akp Türk halkının oylarıyla 13 senedir iktidar, seçmenlere edilmeyen hakaret kalmadı. Bir de ağlayıp bu ülkede yaşanmaz diyenleri sözlerinin arkasında durmaya davet ediyorum.nerden kimi kovuyorsun sen? %52 aldınız diye memleketin tapusunu mu verdiler size? kimin memleketinden kimi kovuyorsun ablacım sen? o yancınız MHP'liler olmadı mı ne hale geldiğinizi gördük sizin.
daha bu sabah terörist dediğiniz HDP seçmenini bugün yıkar yağlarsınız.
ne farkın kaldı seni bir zamanlar Arabistana yollayanlardan.
sizin kafa da onlarla aynı, en azından dürüst ol da demokratlık oynama bari
aynen alınsa keşke boş yere 1 saat erken kalkılıyorO degil de saatleri geri alabilir miyiz artik
sen hakaret etmeden tartisamazmisin,yapindami var terbiyesizlik
bizde sana aciyoruz
DEmiyorsunuz iste sorun da buofff meryem vallaha sıktın artık ya. islamcılar da alevileri yaktı. biz de onlardan örnek alıp islamcı mı yakalım sokakta? ille kötüden örnek vereceksin değil mi?
o zaman da hop kimi kovuyorsun dedim ben. size de diyorum. kimseye tapusu verilmedi bu memleketin.
kizim ve oglum büyükler hayyalBen zaten objektif bir soru sormuştum.
Kırıcı bir şey söylediğimi zannetmiyorum.
Yanılıyor muyum?
Burada da son derece güzel bir eğitim sistemi, hukuk sistemi ve yaşam kalitesi var.
Bu Yüzden neden dönmeyi bu kadar erteliyorsun demek için soruyorum.
Yanlış olan nedir?
Aynı milletten olan yurttaşlar artık birbirlerine uzlaşımsal bir yaklaşım yerine '' beğenmiyosanız gidin'' gibi bir yaklaşım sergiliyosa bazıları amaçlarına ulaşmaya başlamış demek kii...akp Türk halkının oylarıyla 13 senedir iktidar, seçmenlere edilmeyen hakaret kalmadı. Bir de ağlayıp bu ülkede yaşanmaz diyenleri sözlerinin arkasında durmaya davet ediyorum.
bu ülkenin halkını, yöneticisini, sistemini beğenmeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz, lanet edebilirsiniz çünkü herkes fikrinde özgürdür. Ben de böyle düşünenleri sevmiyorum ve bu ülkeyi terk etmelerini temenni ediyorum. Bu da benim özgür düşüncem.
Yaşasın demokrasi.
akp Türk halkının oylarıyla 13 senedir iktidar, seçmenlere edilmeyen hakaret kalmadı. Bir de ağlayıp bu ülkede yaşanmaz diyenleri sözlerinin arkasında durmaya davet ediyorum.
bu ülkenin halkını, yöneticisini, sistemini beğenmeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz, lanet edebilirsiniz çünkü herkes fikrinde özgürdür. Ben de böyle düşünenleri sevmiyorum ve bu ülkeyi terk etmelerini temenni ediyorum. Bu da benim özgür düşüncem.
Yaşasın demokrasi.
Ee sen de hazmedemedigin Atatürk'ün kurdugu Cumhuriyette yasiyorsun. Kime git diyorsun?bu arada aziz nesine selam çakanlar, ülkeyi terketme kararı alanlar, dolaylı hakaret edenler,
canım hazmedemediğiniz lokmayı çiğnemeyeceksiniz.
demokrasi sizin gibilere 5 beden büyük geliyor. her şeyi bildiğini sanan cahiller grubusunuz. en kötüsü de budur ki, kişi cahildir ama cahilliğinin farkında değildir.
ya hazmedin ya da gidin. tutan yok.
sonra da en çok siz ağlıyorsunuz "saygısızlar, cahiller" diye. bir gün de ağlamayın da şaşırtın bizi.
bu arada hatırlatayım, yine akp iktidar, yine halk muktedir. aristokratlar çöpe :)
ysk baksın ben niye bakayım?Cevap rica edeyim. Sandıkların 100.1' i nasıl sayılabilir?
