eşimden resmi olarak ayrılalı 5 ay oldu.. evet artık DUL bi bayanım..ve nelerle uğraşmaya başladım nelerle!!!
dulsun yaa herkesin kocasını erkek arkadaşını ayartırsın herkes sana o gözle bakar..
kendini bilmez baban yaşındaki adamlar sana teklifler yollarlar... evse ev arabaysa araba..
erkeklerin bakışları değişir.. sanki hep erkek istiyosun durumunda geziyomuşsun gibi.. bıyık altı gülmeler..
dulsun yaa tek başımı biyere gidemiyorum..laf söz olur görürlerse yanlış yere çekerler..
evde telefonla bile konuşamıyorumm..bi erkek arkdaşım felan olamaz..
öle canımın istediği yere hele hayatta gidemem DUL um çünkü.. ve artık şu 3 gündür nefes alamaz haldeyim.. artık herşeyden nefret ediyorum..giyinmek nefes almak bile istemiyorum.. çünkü DUL um..çünküü bunların olması ben istedim ben günahkarım ben kakayım..çok bunaldım arkadaşlar çokk... şuanda bile bunları yazarken ağlıyorum.. dayanamıyorum artık bu muameleyi görmeye..dayanamıyorum...
çalışıyorum işimde iyi çok şükür ama yaşadığım yer küçükü biyer..şimdi diceksiniz elalemin lafıylamı yuaşıycaksın diye ama insanlar çok acımasız ve Allahtan korkuları yok iftira bile atarlar..herşey bekliyorum bu insanlardan..
ben başı açık bir bayanım.denizime girince bikinimide giyerim, özel bi geceye gidince dekolteli abiyede..... sonuçta gıybet eden, kalp kıran başaçık insanlarda var... ama siz neden böyle kötü bir örnekte hemen başörtülü insanlara saldırıyorsunuz,Bu tarz insanlar malesef hep kendine müslüman canım....Başını örter,namaz kılar ama gıybet etmekten,kalp kırmaktan da geri kalmazlar....
Bu tarz insanlar malesef hep kendine müslüman canım....Başını örter,namaz kılar ama gıybet etmekten,kalp kırmaktan da geri kalmazlar....
işi kapalılığa dindarlığa vurmasak cnm hepimiz müslümanız dimi ve ayrıca bende tesettürlü bi bayanınm ..
ben başı açık bir bayanım.denizime girince bikinimide giyerim, özel bi geceye gidince dekolteli abiyede..... sonuçta gıybet eden, kalp kıran başaçık insanlarda var... ama siz neden böyle kötü bir örnekte hemen başörtülü insanlara saldırıyorsunuz,
bu yaptıgınız çok antipatik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?