Mobese kamerasından takip etmek için nasıl bir yetki gerekiyor bilgim yok. 7/24 mobese takip eden bir birim var tabi. Ama bir şüpheli takibini amcan kendisi yapamaz. Senaryo üretmek saçma oluyor bilen birisi vardır burada.
Amcanın yetkisi olmasa da bir arkadaşından rica edebilir gibi düşündüğüm için yazdım ben. Eski bir sivilmiş üstelik tanıdıkları vardır.
Senin iş biraz alengirli.
aynı gün gitmeyin. mesela 2 gün önce gitdsin erkek arkadaşın. beraber gitmeyin tabii. o zaman bulamazlaar. 2 gün oyalansın ,sonra sen git
o zaman kamera olayını geç. mümkün değil. 1 hafta var arada.Zaten ben kizlarla önden gidicem bir hafta sonra o gelecek. bir haftada askimla takilicam yani öyle düsünüyoruz. :)
o zaman kamera olayını geç. mümkün değil. 1 hafta var arada.
Bence ev kiralayin hic boyle risklere girmeyin. Cadirda bile kalsaniz daha iyidir bu korkuyla tatil yapmaktan. Polis amca he. Valla ben bile tirstim. :)
Amaaaaaaaaannnnnnnnnnn olmadi bu sayede evleniriz. :)
"Bizim kız kaçtı sonunda" diye yüreğine inmesin seninkilerin sonra.
Bu işte ya batıcan ya çıkıcan arkadaşım sen. Aman git boşveeer.
milletin işi gücü yok 1 haftalık görüntülere dakika dakika bakacak. kimse bunu hatır içinde olsa yapmaz. herkesin işi gücü var. azılı suçlu olsa hadi görev diye bakıyorlarda bu imkansız.Demi ya :) Yakalanirsam ne yapicam onu bilmiyorum
milletin işi gücü yok 1 haftalık görüntülere dakika dakika bakacak. kimse bunu hatır içinde olsa yapmaz. herkesin işi gücü var. azılı suçlu olsa hadi görev diye bakıyorlarda bu imkansız.
Aslinda korkmuyorum ama yani entrikaya girip stres yasamakta istemiyorum
Ayri zamanlarda gidiyosaniz problem olmaz heralde. Otele ilk girdiginde kontrol eder ederse. Bakar kizlar orda tamam der. Bi de benim annem olsa boyle biseyi amcama kontrol ettirmezdi. Amcam ogrenirse sevgilimle oldugumu rezil oluruz diye korkardi. Babam falan duyar beni oldururdu sonra
Evlendirsinler onlarda napalim allah Allah. Zaten gidicem de hasarsiz atlatalim istiyorum iste :)
Zaten ben kizlarla önden gidicem bir hafta sonra o gelecek. bir haftada askimla takilicam yani öyle düsünüyoruz. :)
Aşk insana neler yaptırıyor demi?
Kendimden biliyorum yahu
Ay arada bir hafta mı var? Şunu zamanında söylesene. Kim ne yapsın o zaman mobese yi kamerayı?
Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum biz erkek arkadasimla tatile gelecegiz yalniz ailem bilmiyor kizlarla gidiyorum dedim. Söyle bir SIKINTI var ki benim amcam türkiyede polis memuru. Simdi biz hotele kimlikle giris yapacagimiz icin ailemde erkek arkadasimi biliyor ve onaylari yok (belki diger konularimdan bilirsiniz). Onunla gittigimden süphelenirler ve arastiracaklarina eminim aslinda. Simdi biz ayni hotelde kalacagimiz icin aceba amcam ögrenebilir mi ikimizinde ayni hotelde kaldigini diye sormak istedim. Bilenler var mi aceba? Hani polislerin arastirma imkani mutlaka vardir diye tahmin ediyorum.
Yalnizca soruma cevap yazilirsa cok memnun olurum. Neden ailenin arkasindan is ceviriyorsun filan diye yazanlar olacak eminim, o konulara cevap vermeyecegimi belirteyim simdiden.
Tesekkürler
öğrenemez öyle polis diye her kayda ulaşma kafasına göre araştırma yapma hakkı yok. hesabını sorarlar sana kim dedi de bu kızı araştırıyorsun diye korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?