ev tutucaz canim :) hotelde de kalmayiveririz biz napalim bi yil daha ondan sonra da kacicam zaten baska yolu kalmadi
ev kiralamak mı tövbe tövbe basarlar be evi
o zaman görürsünüz anyayı konyayı
Annenler ya kizlari isterse cidden ?
Bende gittim haziranda farklı şehre önceden söyledim sürekli arayip rahatsiz etmeyin beni diye.
Aramadilarda :)
O Zaman daha cok süphelenirler de ama ilk cümleni anlamadim
tasvip etmesem de siz bilirsiniz tabi.
Annenler seni arayip telefona kizlari isterse emin olmak için
napim kiz allahin emriyle istemeyi birak tanismiyorlar bile. ben ipleri kopardim valla ama surda bir yil daha disimi SIKMALIYIM
Arkadaşım bu bilgilere bu kadar kolay ulaşmak bana ütopik geldi açıkçası. Hele ki mobese falan. Yahu mobese ile seri katil yakalayamıyoruz tatil yapan kızcağızı mı bulacaklar :).. Bana kalırsa otelden bulmaları da zor. Gideceğin yerin adı sanı yok sonuçta şuan ortada. Napacak İldeki tüm otelleri arayacakmı. Hem bizzat gezmesi lazım öyle her telefon açıp ben polis bilmem kim diyene oteldeki misafirler listesini dökecek değiller. Yani bence çook zor.. Ama için rahat etmezse tutun bir ev (tatil için otel daha iyi olurdu ama olsun sevdiğin insanla her türlü güzel geçecektir ). kafan rahat olsun..
Mobese falan derdine düşme yani yok daha neler!Ev tutarkende zorlayıp başlarının ismini vermeye gerek yok, Böyle binlerce yer var neticede . Bu yaştaa uğraştırıyorlar insanı yahu
İyi tatiller bu arada..
Arkadaşım bu bilgilere bu kadar kolay ulaşmak bana ütopik geldi açıkçası. Hele ki mobese falan. Yahu mobese ile seri katil yakalayamıyoruz tatil yapan kızcağızı mı bulacaklar :).. Bana kalırsa otelden bulmaları da zor. Gideceğin yerin adı sanı yok sonuçta şuan ortada. Napacak İldeki tüm otelleri arayacakmı. Hem bizzat gezmesi lazım öyle her telefon açıp ben polis bilmem kim diyene oteldeki misafirler listesini dökecek değiller. Yani bence çook zor.. Ama için rahat etmezse tutun bir ev (tatil için otel daha iyi olurdu ama olsun sevdiğin insanla her türlü güzel geçecektir ). kafan rahat olsun..
Mobese falan derdine düşme yani yok daha neler!Ev tutarkende zorlayıp başlarının ismini vermeye gerek yok, Böyle binlerce yer var neticede . Bu yaştaa uğraştırıyorlar insanı yahu
İyi tatiller bu arada..
´sisteme giriş yapıyorlar. da mobese çok ütopik. o kadar da değil yani
tasvip etmesem de siz bilirsiniz tabi.
yok artık. ev basma mı? zina yasak değil ki....
Eee kızlı erkekli evde kalmayacaksınız demiyorlar mı
Ne bilym eskişehirde basmışlardı öğrenci evi
Burada fuhuş yapıyorlar dese bir komşu polise tamam gelmezler mi ay ne bilym ben tırsardım doğrusu ondan
bi basilmamiz eksikti hahaha ay ne Adrenalin babaannem ne Kadar diycek NAM"I"SIMIZ gitiiiiii NAMIS önemli gizimmmmmmm NAMISINA laf mi getirdin sen hahahaha
o zaman beraber yaşayan herkesin evine baskın olsun. yasalarda yok öyle şey. bu olsaydı sanatçıların hepsinin kapısında polis olurdu. böyle bir şey kanuna aykırı.Eee kızlı erkekli evde kalmayacaksınız demiyorlar mı
Burada fuhuş yapıyorlar dese bir komşu polise tamam gelmezler mi ay ne bilym ben tırsardım doğrusu ondan
o zaman beraber yaşayan herkesin evine baskın olsun. yasalarda yok öyle şey. bu olsaydı sanatçıların hepsinin kapısında polis olurdu. böyle bir şey kanuna aykırı.
Eee kızlı erkekli evde kalmayacaksınız demiyorlar mı
Evet ondan dedim.Valla bilmiyorum yasada ne var ne yok ben haberden onu duyduğum için söyledim.Arkadasin dedigi galiba su ögrenci evleriyle ilgili olan olaylar.
onlarında suç olduğunu yazdı basın bangır bangır.Arkadasin dedigi galiba su ögrenci evleriyle ilgili olan olaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?