Bu doğru, kesinleşmeyen tanı ölüm raporuna yazılmıyor, akciğer ya da kalp durması yazılıyor.Demin bir yazı okudum. Güncel mi bilmiyorum ama Türk Tabibler Birliği ölüm sayılarının gerçeği yansıtmadıgını ifade etmiş. Yalnızca testte pozitif cıkan vakaları coronadan öldü olarak sayıyorlarmış. Oysa corona bulguları gösteren hastaların da ölümü corona sayılmalıymış dünya sağlık örgütüne göre. Türkiye bu kurala göre veri paylaşmıyor diyorlar. O yüzden ölen vaka sayısı bu kadar azmış.
Turk tabipler birliği hep oyle diyor ama ben inanmıyorum, en basitinden geçen bir doktor yazdı, chpli bir vekil yazdi. Corono olduğunu belirtmek zorunda ki onu yıkayacak, gomecek kişiler, ona uygun giyinsin dedi. Sonuçta ölüm raporunda yazmazsa gevşeklik olur. Yani defin işlemine kadar baska insanalrın sağlığa tehlikeye girer.Demin bir yazı okudum. Güncel mi bilmiyorum ama Türk Tabibler Birliği ölüm sayılarının gerçeği yansıtmadıgını ifade etmiş. Yalnızca testte pozitif cıkan vakaları coronadan öldü olarak sayıyorlarmış. Oysa corona bulguları gösteren hastaların da ölümü corona sayılmalıymış dünya sağlık örgütüne göre. Türkiye bu kurala göre veri paylaşmıyor diyorlar. O yüzden ölen vaka sayısı bu kadar azmış.
2020 GelinleriDiğer başlık neressi
Acaba bir italya gibi olurmuyuz
Yada yaşadığımız süreçte italya nın yaşadıklarıyla kıyaslanınca neredeyiz
A AklinYolu1 geçmiş olsun canım. İnşalllah daha iyi olur anneniz.
O hic panik yapmaz benden daha sakin ve sabirlidir. Tipik oglak burcu:) Ben alışverişe gidiyordum sonra bıraktım abim kapida bırakıp gidiyor. Bir damacana su aliyoruz bir de bazen nadir olarak apartman görevlisi geliyor. Paketleri balkonda bir gun bekletiyorum. Sonra sadece suyla yıkıyorum.Anneniz panik mi yaptı, benimde bu ara oyle nedense namaz kılarken resmen kalbim kulaklarımda böyle anksiyete mi oldum panik atak mi bilmiyorum , birden kalp çarpıntısı başlıyor hasta gibi hissediyorum. Acaba stres mi yaptı. Ama evde sağlık huzmeleri olan yerler varmış bakin, siz evden çıkmıyorsunuz eve giren var mi, yok sanırım yanlis anlamdiysam
Aslinda kimsenin eline bir şey gecmiyor ama bir noktadan sonra patlama olursa artik kimse bir sey yapamaz. Yavas yavas alistiriliyoruz cunku... Hislerim kotu gideceğimiz yonunde degil ama umarım yanıltmaz.Ama işler çığırında cikinca ne olacak, ellerine ne geçecek belki yaz sezonuna bitecek sey, bitmeyecek bunu ön görmezler mi?halkin tepkisi ne olacak heryere yaziyorlar ama yok bisey halktan cok çekinmezler şimdi
Sagol deynepcim. Kaldi benim kek:)Geçmiş olsun
Bundan sonra faydasi olmaz tabi ki, bulaşan bulaştı. En azından zamanında buyuk şehirleri karantina altına alinsaydi. Diger şehirler etkilenmezdi. Hos adam kocaeliden İstanbul a köprüden yuruyerek geciyormus.Bundan sonrası için yasak olmasının pek etkili olacağını sanmıyorum daha erken yapılsaydı faydalı olabilirdi.Şu an açıklanan vakalar bir hafta 10 gün önce enfekte olanlar bakalım bir hafta sonra rakamlar ne durumda olacak.
Cok sagol canim.A AklinYolu1 çok geçmiş olsun Allah şifa versin anneciğine ❤
Şu anda ki en büyük sıkıntılardan birisi de farklı rahatsızlığı olan insanların hastaneye gitmeye korkması yada hizmet alamaması.Hasta olmanın yanında bu durum da çok stresli.İnşallah anneniz bu süreci sorunsuz atlatır.Çok geçmiş olsun.Bir kere eve geldiler. Cok spesifik ve karmaşık bir hasta olduğu icin bizim yapabileceğimiz bir sey yok dediler. Sadece dedikleri 112 ve acile gitmek gerektigi. Acile gitmeye de çekiniyorum bilinen sebeplerden dolayi ama 184 u arayacağım.
Çok çok geçmiş olsun canımcok sagolun, gercekten cok korktuk aklimiz cikti resmen. doktor da oype soyledi ozellikle cocuklarda agiz ici yaralari cok cabuk iyilesir paniklemeyin dediler.
suan enfeksiyon filan olmasin tek kaygim o
Doğrudur ama biz olum sebeplerini tartistik bir kere. G gul2016Demin bir yazı okudum. Güncel mi bilmiyorum ama Türk Tabibler Birliği ölüm sayılarının gerçeği yansıtmadıgını ifade etmiş. Yalnızca testte pozitif cıkan vakaları coronadan öldü olarak sayıyorlarmış. Oysa corona bulguları gösteren hastaların da ölümü corona sayılmalıymış dünya sağlık örgütüne göre. Türkiye bu kurala göre veri paylaşmıyor diyorlar. O yüzden ölen vaka sayısı bu kadar azmış.
normal sartlarda evet ama suan ozel bir dueum soz konusu en azindan eve gelip annenize bir test yapabilirler diye dusunuyorum.Bir kere eve geldiler. Cok spesifik ve karmaşık bir hasta olduğu icin bizim yapabileceğimiz bir sey yok dediler. Sadece dedikleri 112 ve acile gitmek gerektigi. Acile gitmeye de çekiniyorum bilinen sebeplerden dolayi ama 184 u arayacağım.
Sagol key si.Şu anda ki en büyük sıkıntılardan birisi de farklı rahatsızlığı olan insanların hastaneye gitmeye korkması yada hizmet alamaması.Hasta olmanın yanında bu durum da çok stresli.İnşallah anneniz bu süreci sorunsuz atlatır.Çok geçmiş olsun.
Yarina kadar iyi olmazsa arayıp bilgi alacağim. İlacını verdim. Su an biraz biraz daha iyi. Nabzı en azından dustu biraz.normal sartlarda evet ama suan ozel bir dueum soz konusu en azindan eve gelip annenize bir test yapabilirler diye dusunuyorum.
Sayın Hettiri Hüttürü,
Covid-19 salgınının en kısa sürede atlatılmasını ve günlük yaşam rutininize sağlıkla dönmenizi temenni ediyoruz.
Miles&Smiles üyesi olarak, uçuş gerçekleştiremediğiniz bu dönemde üyelik avantajlarınızı korumak için Statü geçerlilik tarihleri ve ücretsiz kabin yükseltme sürelerini 6 ay uzatıyoruz. Üstelik Statü Mil satın alma limitinizi de 2 katına çıkarıyoruz.
Güncel statü ve kart bilgilerinize mobil uygulamamız veya web sitemiz üzerinden ulaşabilir, dijital kartınızı dilediğiniz gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Tekrar görüşene dek,
Biz Statünüzü koruyalım,
Siz de gülümsemenizi.
Sağlıklı günlerde yeniden görüşmek dileğiyle.
Miles&Smiles
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?