O zaman korkmayın bence bende de haberleri falan okuyunca bi öksürük krizi oluyo nefesm daralıyo sonra geçiyo sadece gıcıktır inşallah :)Ateşim yok sadece boğazımda gıcık var ona bağlı olarak öksürüyorum tek belirti bu
Benim bademciklerim yok ve geçen hafta domestosla çok içli dışlı oldum baya soludum.O zaman korkmayın bence bende de haberleri falan okuyunca bi öksürük krizi oluyo nefesm daralıyo sonra geçiyo sadece gıcıktır inşallah :)
Domestos etkilemiş olabilir tahriş olduysa anca düzelir heralde temiz hava al bol bol bence:)Benim bademciklerim yok ve geçen hafta domestosla çok içli dışlı oldum baya soludum.
Ama o bu kadar boğaz gıcıklığı, öksürük yapar mı bilmiyorum. Başta kuruydu bugün boğazlarım da doldu iltihap falan mı oldu naptı anlamadım
O kesin, corona biterken en iyi ihtimalle psikolojik birçok razatsızlık bizi bekliyor. Belki de çok uzun bir zaman eskisi gibi bir araya gelemeyeceğiz, insanlar tehlike geçse bile yanyana otururken tedirgin olacak, maskeyi çıkardığımızda kendimizi suçlu hissedeceğiz. Kullandığımız dezenfektanlardan dolayı cilt problemleri, sürekli deterjan, çamaşır suyu vs. yüzünden akciğer rahatsızlıkları ve vefat eden vatandaşlarımızın ardından bir ömür boşluk hissi.. Galiba ben bu durumdan dolayı hayata karşı aşırı negatif oldum.
allerjiniz var mı? benim allerjim var o nedenle öksürüyorum ama yine de içine bir şüphe düşüyor insanın bugün hiç keyfim yok bu yüzden habire ateş ölçüyorum çok bunaldım.Ateşim yok sadece boğazımda gıcık var ona bağlı olarak öksürüyorum tek belirti bu
Benim bademciklerim yok ve geçen hafta domestosla çok içli dışlı oldum baya soludum.
Ama o bu kadar boğaz gıcıklığı, öksürük yapar mı bilmiyorum. Başta kuruydu bugün boğazlarım da doldu iltihap falan mı oldu naptı anlamadım
Teşekkür ederim çok haklısın çok panik yaptım. En ufak belirtide ya hastaysam, ya birine bulaştırırsam diye kendimi mahvediyorum.Canim sende cok yiprattin kendini.
Üzülüyorum böyle insanlari görünce.
Bak benimde öksürügüm var ama sigaradan.
Istesem bende coronaya baglar kendi kendime stres edinirdim.
Almanyada suan daha cok vaka var ve ben daha test edilmedim ve hala yasiyorum. Cevremden de, Allah korusun ama vefat eden kimseyi duymadim.
Biraz kafa dagitin baska seyler düsünmeye calisin.
Ben dahil bircok calisan insanlar da var.
Öyle kolay degil patir patir ölmek.
Zaten her yil baska hastaliklardan vefat eden insanlarda var. Yani hergün hergün onlarin sayilarini göz önümüze soksalar yine ayni panik olurduk.
Tedbirlerinizi aldiktan sonra icinizi ferah tutun.
Bedeninizi degil ruhunuza da iyi besleyin.
Yap bir bitki cayi ac bir dizi film biraz havan degissin.
Hem iyi bir bitkisel karisim cayi iyi gelir bogazina.
Sürekli endise ve stres yapmak vucuda iyi gelmiyor.
Bagisikligini düsürüyor insan kendi kendine. Korkudan sararan benzi atan insan cok gördüm.
Beden zihni dinliyor ona ayak uyduruyor.
Silkenin acin cami ve derin nefes alin. Anin tadini cikarin. Kendinize iyi telkinler edin.
