Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Akp liler gitsin dedin yazmadim
Akplileri kovanlara susup
Karait taraf kovulunca tepki vermeni elestirdim
Bunu anlamal bu kadar zor olmamali
Ha anlamadin mi peki de neden benim dusuncelerime sozde kivirmama getiriyorsun isi
kıvırdığın için olabilir mi?
AKP'liyi kim kovdu Meryem? 7/24 başında durmuyorum. gördüğüm yoruma tepki verdim, onu görseydim ona da verirdim. işim yok, kim kovmuş bakıyım AKP'lileri diye mesaj mı kovalayacağım.
ayrıca dip not olarak söylüyorum, kimse her gruba eşit davranmak zorunda değil. sen kendi görmezden baktıklarına bak bence.

Hep ayni taktik
Sozlerinin ici dolmayinca cumlelerin havada kalinca soylediklerimi curutecek cumleler kurmak yerine mesnetsiz bir şekilde bir beni karaliyorsun

Oysa basit bir tepki verdim
Akpliler kovulunca sustunuz ama sizin gibi düşünenlere benzeri yapilica topa tuttunuz

Bunu anlamakta neden güçlük cekiyorsun

Soylenedin dedigim kisim ise bizzat senin kovman
Yani bunu iddia etmedim

grill .!.:
yani. bence de istemediği yerde yaşamasın kimse. herkes mutlu olacağı yere gitsin.
Çok basitti çünkü gitmek. Siz heralde altı dil bilen çifte vatandaşlığı olan birisiniz onun için kolay sanıp mutlu olacağı yere gitsin diyosunuz öyle kolayca

Evet yasamiyorlar. Ve senin bildigini sandigin gibi calmiyorlar. Herseyin dogrusunu burda degilse de ahirette gorecekseniz. O zaman iste cok gec olacak. Yazik siz gibilere. Islah etsin Allah sizleri.

Esit davranmak zorunda olmayan esitim diye gezmesin ortalikta
Ayrica zorundasiniz demedim zaten
Oyle olmadiginizi belirttim
Cok sukur o konularda benim icim rahat

Gormedim dediğin olay da defalarca alintilandi saksaklanmak icin kaldi ki swn gormedin peki kimse mi gormedi gorenler neyapti kinadi mi alkisladi mi yani konu sadece sen degilsin ki

Simdi söyle kim kiviriyor kim kimi anlamiyor

neyse bu kadar kutlama yeter. iyi geceler hanımlar.

gitmeden eller havaya. eğlenelim hep beraber :)

Esit davranmak zorunda olmayan esitim diye gezmesin ortalikta
Ayrica zorundasiniz demedim zaten
Oyle olmadiginizi belirttim
Cok sukur o konularda benim icim rahat

Gormedim dediğin olay da defalarca alintilandi saksaklanmak icin kaldi ki swn gormedin peki kimse mi gormedi gorenler neyapti kinadi mi alkisladi mi yani konu sadece sen degilsin ki

Simdi söyle kim kiviriyor kim kimi anlamiyor

AKPliyim diye almanyada yasamam bile problem oldu,chpli olsam kimse birsey demezdi
önemlide degil zaten
kahvemi icip secimin tadini cikartacagim, simdilik hoscakalin
Yok gene olmazdı.
Bence senin akpli olman gibi başka bir partili olman da sorun değil.
Basit bir Soru sormanın adı ne zamandan beri sorun çıkarmak oluyor anlamadım.
Alıngan olmaya lüzum yok.
Iyi Akşamlar kahveni soğutma.

Çok basitti çünkü gitmek. Siz heralde altı dil bilen çifte vatandaşlığı olan birisiniz onun için kolay sanıp mutlu olacağı yere gitsin diyosunuz öyle kolayca
hayatta ne kolay ki. isteyen başarır.

Arkadaşlar, bizim göremediğimiz ama AKP seçmeninin gördüğü bir şey var belli ki. Biz de umarım bundan sonra görürüz. Neler olacak hep birlikte görelim.
Artık konuşacak bir şey kalmadı. Hukuku milletimiz korumak istemiyorsa biz ne yapabiliriz? Sonumuz hayrolsun. Bu ülkenin bizim vatanımız olduğuna inancım kalmadı. Kolumu sallasam diğer %50'ye çarpar, artık kolumu sallamayacağım.

Son düzenleme:
Kim nereye gidiyor ya sakin olun. Bu cennet vatan bırakılır mı? Hiçbir parti %100 alamayacagina göre, seçim sonuçlarından illaki birileri rahatsız olup birileri sevinecektir... demokrasinin gereği budur, bunun için vatan mi terkedilirmiş

aynen öyle. kendimi yormama gerek yok. standart olarak dilediğiniz gibi anlama özelliğine haizsiniz.
o yüzden eğlenmemize bakalım.
2023 e kadar iktidardayız inşallah.

Haklısın, her senaryoda birileri kovuluyor.

Eger Akp iktidar olursa halk iradesini hazmedemiyorsunuz, gidin ulkeden.
Yok eger olmazsa 'halk kaosu secti.'

Velhasıl bosa kendinizi onlara anlatmak için yormayın.

Hepimiz birden gidiversek ne yapacaklarını şaşırırlar. Ne komik olur aslında.
Toptan gidip dışardan izlemek lazım.

Evet yanlış anlamisim soruyu,güzel de laf sokmussunuz bende tebrik ederim.kimse kimseyi ülkesinden kovamaz bu kimsenin haddi değil. Ama düz mantıkla bakarsam bu sorunun başka cevabı yok bence,ülkeyi terk etmeyi dusunmuyorsunuz sanırım bu sebepten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…