bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bol bol icebildiginiz kadar sıcaklıkta sıcak içecekler için.
Duşta göğsünüze sıcak su tutun.
Sıcak tutun kendinizi.
Zencefil, ıhlamur, adaçayı içtim sabahtan beri. İnşallah basit bi şeydir de 2 güne geçer. Geçmezse napayım hiçbir fikrim yok.

Ben de hastalık ilk çıktığında çok çamaşır suyuyla uğraştım. Acaba ondan mı öksürdüm ya..

Dün tvde doktor sadece öksürük varsa gitmesn filan diyordu bilim kurulu üyesi, twitterden sorular cvpliyordu. Cikmasin disari dedi ama bilemiyorum ya

Ay bendede gicik var ya bilemiyorum cocugum esimde yok, ben 11 marttan beri cikmadim dışarı

Çamaşır suyuyla bugün pazartesi aldığımız eşyaları sildim balkondaydı

Dün tvde doktor sadece öksürük varsa gitmesn filan diyordu bilim kurulu üyesi, twitterden sorular cvpliyordu. Cikmasin disari dedi ama bilemiyorum ya
Evde tek olsam umrumda olmazdı zaten de, bende bi şey varsa da evdekilere bulaşırsa diye korkum. 3 haftada 3 kere çıkmamışımdır dışarı ama bilmiyorum neden öksürüyorum bu kadar.

Evde tek olsam umrumda olmazdı zaten de, bende bi şey varsa da evdekilere bulaşırsa diye korkum. 3 haftada 3 kere çıkmamışımdır dışarı ama bilmiyorum neden öksürüyorum bu kadar.
Ya kötü düşünmeyelim cok mu öksürük ya bazen aslında olur. Benim mesela sol kürek agrir bu günlerde bazen agriyor terli kalkınca, dus alıyorum balkoma giriyorum cikiyorum o yeri etti belli biliyorum şimdide var ama korkuyorm. Varsa zaten eşimden geçmesi lazim, esim ve çocuğum iyi birşey yok. Allah.hayrlisini versin herkese

Ya gripte bağır ( göğüs ) yanıyor. Ben grip olunca öksüremem o yanla daha artar bi degsik. Şuanda hic bilemiyroz hangisi hangisi değil. Inşallah teyzemiz iyidir

Ah insallah pozitif degildir. Bize de haber verin

Ben öyle sürekli öksürmem çok nadir o yüzden korkuyorum. Çok değil ama özellikle akşama doğru artıyo. 1 haftada geçer eğer normal bi öksürükse

O arkadas tek kullanimlik maskeyi tekrar tekrar kullanacak olan insanlari kastetmis olabilir. Oyuzden hijyen acisindan yikanabilir maskenin daha iyi oldugunu dusunuyordur belki de . Ama cerrahi maskeyi atmadan tekrar kullanacak olan sahis yikanan maskeyi de yikamadan defalarca kullanir.

Bu biraz da kisinin kendisiyle alakali. Maskenin cesidi fark etmez.

O kesin, corona biterken en iyi ihtimalle psikolojik birçok razatsızlık bizi bekliyor. Belki de çok uzun bir zaman eskisi gibi bir araya gelemeyeceğiz, insanlar tehlike geçse bile yanyana otururken tedirgin olacak, maskeyi çıkardığımızda kendimizi suçlu hissedeceğiz. Kullandığımız dezenfektanlardan dolayı cilt problemleri, sürekli deterjan, çamaşır suyu vs. yüzünden akciğer rahatsızlıkları ve vefat eden vatandaşlarımızın ardından bir ömür boşluk hissi.. Galiba ben bu durumdan dolayı hayata karşı aşırı negatif oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…