal değilim aptal yerine konmak rahatsız ediyor. Aptal yerine konmaktan rahatsız olmayanlara acıyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum.

Rabia sen Almanya'da yaşıyorsun bildiğin kadarı ile.
Ülke Yönetiminden memnunsan ve ülke gerçekten geliştiyse Neden Almanya'da yaşıyorsun?
Neden dönmüyorsun?
hayyal eskiden güzel sohbetlerimizin adina sana güzelce cevab yazicam ,kirici konusmak istemem seninle

ben almanyada dogum büyüdüm okudum evlendim
cocuklarimda burda dogdu,cocuklarmin herseyi burda
cocuklarimin gelecegini hazirlayip evlendirip kismet oluncada VATANIMIZA yerlescegiz

Yuzde elli gitsin deyince hoba kim kimi kovuyor demediniz
Ucu size dokunmuyor diye mi
offf meryem vallaha sıktın artık ya. islamcılar da alevileri yaktı. biz de onlardan örnek alıp islamcı mı yakalım sokakta? ille kötüden örnek vereceksin değil mi?
o zaman da hop kimi kovuyorsun dedim ben. size de diyorum. kimseye tapusu verilmedi bu memleketin.

Yenilgi değil ki mesele. Yenilgi olarak bile görmüyorum bunu. Aptal değilim aptal yerine konmak rahatsız ediyor. Aptal yerine konmaktan rahatsız olmayanlara acıyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum.
sen hakaret etmeden tartisamazmisin,yapindami var terbiyesizlik
bizde sana aciyoruz

Akp, cemaatcileri dogu gorevlerini tamamlamis olmalarina ragmen tekrar doguya gonderdi ve insanlar sehit oldu

Buna uzulmuyor musunuz merak ediyorum?

Dagilan parcalanan hayati alt ust olan ailelere uzulmuyor musunuz?

Şu 5 ayda yaşananlar hele ne cabuk unutuldu da herkes mutluluktan sokaklara döküldü bu 5 ayda yaşananlardan akp dahil tum siyasi partiler sorumluydu oysa ki

65 lerde bir öküz bir Traktor parasi biriktirmeye gelmisler Daha biriktirip gidememisler.

Ben zaten objektif bir soru sormuştum.
Kırıcı bir şey söylediğimi zannetmiyorum.
Yanılıyor muyum?
Burada da son derece güzel bir eğitim sistemi, hukuk sistemi ve yaşam kalitesi var.
Bu Yüzden neden dönmeyi bu kadar erteliyorsun demek için soruyorum.
Yanlış olan nedir?

Alim adam bes dakikadabir ben cok biliyom demez blin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…