- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Bu ceza puanlarının silinmesi mümkün mü abla daha önce bir iki defa silinmişti deunutmaz, sistem ceza puanlarınızın toplamına göre banlıyor sizi, otomatik bir sistem bu, biz sadece uymadığınız site kuralını işaretliyoruz.
Ceza puanlarınız çok değilse birkaç günde bitiyor banınız
AKPlilermi kizardi yoksa senmiAçıklaman var mı bunun için? Yoksa zırvalama. Bak hiç bir akapeli bulaşmadı. En azından yüzleri kızardı muhtemelen. Sende yüz var mı?
ciddi misin sen?Açıklaman var mı bunun için? Yoksa zırvalama. Bak hiç bir akapeli bulaşmadı. En azından yüzleri kızardı muhtemelen. Sende yüz var mı?
AKPlilermi kizardi yoksa senmi
su saldirganligin kimim kizardigini belli
bukadar belli etmeyin yahu
ciddi misin sen?
tv de alt yazıları geçen vatandaş hata yapmış. onu bile akp ye, hileye bağlama çabası ise çok komik oluyorsun.
farkında değilsin galiba. bak söyledim, güldürme kendine.
bosver onlar kendini böyle avutsun,biz ZAFERIMIZIN tadini cikaralimciddi misin sen?
tv de alt yazıları geçen vatandaş hata yapmış. onu bile akp ye, hileye bağlama çabası ise çok komik oluyorsun.
farkında değilsin galiba. bak söyledim, güldürme kendine.
O degil de saatleri geri alabilir miyiz artik
nerden kimi kovuyorsun sen? %52 aldınız diye memleketin tapusunu mu verdiler size? kimin memleketinden kimi kovuyorsun ablacım sen? o yancınız MHP'liler olmadı mı ne hale geldiğinizi gördük sizin.bu arada aziz nesine selam çakanlar, ülkeyi terketme kararı alanlar, dolaylı hakaret edenler,
canım hazmedemediğiniz lokmayı çiğnemeyeceksiniz.
demokrasi sizin gibilere 5 beden büyük geliyor. her şeyi bildiğini sanan cahiller grubusunuz. en kötüsü de budur ki, kişi cahildir ama cahilliğininfarkında değildir.
ya hazmedin ya da gidin. tutan yok.
sonra da en çok siz ağlıyorsunuz "saygısızlar, cahiller" diye. bir gün de ağlamayın da şaşırtın bizi.
bu arada hatırlatayım, yine akp iktidar, yine halk muktedir. aristokratlar çöpe :)
Geçen gün anneme anne eskiden yağ,tüp kuyruğu varmış sen de girdin mi dedim.Annem 65 yaşında bu arada.Ben bilmiyorum girmedim ama kıyma kuyruğuna girerdik dedi.Niye dedim bulamıyormuydunuz?Yok orası daha ucuzdu ondan dedi.
oylarin daha %99 bile acilmadi benim baktim haber siitelerinde öyle yaziyorCevap rica edeyim. Sandıkların 100.1' i nasıl sayılabilir?
Hadi onu da geçelim şu aşağıdaki iddialara cevap verin mümkünse.
Eki Görüntüle 1674296 Eki Görüntüle 1674297 Eki Görüntüle 1674298
Bunlara cevap veremiyorsanız yüzünüz kızarmalı, kızarmıyorsa bir sorun vardır.
Ben ne kadar mapis yazarim cezalarimla munemProfillerinizde görüyor olmanız lazım, banlanınca uyarı mesajı geliyor, ceza puanlarını bilmeyenler sorarsa özelden söylüyorum. Sizin cezanız yok mesela.
oylarin daha %99 bile acilmadi benim baktim haber siitelerinde öyle yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?