bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kilo kaybin nasil.oldu istahin duzeldimi canm
Evet geçen hafta 1 lokma yiyemiyordum şimdi az da olsa yiyebiliyorum, su içebiliyorum artık. Ama her öksürdüğümde eşime korku dolu gözlerle bakıyorum, eşim de korono olsan daha kötüleşmiştin diyor sürekli. Umarım sigarayı bıraktığım içindir bu uzayan öksürük. Onun dışında halen yataktayım asla kalkmak istemiyorum. Çok teşekkür ederim düşündüğünüz için :)

Hayir oyle bisey ifade etmedim.
Cerrahi maske tek kullanimliktir, tum gun agizda tutmak ve ertesi gun yine o maskeyi takmak tehlikedir evet.
Esim doktor, sulalemde sayamayacagim kadar saglikci var ve hepsinin ortak gorusu bu yonde.
Dogru kullanilmadiginda tehlikeli ve huc ekonomik degil.

Ne yani çinde gerçekten tamamen bitti mi. Yok saklıyolar, yok yalan falan deniyor ya
Keşke bitmiş olsa da, bize de umut olsa
Haberlerde izledim Wuhan da ışık gösterileriyle kutlama yapmışlar hayat tam olarak normale dönmese de karantina kalkmış

Para konusunda net bi bilgi bulamadım. Kağıt parada kaç gün durur acaba virüs ya da demir parada.
Arada kullanmak zorunda kalıyorum ve korkuyorum dezenfekte edemem sonuçta kağıdı

Ben akşamları ufak ufak öksürüyorum. Bazen de ciğerimde ağırlık hissediyorum, psikolojik mi bilmiyorum. Ama öksürüğüm 10 gün oldu.
Ben de 4 gündür öksürüyorum bugün iyice ağırlaştı öksürüğüm. Başka da belirtim yok hastaneye de gitmiyorum ama korkuyorum az da olsa

Ben de 4 gündür öksürüyorum bugün iyice ağırlaştı öksürüğüm. Başka da belirtim yok hastaneye de gitmiyorum ama korkuyorum az da olsa
Bol bol icebildiginiz kadar sıcaklıkta sıcak içecekler için.
Duşta göğsünüze sıcak su tutun.
Sıcak tutun kendinizi.

haritaya ulasamadim bende ya ama ankaranin en riskli ilcesinin tam ortasindaymisiz onu ogrendim

Kuru mu öksürüyorsunuz? Bir de sabah akşam mı?
İlk 3 gün çok değildi normal boğaz gıcıklığıydı saatte bir öksürüyodum. Dün gece çok öksürmeye başladım. Tam kuru sayılmaz boğazım dolu gibi sanki.
Başta çamaşır suyu dokundu diyodum da bilmiyorum o bu kadar sürer miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…