detaylı mahalle ve ilçe haritalarına nereden bakıyorsunuz ?
Ben İstanbul'dayım
Dünkü mesajlarda bir üye instagram sayfasında ,sadece Ankara'da olan bir uygulama yazmıştı galiba.
Dünkü mesajlarda bir üye instagram sayfasında ,sadece Ankara'da olan bir uygulama yazmıştı galiba.
Ankarasondakika sayfası var instada, güncel olayları yükler, o yükledi.
Googke mapsle beraber haritayı yanyana koyunca parselleri takip edip apartmanınızı görebılırsınız..
instada bi ankara haber sayfasi paylasiyor sadece ankara var ama rica edilse digerlerinide yaparlar heralde
Ne yani çinde gerçekten tamamen bitti mi. Yok saklıyolar, yok yalan falan deniyor yaÇin de karantina daha yeni kalkmış 76 gün aradan sonra bizde de bi 76 gün sürer herhalde
Ben akşamları ufak ufak öksürüyorum. Bazen de ciğerimde ağırlık hissediyorum, psikolojik mi bilmiyorum. Ama öksürüğüm 10 gün oldu.
Kilo kaybin nasil.oldu istahin duzeldimi canmBen akşamları ufak ufak öksürüyorum. Bazen de ciğerimde ağırlık hissediyorum, psikolojik mi bilmiyorum. Ama öksürüğüm 10 gün oldu.
Youtobe da izledim, bir Türk video çekiyor, Çin’de herkes sokakta, alışverişte ama yine de maskeliler.Ne yani çinde gerçekten tamamen bitti mi. Yok saklıyolar, yok yalan falan deniyor ya
Keşke bitmiş olsa da, bize de umut olsa
Evet geçen hafta 1 lokma yiyemiyordum şimdi az da olsa yiyebiliyorum, su içebiliyorum artık. Ama her öksürdüğümde eşime korku dolu gözlerle bakıyorum, eşim de korono olsan daha kötüleşmiştin diyor sürekli. Umarım sigarayı bıraktığım içindir bu uzayan öksürük. Onun dışında halen yataktayım asla kalkmak istemiyorum. Çok teşekkür ederim düşündüğünüz için :)Kilo kaybin nasil.oldu istahin duzeldimi canm
Orası öyle, sadece diğer kullanıcı anladığım kadarıyla cerrahi maskelerin tehlikeli olduğunu ifade etmiş.
Ben de doğru bilgiyi atmak istedim. Sonuçta bu başlıkta birbirimize yardımcı olmak, bildiklerimizi aktarmak için varız.
Haberlerde izledim Wuhan da ışık gösterileriyle kutlama yapmışlar hayat tam olarak normale dönmese de karantina kalkmışNe yani çinde gerçekten tamamen bitti mi. Yok saklıyolar, yok yalan falan deniyor ya
Keşke bitmiş olsa da, bize de umut olsa
Ben de 4 gündür öksürüyorum bugün iyice ağırlaştı öksürüğüm. Başka da belirtim yok hastaneye de gitmiyorum ama korkuyorum az da olsaBen akşamları ufak ufak öksürüyorum. Bazen de ciğerimde ağırlık hissediyorum, psikolojik mi bilmiyorum. Ama öksürüğüm 10 gün oldu.
Bol bol icebildiginiz kadar sıcaklıkta sıcak içecekler için.Ben de 4 gündür öksürüyorum bugün iyice ağırlaştı öksürüğüm. Başka da belirtim yok hastaneye de gitmiyorum ama korkuyorum az da olsa
Ben de bulamadım aradım nette.haritaya ulasamadim bende ya ama ankaranin en riskli ilcesinin tam ortasindaymisiz onu ogrendim
İnsta da ankarasondakika sayfasının paylaşımına bakın.haritaya ulasamadim bende ya ama ankaranin en riskli ilcesinin tam ortasindaymisiz onu ogrendim
Kuru mu öksürüyorsunuz? Bir de sabah akşam mı?Ben de 4 gündür öksürüyorum bugün iyice ağırlaştı öksürüğüm. Başka da belirtim yok hastaneye de gitmiyorum ama korkuyorum az da olsa
İlk 3 gün çok değildi normal boğaz gıcıklığıydı saatte bir öksürüyodum. Dün gece çok öksürmeye başladım. Tam kuru sayılmaz boğazım dolu gibi sanki.Kuru mu öksürüyorsunuz? Bir de sabah akşam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?