Zeytin ağacına, polene vardı sanırım bademciklerim alındığında söylemişti doktorum.allerjiniz var mı? benim allerjim var o nedenle öksürüyorum ama yine de içine bir şüphe düşüyor insanın bugün hiç keyfim yok bu yüzden habire ateş ölçüyorum çok bunaldım.
Sonucu ne zaman cikar acaba. Suanki kitlerle cabuk cikiyor diye biliyorum.İnşallah değildir diyorum ama bgn kameralı konştuktan sonra korktum gerçekten iyi değil
Toplamda 5 bin 606 TL para cezası kesilen şahsın, motoru da çekiciyle çekildi. İHA
Çöpten hurda toplayan kişiye koronavirüs cezası
Elazığ'da bir yurttaş çöplerden hurda toplarken polis kontrolüne takıldı. Toplamda 5 bin 606 TL para cezası kesilen şahsın, motoru da çekiciyle çekildiwww.birgun.net
Yorumsuz...
Doğru söylüyorsunuz.mesela benim adetim bile gecikti.farkinda olmadan bile surekli kasiyorum sıkıyorum kendimi. Gece uyurken bile dişlerimi nasıl sıktıysam uyandığımda diş köklerim ağrıyordu.Canim sende cok yiprattin kendini.
Üzülüyorum böyle insanlari görünce.
Bak benimde öksürügüm var ama sigaradan.
Istesem bende coronaya baglar kendi kendime stres edinirdim.
Almanyada suan daha cok vaka var ve ben daha test edilmedim ve hala yasiyorum. Cevremden de, Allah korusun ama vefat eden kimseyi duymadim.
Biraz kafa dagitin baska seyler düsünmeye calisin.
Ben dahil bircok calisan insanlar da var.
Öyle kolay degil patir patir ölmek.
Zaten her yil baska hastaliklardan vefat eden insanlarda var. Yani hergün hergün onlarin sayilarini göz önümüze soksalar yine ayni panik olurduk.
Tedbirlerinizi aldiktan sonra icinizi ferah tutun.
Bedeninizi degil ruhunuza da iyi besleyin.
Yap bir bitki cayi ac bir dizi film biraz havan degissin.
Hem iyi bir bitkisel karisim cayi iyi gelir bogazina.
Sürekli endise ve stres yapmak vucuda iyi gelmiyor.
Bagisikligini düsürüyor insan kendi kendine. Korkudan sararan benzi atan insan cok gördüm.
Beden zihni dinliyor ona ayak uyduruyor.
Silkenin acin cami ve derin nefes alin. Anin tadini cikarin. Kendinize iyi telkinler edin.
Adam keyif için mangal yakmaya, piknik yapmaya gidiyor. Uyariyla gonderiyorlar.Benim vicdanima aykiri bu..
Yani ceza kesilir de bu nedir ya..
Insanlarin kiliklarina duskunluklerine de mi acima yok.
Idari ceza kes 392 tl, 5 bin tl nedir, ne yesin icsin bu insanlar.
Yazik ya
Bu cezayı polislerin üstüne tükürenlere kestiler mi acaba, ya da bilerek hapşıranlara falan. Üzüldüm ne diyeyimToplamda 5 bin 606 TL para cezası kesilen şahsın, motoru da çekiciyle çekildi. İHA
Çöpten hurda toplayan kişiye koronavirüs cezası
Elazığ'da bir yurttaş çöplerden hurda toplarken polis kontrolüne takıldı. Toplamda 5 bin 606 TL para cezası kesilen şahsın, motoru da çekiciyle çekildiwww.birgun.net
Yorumsuz...
Diğer başlık neressiŞunu da yazmadan geçemeyeceğim, sebebini tam olarak çözemedim ama, diğer başlıkta ağrımayan boğazım, bu başlığa gelince ağrımaya başlıyor. Gitti psikolojim, arkasından el sallayın.
Iste tam cezanın kesilmesi gereken yer.Bu cezayı polislerin üstüne tükürenlere kestiler mi acaba, ya da bilerek hapşıranlara falan. Üzüldüm ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?