bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ahh ahh kesinlikle aynı düşüncedeyim.Bu durumda çok zor kontrol altına alınması.Tamamen izolasyon sağlansa o zaman kontrol altına alınırdı.

Antibiyotik yazsalar miydi acaba? Metal ya neyseki kanamayi durdunuz cok gecmis olsun gelmis gecmis olsun

benim de zeytin ağacına var tam apartman bahçemizde var. şimdi allerji öksürük yapıyor o da zamanla boğazınızı tahriş ediyor. 1 su bardağı kaynatılmış içme suyuna 1 çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat atıp gün içinde gargara yapın. burnunuza da hafifçe çekip bırakın. gün içinde 1 kaç saat arayla yapın. boğazınızı sürekli nemli tutun. sıcak limonlu su evde ne varsa bitki çayı yapın. allerji ilacınız varsa alın. geçecektir. çok deterjanlarla uğraştığımızdan oluyor. bende de var ateş yoksa korkmayın.

Antibiyotik yazsalar miydi acaba? Metal ya neyseki kanamayi durdunuz cok gecmis olsun gelmis gecmis olsun
3 doktorla gorustuk ucune de ayni seyi soyledik hepsinin ortaj fikri "parca kopmus acik yara halinde kalmis olsaydi gerekebilirdi enfeksiyona acik olurdu cunku ama yapistirmissjnjz kopan parca yok enfeksiyon kapmaz bu sekilde ola ki kaparsa o zaman antibiyotik yazilir.

benim oglum ilac icmeyi reddediyor o yuzden antibiyotik igne yapilmasi gerekiyor, enfeksiyon insallah olusmaz ama olursa mecburen hergun gidip igne yaptirmak zorunda kalacagiz. ama simdilik gelisen bir enfeksiyon olmadan o riski de almak istemedik acikcasi. zaten doktorlar da gerek duymadi bu asamada. insallah hic gerekmez

Off cok kotu oldum cok gecmis olsun. Iyi mi suan?

Ahh ahh kesinlikle aynı düşüncedeyim.Bu durumda çok zor kontrol altına alınması.Tamamen izolasyon sağlansa o zaman kontrol altına alınırdı.
Bugün yine bilim kurulundan bir profesör açıkladı.İzolasyonu iyi sağlarsak Haziran sonu sağlayamazsak Kasım’ı bulabilir dedi.2021 e iki ay kala bittiğini düşünemiyorum kabus gibi.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah beterinden korusun
Her şey anlık maalesef.
En korktuğum da bir sorun oluştuğu an da doktora gidememek.

evde yaptığımız izolasyon,herkes kendi ohalini yapsın dediler ya dışarıdan almıyoruz.
Uyuyorlar mi o bakımdan demiştim. Ben devam ediyorum zaten de cogu insan hala idrak edemedi. Bakalim hep bir erteleme. Yani prof. Mehmet ceyhan'a gore %90 uyarsa 200,000 vaka %80 uyarsa 400, 000 vaka olur denildi. Sure bir aydi galiba.

Çok teşekkür ederim. Kaç kere doktora gitmeyi düşünüp vazgeçtim. Test istesem tek belirti var diye yapmazlar büyük ihtimal.
Kaç güne geçmesi gerekir eğer bu yüzdense? Bugün 4 gün oldu.

Uyuyorlar mi o bakımdan demiştim. Ben devam ediyorum zaten de cogu insan hala idrak edemedi. Bakalim hep bir erteleme. Yani prof. Mehmet ceyhan'a gore %90 uyarsa 200,000 vaka %80 uyarsa 400, 000 vaka olur denildi. Sure bir aydi galiba.
sürenin bir ay olacağına kedileri bile inanmıyor bence

çok geçmiş olsun. Çok korkmuşunuzdur, ama içinizi ferah tuttun, ağız içi yaralar çok kötü görünür ama diğer yerlere kıyasla daha çabuk iyileşir ağız içi.

Daha maskeyi yeni faaliyete geçirdik inanma kısmı daha sonra.
:))
dun bir arkadaşımın annesı için maıl yoluyla dr la ırtıbata gecmısler beyın tumorunden amelıyat olması gerekıyor ve erteledıler koronadan dolayı. 3 ay sonra tekrar fılm çekelım demışlerdi daha önce.
dun dr la konusurken dr 3 ay sonraya gerek kalmayabılır en geç 2 ay sonra alırız muhtemelen amelıyata demıs.
dr dan duyunca ınsanın ınanası gelıyor aslında ama bır taraftanda yenı yapılan korona hastanesı için verılen gunu düşününce ınsanın içi ürperıyor.
dr a ınanmak ıstıyorum bende ama çok zor gibi

çok geçmiş olsun. Çok korkmuşunuzdur, ama içinizi ferah tuttun, ağız içi yaralar çok kötü görünür ama diğer yerlere kıyasla daha çabuk iyileşir ağız içi.
cok sagolun, gercekten cok korktuk aklimiz cikti resmen. doktor da oype soyledi ozellikle cocuklarda agiz ici yaralari cok cabuk iyilesir paniklemeyin dediler.

suan enfeksiyon filan olmasin tek kaygim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…