Türkiyede hotellerde kimlik kayidi...

aynı gün gitmeyin. mesela 2 gün önce gitdsin erkek arkadaşın. beraber gitmeyin tabii. o zaman bulamazlaar. 2 gün oyalansın ,sonra sen git

Amaaaaaaaaannnnnnnnnnn olmadi bu sayede evleniriz. :)

aynı gün gitmeyin. mesela 2 gün önce gitdsin erkek arkadaşın. beraber gitmeyin tabii. o zaman bulamazlaar. 2 gün oyalansın ,sonra sen git

Zaten ben kizlarla önden gidicem bir hafta sonra o gelecek. bir haftada askimla takilicam yani öyle düsünüyoruz. :)

Bence ev kiralayin hic boyle risklere girmeyin. Cadirda bile kalsaniz daha iyidir bu korkuyla tatil yapmaktan. Polis amca he. Valla ben bile tirstim. :)

Bence ev kiralayin hic boyle risklere girmeyin. Cadirda bile kalsaniz daha iyidir bu korkuyla tatil yapmaktan. Polis amca he. Valla ben bile tirstim. :)

Aslinda korkmuyorum ama yani entrikaya girip stres yasamakta istemiyorum

"Bizim kız kaçtı sonunda" diye yüreğine inmesin seninkilerin sonra.
Bu işte ya batıcan ya çıkıcan arkadaşım sen. Aman git boşveeer.

Evlendirsinler onlarda napalim allah Allah. Zaten gidicem de hasarsiz atlatalim istiyorum iste :)

milletin işi gücü yok 1 haftalık görüntülere dakika dakika bakacak. kimse bunu hatır içinde olsa yapmaz. herkesin işi gücü var. azılı suçlu olsa hadi görev diye bakıyorlarda bu imkansız.

Yirim kiz senin yorumlarini ben. Iste bana böyle gelin :) Mutlu oluyorum o Zaman.

Aslinda korkmuyorum ama yani entrikaya girip stres yasamakta istemiyorum

Ayri zamanlarda gidiyosaniz problem olmaz heralde. Otele ilk girdiginde kontrol eder ederse. Bakar kizlar orda tamam der. Bi de benim annem olsa boyle biseyi amcama kontrol ettirmezdi. Amcam ogrenirse sevgilimle oldugumu rezil oluruz diye korkardi. Babam falan duyar beni oldururdu sonra

Annem biraz tabiri caizse "dengesizdir". Uyanigim sanar kendi kendini rezil eder. O yüzden beklerim yani.

Bu arada benden kücüklere sesleniyorum sakin böyle seyler yapmayin oturun oturdugunuz yerde !!!!!

öğrenemez öyle polis diye her kayda ulaşma kafasına göre araştırma yapma hakkı yok. hesabını sorarlar sana kim dedi de bu kızı araştırıyorsun diye korkma.

öğrenemez öyle polis diye her kayda ulaşma kafasına göre araştırma yapma hakkı yok. hesabını sorarlar sana kim dedi de bu kızı araştırıyorsun diye korkma.

Onu bende biliyorum canim ama amcam yapamazda arkadasi vardir tanidigi vardir hatir gönül isi yaparlar diye tirsiyorum ben sadece. Gerci o Zaman var ya yemin olsun mahkemeye vermezsem ailemi bende muskara degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…