- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
kıvırdığın için olabilir mi?Akp liler gitsin dedin yazmadim
Akplileri kovanlara susup
Karait taraf kovulunca tepki vermeni elestirdim
Bunu anlamal bu kadar zor olmamali
Ha anlamadin mi peki de neden benim dusuncelerime sozde kivirmama getiriyorsun isi
Hep ayni taktikcıııkkk öyle olmuyor bu işler. ortaya bir laf attın, sonra da üzerine almadın. bunu bu sabah da yaptın. şimdi de yaptın.
kıssadan hisse meryem, bir şey söylüyorsun, sonra da altı dolmayınca lafı çeviriyorsun. dışarıdan belli oluyor, haberin olsun.
bu arada kötüden örnek verme konusunu es geçtiğini de fark etmediğimi sanma.
Çok basitti çünkü gitmek. Siz heralde altı dil bilen çifte vatandaşlığı olan birisiniz onun için kolay sanıp mutlu olacağı yere gitsin diyosunuz öyle kolaycagrill .!.:yani. bence de istemediği yerde yaşamasın kimse. herkes mutlu olacağı yere gitsin.
geçen seçim sormuştum,akepe yüksek oy alsaydı hdp nin barajı geçmesi sorun olur muydu diye.görüyorum ki,sorun değilmiş
Evet yasamiyorlar. Ve senin bildigini sandigin gibi calmiyorlar. Herseyin dogrusunu burda degilse de ahirette gorecekseniz. O zaman iste cok gec olacak. Yazik siz gibilere. Islah etsin Allah sizleri.Siz de haklısınız tabiii. Çalıp çırpıp cami yapılıyor ibadet önemli sonuçta.! Diğer partilerde Müslamanlık karşıtı mitingler falan yapıyo tabiii . Kime oy verelim dimii ? Diğer partililer dinini yaşamıyo sonuçta
Esit davranmak zorunda olmayan esitim diye gezmesin ortaliktakıvırdığın için olabilir mi?
AKP'liyi kim kovdu Meryem? 7/24 başında durmuyorum. gördüğüm yoruma tepki verdim, onu görseydim ona da verirdim. işim yok, kim kovmuş bakıyım AKP'lileri diye mesaj mı kovalayacağım.
ayrıca dip not olarak söylüyorum, kimse her gruba eşit davranmak zorunda değil. sen kendi görmezden baktıklarına bak bence.
Esit davranmak zorunda olmayan esitim diye gezmesin ortaliktakıvırdığın için olabilir mi?
AKP'liyi kim kovdu Meryem? 7/24 başında durmuyorum. gördüğüm yoruma tepki verdim, onu görseydim ona da verirdim. işim yok, kim kovmuş bakıyım AKP'lileri diye mesaj mı kovalayacağım.
ayrıca dip not olarak söylüyorum, kimse her gruba eşit davranmak zorunda değil. sen kendi görmezden baktıklarına bak bence.
Yok gene olmazdı.AKPliyim diye almanyada yasamam bile problem oldu,chpli olsam kimse birsey demezdi
önemlide degil zaten
kahvemi icip secimin tadini cikartacagim, simdilik hoscakalin
hayatta ne kolay ki. isteyen başarır.Çok basitti çünkü gitmek. Siz heralde altı dil bilen çifte vatandaşlığı olan birisiniz onun için kolay sanıp mutlu olacağı yere gitsin diyosunuz öyle kolayca
aynen öyle. kendimi yormama gerek yok. standart olarak dilediğiniz gibi anlama özelliğine haizsiniz.Evet yine bi R grill. Biraz once sana Mhp ve Hdpden oylar verildi Akpye hepsi terorist mi dedim. Terorist destekçisi olmaktan vazgecenler olmus dedin.
Asil senin kendini anlatmanda problemlerin var.Ya bunu gider ya da aciklamasini yapamayacagin seyler soyleme.
Neyse ben anlayacagini anladim. Tam da Akpye yakisiyorsun cuk diye oturmussun masallah
Haklısın, her senaryoda birileri kovuluyor.Hep ayni taktik
Sozlerinin ici dolmayinca cumlelerin havada kalinca soylediklerimi curutecek cumleler kurmak yerine mesnetsiz bir şekilde bir beni karaliyorsun
Oysa basit bir tepki verdim
Akpliler kovulunca sustunuz ama sizin gibi düşünenlere benzeri yapilica topa tuttunuz
Bunu anlamakta neden güçlük cekiyorsun
Soylenedin dedigim kisim ise bizzat senin kovman
Yani bunu iddia etmedim
Eger Akp iktidar olursa halk iradesini hazmedemiyorsunuz, gidin ulkeden.
Yok eger olmazsa 'halk kaosu secti.'
Velhasıl bosa kendinizi onlara anlatmak için yormayın.
Evet yanlış anlamisim soruyu,güzel de laf sokmussunuz bende tebrik ederim.kimse kimseyi ülkesinden kovamaz bu kimsenin haddi değil. Ama düz mantıkla bakarsam bu sorunun başka cevabı yok bence,ülkeyi terk etmeyi dusunmuyorsunuz sanırım bu sebepten.Sorduğum soru buydu.
Bu ülkenin sistemini beğenmeyebilirsiniz. Yöneticisini beğenmeyebilirsiniz o zaman bu ülkeyi terkedin diyor alıntıdaki üyemiz.
Bunu yazan da benim.
Bir tane oy hakkım olduğunu hatırlattınız siz de.
Sağolun siz olmasanız ben de kaç oy hakkım olduğunu hesap edemeyecektim baya yardımcı oldunuz fakat benim sormak istediğim bu değil.
'sistemi beğenip sistemi değiştirmeye çalışan yöneticilerden memnun değilsek bu mesajda alıntıladığım gibi Ülkemden kovulma Hakkını gene benim gibi bir oy sahibi insanlar mı karar verecek?
Oyle bir ulke ki hep ayni fikirler.Hepimiz birden gidiversek ne yapacaklarını şaşırırlar. Ne komik olur aslında.
Toptan gidip dışardan izlemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?