bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Annem dun saglik ocagina gitmis. Bogazlarinda gecmeyen bir agri var. Doktor dun 3. Ye antibiyotik yazdi.

Grip gecirdin mi, atesin cikti mi diye sormus anneme. Annem de ocak ortasinda gecirdigini soylemis. Sonra antibiyotik ile gecmesi gerekirdi. Gecmiyor iste. Bu paketi kullan gecmezse hemen devlet hastanesine git test yapsinlar demis.

Yani Ocak ayinda gecirdigi corona olsa bile suana kadar vucudunda kalmaz ki. Ne bu simdi.. cok sacma.

Ateşim yok sadece boğazımda gıcık var ona bağlı olarak öksürüyorum tek belirti bu
O zaman korkmayın bence bende de haberleri falan okuyunca bi öksürük krizi oluyo nefesm daralıyo sonra geçiyo sadece gıcıktır inşallah :)

O zaman korkmayın bence bende de haberleri falan okuyunca bi öksürük krizi oluyo nefesm daralıyo sonra geçiyo sadece gıcıktır inşallah :)
Benim bademciklerim yok ve geçen hafta domestosla çok içli dışlı oldum baya soludum.
Ama o bu kadar boğaz gıcıklığı, öksürük yapar mı bilmiyorum. Başta kuruydu bugün boğazlarım da doldu iltihap falan mı oldu naptı anlamadım

Domestos etkilemiş olabilir tahriş olduysa anca düzelir heralde temiz hava al bol bol bence:)

Valla dediğiniz doğru ben mesela bir daha dışarı çıkabilir miyim diye düşünüyorum, şuanda çıkamıyorum ciksam sanirim korkuyorum. Cok ağır etkilendik cocuklarda dahil 5.5 yaşındaki oğlum bile hic istemiyor onlarinda psikolojisi bozuldu. Hircinlasti , beni anlamıyorsun diyor allah sağlıkla ekisiksiz atlatmayı nasip etsin hepimize

Canim sende cok yiprattin kendini.
Üzülüyorum böyle insanlari görünce.

Bak benimde öksürügüm var ama sigaradan.
Istesem bende coronaya baglar kendi kendime stres edinirdim.

Almanyada suan daha cok vaka var ve ben daha test edilmedim ve hala yasiyorum. Cevremden de, Allah korusun ama vefat eden kimseyi duymadim.

Biraz kafa dagitin baska seyler düsünmeye calisin.
Ben dahil bircok calisan insanlar da var.
Öyle kolay degil patir patir ölmek.

Zaten her yil baska hastaliklardan vefat eden insanlarda var. Yani hergün hergün onlarin sayilarini göz önümüze soksalar yine ayni panik olurduk.

Tedbirlerinizi aldiktan sonra icinizi ferah tutun.
Bedeninizi degil ruhunuza da iyi besleyin.
Yap bir bitki cayi ac bir dizi film biraz havan degissin.
Hem iyi bir bitkisel karisim cayi iyi gelir bogazina.

Sürekli endise ve stres yapmak vucuda iyi gelmiyor.
Bagisikligini düsürüyor insan kendi kendine. Korkudan sararan benzi atan insan cok gördüm.
Beden zihni dinliyor ona ayak uyduruyor.

Silkenin acin cami ve derin nefes alin. Anin tadini cikarin. Kendinize iyi telkinler edin.

Teşekkür ederim çok haklısın çok panik yaptım. En ufak belirtide ya hastaysam, ya birine bulaştırırsam diye kendimi mahvediyorum.
şu öksürüğüm geçsin kendimi toplucam inşallah

Şunu da yazmadan geçemeyeceğim, sebebini tam olarak çözemedim ama, diğer başlıkta ağrımayan boğazım, bu başlığa gelince ağrımaya başlıyor. Gitti psikolojim, arkasından el sallayın.

allerjiniz var mı? benim allerjim var o nedenle öksürüyorum ama yine de içine bir şüphe düşüyor insanın bugün hiç keyfim yok bu yüzden habire ateş ölçüyorum çok bunaldım.
Zeytin ağacına, polene vardı sanırım bademciklerim alındığında söylemişti doktorum.
Ama boğazım yanıyo alerji yapıyo muydu yanma bilmiyorum.
İnşallah bi kaç güne geçer, akşamları daha bi artıyo öksürük.

Toplamda 5 bin 606 TL para cezası kesilen şahsın, motoru da çekiciyle çekildi. İHA

Yorumsuz...

Benim vicdanima aykiri bu..
Yani ceza kesilir de bu nedir ya..
Insanlarin kiliklarina duskunluklerine de mi acima yok.
Idari ceza kes 392 tl, 5 bin tl nedir, ne yesin icsin bu insanlar.
Yazik ya

Doğru söylüyorsunuz.mesela benim adetim bile gecikti.farkinda olmadan bile surekli kasiyorum sıkıyorum kendimi. Gece uyurken bile dişlerimi nasıl sıktıysam uyandığımda diş köklerim ağrıyordu.
Bu yukledigim stres çok korkutuyor beni

Benim vicdanima aykiri bu..
Yani ceza kesilir de bu nedir ya..
Insanlarin kiliklarina duskunluklerine de mi acima yok.
Idari ceza kes 392 tl, 5 bin tl nedir, ne yesin icsin bu insanlar.
Yazik ya
Adam keyif için mangal yakmaya, piknik yapmaya gidiyor. Uyariyla gonderiyorlar.
Bu adama 5 bin kusur ceza. Umarım onu savunan bir avukat çıkar da ,itiraz eder ve cezadan kurtulur. Normalde katiyim kurallara uymayanlara ama bu durum farkli. En azından, ayhhh ben efde kalamiyom sıkılıyom, durumu gibi keyfi bir durum degil.

Bu cezayı polislerin üstüne tükürenlere kestiler mi acaba, ya da bilerek hapşıranlara falan. Üzüldüm ne diyeyim

Önümüzde daha 1.5 ay var bu korkuyla nasıl geçicek Allah yazdıysa olacak bulaşacak yapacak bi şey yok diye kabullenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…