- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
kadınız ama beynimiz erkek! erkek beyniyle düşününce bunları yapmamız çok normal
erkeğin uydusu olarak büyürsek böyle olur...
bu ülkede insan olmak zor.
Kimse belki bir gun bende bu duruma duserim demiyor. Herkesin evliligi super, herkes cok iyi geciniyor akrabalariyla, kimsenin maddi sorunu yok, kimse siddet gormuyor, kimse tacize ugramiyor. Tacize ugradigi zaman zaten suclu kadindir, orasini burasini acmistir ve tahrik etmistir. Bu yakistirmalar yuzunden bazen kadinlar istemedikleri seyleri yapabiliyor. Her inisin bir cikisi olabilecegi gibi her cikisin inisi de olabilir. Kadin olmak zor ama insan olmak daha zor. Olayi cinsiyet ayrimciligindan cikartip butun hayatimizi bir erkege endexlemesek bir gun degisik seyler olabilir.
Size sonuna kadar hak veriyorum. Bu kafaları değiştirmeli, kadına hak ettiği değer verilmelidir. Erkeklerin egosunu şişirmekten de vazgeçmeliyiz artık. Eşini döven ya da öldüren erkekler de hem kamuoyu hem de yasalar önünde en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.
evet malesef geçen gün izledim tacizi tecavüzü işliyorlar nasıl engel olabiliriz nasıl birbirmize destek olabiliriz diyeee bir hemcimsimiz baglandı dediki ya bir sahile gidiyorum kızlar hep acıklar etek giyiyorlar davet ediyorlar erkekleri dedi ..... delirdim o an....... bu nasıl zihniyet işte böyle olunca erkekler aldatır da dogal olur bu ülkede cunku erkegun sucu yok kadın yaptı acık giyinmeseydive bunu hemcimsimiz söylüyor vah ki vah
kadın kadının kurduyken evet çok zor...
kimse erkekler gözlerine sahip olsunlar demiyor ama değl mi? Ki ahlaksız zihniyetteki bir erkek tesettürlü bir bayana da küçük bir çocuğa ya da hayvana bile kötü gözle bakabilir.
Aslında tecavüz edenleri hadım edecekler. En güzel ceza bu olurdu.
Namus kavramı sadece kadını kapsayan bir kavram olamaz, olmamalı. Kadın kadar erkek de namusunu korumalı, evlenmek için bakire kız ararken kendisi de bakir kalmalı. Aldatan erkek için elinin kiri olurken tecavüze uğrayan bir kadın namussuzluk yaptı diye öldürülmemeli.
sormayııınnn birbirimiz zulüm ediyoruz farkında da degiliz üstelik bunun. komsularım var diyorlarki ben oglumu bosanmıs bir kızla evlendirmem sonuna kadar karsı cıkarım diyor... peki ya o oglun bosanırsa......... yok orasının cevabı yok
kkda bile birbirimizi yerden yere vuruyoruz. sevgilisiyle ilişkiye giren kız konu açınca namus abidesi ablalar yerden yere vuruyor
-kızımmm ben ilk aşkımla evlendim. tam 6 yıl bekledik. onun bebesini taşıyorum taamm mııı
-şimdi sen bakire misin, bilmem kaçıncı ayetin şeysine göre zina günah-hemen ayet kopyalanır-
-bacak aranı verdin mi?
kkda söylenen şeyler bunlar... kadın bile kadına bunları söylerken erkekler ne yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?