bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çok geçmiş olsun telaş etmeyin, iyileşir zamanla.
Bu tip vakalarla yıllar içinde çok karşılaştık.
Okul öncesi dönemdeki öğrencilerimiz bazen evde, bazen okulda, benzeri kazalar yaşayıp, dillerini kestiler, yaraladılar.
Hiç birine dikiş atılmadı.
Sizi doğru yönlendirmişler.

Allah sifa versin.
Bilmiyorum ki herkes baska bir sey soyluyor. Bazen oyle söylemek zorunda kaliyor. Zaten canım sıkkın annem biraz rahatsızlandi. Götürsem hastaneye olmaz, ,goturmesem

cok tesekkur ederim ya ben herseyi netten arastiran bir tipim inanin arama motoruna elim gitmedi bisey okurum korkarim canim sikilir iyice paniklerim diye. doktorumuzun soyledigi kadar biliyorum iste ama burda siz ve baska uyelerde ayni seyleri soyledi insallah kisa surede gecer

Çocuğunuz korkup etkilenmiştir.
Yarası iyileşip, biraz toparlanınca bu durumu oyuncaklar üzerinde oyunlaştırıp, içindeki olumsuz duyguları, endişeyi dışarı atmasına yardım etmeniz uygun olur.
Mümkün olursa Ey Travma Bizden Uzak Dur!
Adlı küçük çocuğu olan ebeveynler için yazılmış kitabı alıp,okuyun ve uygulayın,
Olmazsa 10-15 gün sonra bana yazıp,
hatırlatın ben size yardımcı olurum.

Sagol.
Koah si var zaten bir de makineye bagli. Ateşi normalden yuksek biraz ama beni korkutan nabzın yüksekliği. 139 uc gundur böyle. Ben çıkmıyorum disari ama oyle camasir suyuyla da sildiğim yok paketleri, bilmiyorum.
telefon edın evde kronık hastanız olduğunu makınaya bağlı olduğunu soyleyın onlar gelıp bakarlar

Çok teşekkür ederim. Kaç kere doktora gitmeyi düşünüp vazgeçtim. Test istesem tek belirti var diye yapmazlar büyük ihtimal.
Kaç güne geçmesi gerekir eğer bu yüzdense? Bugün 4 gün oldu.
Benim de boğazda kaşıntıyla gıcık arası başlamıştı. İlk başlarda akşamları ve daha sık öksürüyordum. Şimdi de bazen kuru bazen azıcık balgamlı öksürüyorum. Ben de ilk duyduğumda virüsü çamaşır suyuyla buladım her yeri. Belki ikimizinki de aynı sebepten. Çünkü siz de geceleri daha çok diyorsunuz.

telefon edın evde kronık hastanız olduğunu makınaya bağlı olduğunu soyleyın onlar gelıp bakarlar
Kime edeceğim. Kalp için hastaneye gitmesi gerek. O riski alamam su an. Öyle bir sistem yok burada. Hemşire bir arkadaşımla konuştum. Biraz beklememi söyledi. Orman perisi vardi burada o gelsin ona soracagim bir de.

Sagol.
Koah si var zaten bir de makineye bagli. Ateşi normalden yuksek biraz ama beni korkutan nabzın yüksekliği. 139 uc gundur böyle. Ben çıkmıyorum disari ama oyle camasir suyuyla da sildiğim yok paketleri, bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun, daha önce de nabzı artıyor muydu böyle? Acaba canı mı sıkıldı bir şeye, gündeme vs. Soluk almasında ciddi bir sıkıntısı yoksa korkmayın, doktoruna ulaşabilseniz keşke..izoleyse eğer zannetmiyorum. poşetleri direk anneniz tutmuyorsa, biraz havalanıyorsa bir şey olmaz diye umut ediyorum. Çok geçmiş olsun, inşallah gece mışıl mışıl uyur, sabahına hiç bir şeyi kalmaz

Kime edeceğim. Kalp için hastaneye gitmesi gerek. O riski alamam su an. Öyle bir sistem yok burada. Hemşire bir arkadaşımla konuştum. Biraz beklememi söyledi. Orman perisi vardi burada o gelsin ona soracagim bir de.
184 u arayıp sorun beklerken yada herhangı bır hastaneyı arasanızda bılgı verırler

Uyuyorlar mi o bakımdan demiştim. Ben devam ediyorum zaten de cogu insan hala idrak edemedi. Bakalim hep bir erteleme. Yani prof. Mehmet ceyhan'a gore %90 uyarsa 200,000 vaka %80 uyarsa 400, 000 vaka olur denildi. Sure bir aydi galiba.
Sen,ben ve sokağa çıkma zorunluluğu olmayanlar uyuyoruz.Peki çalışmak zorunda olanlar?Bankada çalışan arkadaşım var sabahları sakin ama öğleden sonra kalabalık oluyor dedi.Yani birileri normal hayatına devam ettikçe süre uzuyacak gibi.

Kızlar iyi akşamlar bişey danışcam bu 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı var ya biz çocuklarla köydeki evimize geçmek istiyoruz ama sorun olur mu ki köy dediysem Konya'nın mahallesi merkeze 14 kilometre 4 yaşında ve 10 aylık çocuklarım

Günahlarını almayım kimsenin ama, acaba sokağa çıkma yasağı istenmesin diye ölü sayıları az söyleniyor olabilir mi? Yoksa ben yine karamsar mı düşünüyorum? Çünkü çok ölüm olsa herkes sokağa çıkma yasağı isteyecek, devlet daha çok yardım yapmak zorunda kalacak. Ne bileyim..Umarım daha fazla değildir sayılar..

Kan sulandirici kullaniyor. Ben bu ülkenin sistemine yabanciyim. Oyle arayabilecegim bir doktoru yok cunku burdaki doktorlar bana oyle bir numara vermedi. Sadece acile gelin dediler. Oxygen desteği aliyor zaten. Bakalim beklemekten baska çarem yok.

184 u arayıp sorun beklerken yada herhangı bır hastaneyı arasanızda bılgı verırler

184u arayabilirim.

az soylerlermı bılmıyorum ama yakında ınsanla bız karnımızı doyururuz allah askına sız yardım falan etmeyın yeterkı karantına yapın derlerse yaparlar belkı.
kurban bayramı ve ramazan bayramında kapattığı kadar kapatsa yıne buyuk oranda engeller

hangı sehırdesınız

Istense de yapmazlar ki zaten napabiliriz ya da bugüne kadar ne yapabildik kurallari onlar koyuyor biz de uyuyoruz.
Birilerine yardim edecekler diye degil de halki telaşa korkuya kaosa sürüklemeyelim diyedir eğer dediginiz gibiyse ki bence de öyle zaten günde 70 kişi için bu kadar hengame yasamiyoruz diye düşünüyorum.

En erken haziran sonunda disari cikislar biraz serbest olur gibi. Onun disinda cogu kurum yazinki tayinleri iptal etti, tyt-ayt kpss hepsi ertelendi. Bu yaz gezip tozup tatil yapmayi unutun bence. Hele ki oteller falan cok riskli.
Sürü bagisikligi kazanilana kadar kendimizi koruyacagiz. Ya da bir ihtimal ilac veya aşı bulunacak. Bu sürede d vitamini, omega 3 alip bagisikligi guclendirmek lazim

Onlara bir şey demiyorum zaten.
Topu topu uc hafta sokaga cikma yasagi uygulanacakti. Boyle uzadikca ekonomiye ne faydası oluyor anlamadım. O kadar kayip, belirsizlik hastane yapimi, taksit taksit kurallar. Bir aydan 6 aya uzatacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…