Zencefil, ıhlamur, adaçayı içtim sabahtan beri. İnşallah basit bi şeydir de 2 güne geçer. Geçmezse napayım hiçbir fikrim yok.Bol bol icebildiginiz kadar sıcaklıkta sıcak içecekler için.
Duşta göğsünüze sıcak su tutun.
Sıcak tutun kendinizi.
Ben de hastalık ilk çıktığında çok çamaşır suyuyla uğraştım. Acaba ondan mı öksürdüm ya..İlk 3 gün çok değildi normal boğaz gıcıklığıydı saatte bir öksürüyodum. Dün gece çok öksürmeye başladım. Tam kuru sayılmaz boğazım dolu gibi sanki.
Başta çamaşır suyu dokundu diyodum da bilmiyorum o bu kadar sürer miydi
Evde tek olsam umrumda olmazdı zaten de, bende bi şey varsa da evdekilere bulaşırsa diye korkum. 3 haftada 3 kere çıkmamışımdır dışarı ama bilmiyorum neden öksürüyorum bu kadar.Dün tvde doktor sadece öksürük varsa gitmesn filan diyordu bilim kurulu üyesi, twitterden sorular cvpliyordu. Cikmasin disari dedi ama bilemiyorum ya
Insallah biz fittirmadan biter su virus de karantina falan kalmaz.Çin de karantina daha yeni kalkmış 76 gün aradan sonra bizde de bi 76 gün sürer herhalde
Ben akşamları ufak ufak öksürüyorum. Bazen de ciğerimde ağırlık hissediyorum, psikolojik mi bilmiyorum. Ama öksürüğüm 10 gün oldu.
Haberlerde izledim Wuhan da ışık gösterileriyle kutlama yapmışlar hayat tam olarak normale dönmese de karantina kalkmış
Bir aydır, elimde eldiven olmadan hiçbir paraya dokunmadım. Gıda ambalajları ve poşetleri yüzünden paronayak olma yolunda hızla ilerliyorum.Ben de aynı şekildeyim. Paraları ne kadar bekletmek yeterli acaba
Ya kötü düşünmeyelim cok mu öksürük ya bazen aslında olur. Benim mesela sol kürek agrir bu günlerde bazen agriyor terli kalkınca, dus alıyorum balkoma giriyorum cikiyorum o yeri etti belli biliyorum şimdide var ama korkuyorm. Varsa zaten eşimden geçmesi lazim, esim ve çocuğum iyi birşey yok. Allah.hayrlisini versin herkeseEvde tek olsam umrumda olmazdı zaten de, bende bi şey varsa da evdekilere bulaşırsa diye korkum. 3 haftada 3 kere çıkmamışımdır dışarı ama bilmiyorum neden öksürüyorum bu kadar.
Ya gripte bağır ( göğüs ) yanıyor. Ben grip olunca öksüremem o yanla daha artar bi degsik. Şuanda hic bilemiyroz hangisi hangisi değil. Inşallah teyzemiz iyidirTeyzem de bayadır gribim diyormuş ateşi çıkıyomş fazla öksürük yokmuş ama 2 gün önce hastaneye yatırmışlar. Sabah iyiyim diyordu öğlen bağrım tıkanıyo nefes alamıyorm dedi nefesini 10 sn tutamıyormuş ateşi varmış test sonucu bekliyoruz
Teyzem de bayadır gribim diyormuş ateşi çıkıyomş fazla öksürük yokmuş ama 2 gün önce hastaneye yatırmışlar. Sabah iyiyim diyordu öğlen bağrım tıkanıyo nefes alamıyorm dedi nefesini 10 sn tutamıyormuş ateşi varmış test sonucu bekliyoruz
İnşallah değildir diyorum ama bgn kameralı konştuktan sonra korktum gerçekten iyi değilAh insallah pozitif degildir. Bize de haber verin
Ben öyle sürekli öksürmem çok nadir o yüzden korkuyorum. Çok değil ama özellikle akşama doğru artıyo. 1 haftada geçer eğer normal bi öksürükseYa kötü düşünmeyelim cok mu öksürük ya bazen aslında olur. Benim mesela sol kürek agrir bu günlerde bazen agriyor terli kalkınca, dus alıyorum balkoma giriyorum cikiyorum o yeri etti belli biliyorum şimdide var ama korkuyorm. Varsa zaten eşimden geçmesi lazim, esim ve çocuğum iyi birşey yok. Allah.hayrlisini versin herkese
Ateşiniz var mı ya da gribal bi durumBen öyle sürekli öksürmem çok nadir o yüzden korkuyorum. Çok değil ama özellikle akşama doğru artıyo. 1 haftada geçer eğer normal bi öksürükse
Orası öyle, sadece diğer kullanıcı anladığım kadarıyla cerrahi maskelerin tehlikeli olduğunu ifade etmiş.
Ben de doğru bilgiyi atmak istedim. Sonuçta bu başlıkta birbirimize yardımcı olmak, bildiklerimizi aktarmak için varız.
Ateşim yok sadece boğazımda gıcık var ona bağlı olarak öksürüyorum tek belirti buAteşiniz var mı ya da gribal bi durum
O kesin, corona biterken en iyi ihtimalle psikolojik birçok razatsızlık bizi bekliyor. Belki de çok uzun bir zaman eskisi gibi bir araya gelemeyeceğiz, insanlar tehlike geçse bile yanyana otururken tedirgin olacak, maskeyi çıkardığımızda kendimizi suçlu hissedeceğiz. Kullandığımız dezenfektanlardan dolayı cilt problemleri, sürekli deterjan, çamaşır suyu vs. yüzünden akciğer rahatsızlıkları ve vefat eden vatandaşlarımızın ardından bir ömür boşluk hissi.. Galiba ben bu durumdan dolayı hayata karşı aşırı negatif oldum.Gerçekten beynim çok yoruldu. Normalde tuvalet banyo dışında çamaşır suyu, kimyasal kullanmamaya özen gösterirdim. Şimdi mutfak, kapı kolları, ne ararsanız her yerde çamaşır suyu. Çok bunaldım artık evde bebeğim var, çamaşır suyunu seyreltip kullanıyorum iyice havalandırıyorum ama yine de korkuyorum zarar verir mi ciğerlerine çamaşır suyu diye. Coronadan kaçarken farklı sorunlar yaşayacağız bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?