Hadi onu da geçelim şu aşağıdaki iddialara cevap verin mümkünse.
Eki Görüntüle 1674296 Eki Görüntüle 1674297 Eki Görüntüle 1674298
Bunlara cevap veremiyorsanız yüzünüz kızarmalı, kızarmıyorsa bir sorun vardır.
Yan apartmana taşınmak bile insanları zorlarken ülkeyi terk etmek ve bunu dile getirmek bu kadar kolay olmamalı ya da gidin demekBu ülkeyi seviyorum milletin çoğunu sevmiyorum. İnan elimde olsa saniye durmam, iki senedir gitmek için uğraşıyorum. Keşke hadi ben gidiyorum diyecek kadar kolay olsaydı. Dakika durmazdım.
akp Türk halkının oylarıyla 13 senedir iktidar, seçmenlere edilmeyen hakaret kalmadı. Bir de ağlayıp bu ülkede yaşanmaz diyenleri sözlerinin arkasında durmaya davet ediyorum.
Yaşasın demokrasi.
öyle olsun ozmanAptal demedim, aptal yerine konmak dedim. Bunu hakaret olarak algılıyorsan o senin sorunun. Benim terbiyesizliğim değil.
demokrasi ağzına hiç yakışmıyor grill, demokrat değilsin çünkü. kimin nerede yaşayacağına sen karar veremezsin. ben de mesela adalet, hak, hukuk, demokrasi, eşitlik, refah, dürüstlük. diyenlerin sözlerinde durmalarını, duramayanların yalan söyleyenleri savunanlarının çektirip gitmesini istiyorum ama olmuyor.akp Türk halkının oylarıyla 13 senedir iktidar, seçmenlere edilmeyen hakaret kalmadı. Bir de ağlayıp bu ülkede yaşanmaz diyenleri sözlerinin arkasında durmaya davet ediyorum.
Yaşasın demokrasi.
biz kimiz ablacım ya? biz kimiz? ben söyledim o lafı grill'e niye genelliyorsun? ben o günde de dedim, bugün de diyorum. yarın demeyeceğim ama emin olabilirsin.DEmiyorsunuz iste sorun da bu
Uzerinde durulmasi gereken asil konu da bu
herkesin sadece 1 oy hakkı var,şartlar eşit.Sistemi beğeniyorsak ama sistemi değiştirmeye Çalışanları beğenmiyorsak napmamız Lazım?
Ben değil cumhurun seçtiğini sizler hazmedemiyorsunuz.Ee sen de Atatürk'ü ve hazmededigin Cumhuriyet de yasiyorsun. Kime git diyorsun?
Bir de sen cmhdpkk demistin bir tutmustun hepsini. Mhp ve Hdp den Akpye oy verenler oldu. Hala terorist mi hepsi yoksa her zaman yaptiginiz gibi r mi?
ulkenın sıstemini beğenmeyip değiştirmeye calısan sızsınız o zaman sen terket ayrıca sen kımseye cahıl mahıl diye konusamazsın!akp Türk halkının oylarıyla 13 senedir iktidar, seçmenlere edilmeyen hakaret kalmadı. Bir de ağlayıp bu ülkede yaşanmaz diyenleri sözlerinin arkasında durmaya davet ediyorum.
Yaşasın demokrasi.
Anlıyorum.kizim ve oglum büyükler hayyal
arkadas cevresi herseyleri burda
benim aklimda baska sehir varken bile kabul ettiremedim
Yan apartmana taşınmak bile insanları zorlarken ülkeyi terk etmek ve bunu dile getirmek bu kadar kolay olmamalı ya da gidin demekBunun söylenmesi bile üzücü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?