Türkiyede ameliyat olmak

Öyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum. Özel hastaneye türk kimliğinizle gittiğinizde de farklı bir muameleye maruz kalmazsınız. Kimseye nerede yaşadığınız söylemenize gerek yok.
benim yurtdışında yaşayan akrabalarım (göçmeniz makedonyadan geliyorlar) sürekli türkiyede tedavi oluyor. Türk kimlikleri de yok. Onlar sizin kadar zengin olmadığından euro ile ödeseler batarlardı
Estetik uygulamalar bazı lüks yerlerde euro ile fiyatlandırılıyor olabilir. Bu sizinle ilgili değil.
Şu var biz sgk kapsamında özellerde indirim alabiliyoruz burada çalıştığımız için. Sizin sgknız yok sgk indirmi alamazsınız. Ama emin olun euro/tl gibi 9 kat bir fark çıkmaz. Yine estetikse zaten sgk kapsamında değil.

Evet evet burada onlara özenen yaşadıkları ülkeye ozenenler gidince anlıyor ne olduğunu amaaaaaa... Tabii o ülkenin insanı gibi olanlar hariç

Bu yurt dısından gelenlerin suçu değil turistlere de öyle yapılmasına karsıyım bi uyanık biziz cunkü valla bana kimse bunu kabul ettiremez markete gidince burda suyu 1 tl ye alıyorsa ki öyle aliyor onda da vergi var bilmem ne var o zaman fiyat neyse o olur değismez bu

Yabancı olunca ne olacak yani doktor bu yabancı bunun burnunu kötü yapayım mı diyecek???

Keyfi estetik ameliyatlar dünyanın hiçbir yerinde sigorta kapsamında değil zaten. Sigorta için yalan söyleyeceksen kimlik numarası istediklerinde yalanınız ortaya çıkar.

Demek istediğim bu zaten sgk lık bi durum yok kadın özel ödeyecek ben demiyorum aynı fiyat olsun 3 koyarsın 5 koyarsin ama binler 10 binler farketmemeli

Bir hizmetin ya da eşyanın bedeli 10 K ise size de 10 K. 'dır başkasına da. Hangi para biriminde kazandığı ya da hangi ülkenin vatandaşı olduğu önemli değildir.
Ben bunu çok beğendim ya, o kadar haklısınız ki...mesela ben çocuğum güvenli konforlu sağlam bir arabaya binsin istiyorum, geçen gün baktım o araba Almanya vatandaşlarına 40000 birim bizde 1000000 birim? Allah Allah dedim, eşyanın dedim , bedeli dedim , neden benim hangi ülkenin vatandaşı olduğuma veya hangi para birimi kazandığıma göre dedim, nasıl bu kadar değişebiliyor? dedim ama bu haksızlık dedim , kendi kendime dedim ama gülerler diye sizin gibi yüksek sesle dile getiremedim içimden dedim

Siz anlamamissiniz konuyu. Burada 5.000 TL bizden talep ediliyorsa yurt disinda ikamet edenlerden 5.000 Euro isteniyor ve bu cok normal diyen yok.

Buradaki doktorlar estetik ameliyatlar icin yurt disindaki fiyatlari baz alirlar ve buna gore fiyat belirlerler. Bu bile yurt disindakiler icin makuldur ve bu nedenle tonla insan burun ameliyati olmak icin solugu Turkiye'de alir. Yoksa bir revizyon burun ameliyati burada 40.000 TL ise hangi rasyonel insan 40.000 Euro verir bir ameliyat icin?

Biraz da musaade edin de 40.000 TL olan ameliyat parasini 9'a bolup cerci parasi yaparak burada alaninda cok basarili doktorlari bu kadar dusurmeyelim. Olur mu?

Katılıyorum. Gurbetçiler parası anca Türkiye'de para... en kötü mahallede yaşıyorlar genelde. Bir kez Berlin'de cool mahalle olan Kreuzberg gittim gitmez olaydım. Evler harap dökülüyor, sokakta acaip tipler var, disuç oranı yüksek... Türk mahalleleri genel olarak kötü durumda, evler çok kötü. Ev 100yaşında, ısınmıyor, içi karanlık, kötü... üstüne para verseler oturmam.

Evet evet burada onlara özenen yaşadıkları ülkeye ozenenler gidince anlıyor ne olduğunu amaaaaaa... Tabii o ülkenin insanı gibi olanlar hariç
Türkiye’de eğitim almış, iki yabancı dil bilen ve üniversitede Almanya’ya çalışmak için gitmiş olan bir yazılımcı olarak şunu söyleyebilirim ki, orada gettolarda yaşayanlar bile Türkiye’deki orta gelirli dediğimiz gruptan daha iyi yaşıyorlar. Oradaki asgari ücretin alım gücüne ulaşmamız için bizde asgarinin 6 bin TL olması lazım en az onu söyleyeyim. Türkiye bir bataklık, herkese kurtulmalarını tavsiye ediyorum. Ben geri geldim yaşlı ailem olduğu için ama pişmanım.

25Euro yapıyor hepi topu bunun için mi bu söyleme yani... ne görmemiş insanlar var. Pandemide gez, sonra Alman hükümeti test isteyince cık. Yiyorlarsa Alman hükümetine test isteme desinler.

Doktorlar düzgün insanlar öyle kazıkladıklarını falan hiç duymadım. Üçkağıtçı insan her yerde var, sadece Türkiyede değil ki Doktorla taksiciye aynı kefeye koymak da ne bileyim... saçmalık geldi bana.

Yazık yani doktorlara çamur atmak bu kadar kolay olmamalı. Beğenmeyen de gelmesin ne diyeyim.

Yurtdışından gelenler kesinlikle tl bazında düşünmemeli. Öncelikle kendi yaşadığı ülkede verilen fiyatla kıyaslanmalı. Zaten Türkiye’deki fiyatlar diğer ülkelerden çok çok daha ucuz .

Demek istediğim bu zaten sgk lık bi durum yok kadın özel ödeyecek ben demiyorum aynı fiyat olsun 3 koyarsın 5 koyarsin ama binler 10 binler farketmemeli

Etmiyor zaten, 200.000tllik burun ameliyatı mı olur? Konu sahibesi kendi fantazilerini yaşıyor

Bunun gurbetçi ile ne alakası var? Siz o arabayı Almanya da alacağınız zaman size deseler ki sen türk vatandaşısın bu yüzden sana bu araba bu kadar o zaman haklısınız. Konu bu değil.

Kadın özel estetik yaptıracak devlet hastanesinde değil ki vergi farkı ödesin
Aşkım öyle değil zaten bende burnumu yaptırmış olarak söylüyorum ben ıkı yıl önce burnumu 7 bine yapmıştım. Doktorum şu an 25 bine yapıyor. Biz şu an bu ülkeye sadece sgk ödemiyoruz ki. Her şeyin vergisini ödüyorum. Estetıkte özeller zaten yüksek fiyatlar çekiyor. Ama sandığın gibi yurt dışından gelen birine öyle uçuk fiyatlar çekilmiyor. Revizyon 40 bin ise yabancıya 55 bin gibi oluyor. Doktorlar yurt dışında kaç paraysa ona göre fiyat ortalaması yaparlar. Ama emin ol yine yurt dışında ki gibi bir fiyat yine olmuyor. Olsa gider kendi ülkelerinde ki cerrahlara olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…