Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Bu ceza puanlarının silinmesi mümkün mü abla daha önce bir iki defa silinmişti de

şuan benim çok birikti bir haftayı buluyor birde bir gün iki gün arayla banlanınca

2-3 hafta yok oluyorum

valla en güzel emin çapa anlattı, adama o kadar laf etmelerine rağmen, kaç paraya satıldın bile demişler adama, siz biliyorsanız paraları yollayın diyor

bu arada aziz nesine selam çakanlar, ülkeyi terketme kararı alanlar, dolaylı hakaret edenler,
canım hazmedemediğiniz lokmayı çiğnemeyeceksiniz.

demokrasi sizin gibilere 5 beden büyük geliyor. her şeyi bildiğini sanan cahiller grubusunuz. en kötüsü de budur ki, kişi cahildir ama cahilliğinin farkında değildir.

ya hazmedin ya da gidin. tutan yok.

sonra da en çok siz ağlıyorsunuz "saygısızlar, cahiller" diye. bir gün de ağlamayın da şaşırtın bizi.

bu arada hatırlatayım, yine akp iktidar, yine halk muktedir. aristokratlar çöpe :)

Açıklaman var mı bunun için? Yoksa zırvalama. Bak hiç bir akapeli bulaşmadı. En azından yüzleri kızardı muhtemelen. Sende yüz var mı?
ciddi misin sen?
tv de alt yazıları geçen vatandaş hata yapmış. onu bile akp ye, hileye bağlama çabası ise çok komik oluyorsun.
farkında değilsin galiba. bak söyledim, güldürme kendine.

AKPlilermi kizardi yoksa senmi
su saldirganligin kimim kizardigini belli
bukadar belli etmeyin yahu

Cevap rica edeyim. Sandıkların 100.1' i nasıl sayılabilir?

Hadi onu da geçelim şu aşağıdaki iddialara cevap verin mümkünse.

Bunlara cevap veremiyorsanız yüzünüz kızarmalı, kızarmıyorsa bir sorun vardır.

ciddi misin sen?
tv de alt yazıları geçen vatandaş hata yapmış. onu bile akp ye, hileye bağlama çabası ise çok komik oluyorsun.

Bi alt mesaja cevap ver ozaman. Bekliyorum.

Yine ötekileştirmenin, yaftalamanin dibine vurulmuş...
Yok o Atatürk düşmanı, yok diğeri dinsiz. Hep aynı muhabbetler. Hiç bitmedi. Benim için hiçbirinin oy oranı hdp ninki kadar önemli değildir.
AKP ve CHP düşmanlarının çeyreğinin çeyreği teröre ,teröriste düşman olsaydı teröristler barajı aşamazdi. Daha Türkçe konuşamayan bebek katilinin yeğeni meclise giremezdi!işte bi Güneydoğulu olarak kanima dokunan bu...

ciddi misin sen?
bosver onlar kendini böyle avutsun,biz ZAFERIMIZIN tadini cikaralim

nerden kimi kovuyorsun sen? %52 aldınız diye memleketin tapusunu mu verdiler size? kimin memleketinden kimi kovuyorsun ablacım sen? o yancınız MHP'liler olmadı mı ne hale geldiğinizi gördük sizin.
daha bu sabah terörist dediğiniz HDP seçmenini bugün yıkar yağlarsınız.
ne farkın kaldı seni bir zamanlar Arabistana yollayanlardan.
sizin kafa da onlarla aynı, en azından dürüst ol da demokratlık oynama bari

şimdi anlaşıldı kuyruğun sebebi.
Neyse ki akp iktidar oldu da camilerimizi ahıra çeviremeyecekler.
Bunu da unutmayalım lütfen,

Bu noktadan sonra muhalefetin kendine dönüp bakması gerekiyor. Şahsi fikrim chp'nin -her ne kadar oyu aşağı ya da yukarı oynamasa da- lider değişikliğine ihtiyacı olmadığı. Kılıçdaroğlu bence doğru bir insan chp için. Her ne kadar siyaset tarihi içinde solun aldığı oy belliyse de, bunu kırmak adına yapılabilecek şeyler var. Şu anki uzlaştırmacı ve yapıcı siyaset uzun vadede chp'yi yükseltecektir.

Mhp kadro değişikliğine kesinlikle gitmeli. Seçmen bu seçimle birlikte 2002'nin bir benzerini yaşattı mhp'ye. 7 Haziran'a oranla yarı yarıya milletvekili kaybı var. Bütün bunların sebebi, nerelerde yanlış yapıldığı, masaya mutlaka yatırılmalı. Mhp'nin, seçmenine bunu borçlu olduğunu düşünüyorum.

Hdp, neredeyse baraj altı kalıyordu. Kendi özeleştirilerini yapacaklarını, basın toplantısında söylediler.

Öyle ya da böyle, hdp barajı aşarak, akp'nin 367 milletvekilini alıp referandumsuz anayasa değişikliği yapma hakkını engelledi. Elbette meclis toplandığında ne olacağı, hangi partinin hangi partiyle ittifak kurup kurmayacağı bilinmez; ancak şu andaki tablo bunu gösteriyor.

Burada yazılanları tek tek okumaya gayret ediyorum. Takım tutar gibi parti tutmak yerine, iktidar olsun muhalefet olsun, eleştirerek yaklaşalım; partilerimizi eleştirmekten korkmayalım. Bugün eleştirirsek, yarın halk olarak, vatandaş olarak, seçmen olarak hesap sorabilme hakkımız olur.

Profillerinizde görüyor olmanız lazım, banlanınca uyarı mesajı geliyor, ceza puanlarını bilmeyenler sorarsa özelden söylüyorum. Sizin cezanız yok mesela.
Ben ne kadar mapis yazarim cezalarimla munem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…