bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eğitim işi de zor böyle eba dan yetersiz sonuçta ama öğretmeniöiz ilgili videolar çekip atıyo test di şuydu buydu ama kızım 2. Sınıf bemim anlatmam lazım derken her iş bana kalıyo şimdiden bityim daha ne kadar dayanırım belli değil çocuklar bişey hissetmesin mutlu olsunlar diye çırpınıyorum tüm gün evin her cepesi park bakıp bakıp üzülüyolar
Bu işin sonu ne olacak endişeliyim

İyide niye yapmış deli

Fırında ısıtınca mikropları da ölüyor olabilir. İyi bişey yani yaptığınız.
afiyet olsun. Bulaşabilecek çok yer var tabi. Sadece ekmek değil. Ama bişey olmaz umarım.
Çok korkmamak lazım. Ben biraz fazla korkuyorum dışardan gelen ürünlerden. Ama son günlerde korkum azaldı.
ben de aldığım ürünleri 2 gün balkonda bekletiyorum. Bence en güvenilir yöntemlerden biri bekletmek.

Su günlerde hala sigara içenler var mı acaba ? Sağlık bakanlığı , sigara içenlerde 2.4 kat daha tehlikeli olduğunu söyledi . Hala içiyorum yarın bırakırım diyerek

Su günlerde hala sigara içenler var mı acaba ? Sağlık bakanlığı , sigara içenlerde 2.4 kat daha tehlikeli olduğunu söyledi . Hala içiyorum yarın bırakırım diyerek
Iciyorum ya valla nasıl bırakamıyorum anlamıyorum esime diyorm birak diyor sende birak diyorum yok. Birde çocuk görmeden içiyoruz hic yaninda icmedik. Hamileyken bırakmıştım ya

Iciyorum ya valla nasıl bırakamıyorum anlamıyorum esime diyorm birak diyor sende birak diyorum yok. Birde çocuk görmeden içiyoruz hic yaninda icmedik. Hamileyken bırakmıştım ya
Sanırım farkında değiliz hala , tehlikelerinin biri bize dur desin . Gerçekten aptal olduğumu düşünüyorum .

Bende paketli alıyorum.Kızartarak tüketiyorum.Ekmek yapmıyorum öyle becerilerim yok birde uğraşmayı sevmiyorum sanırım.Bakaldan ve fırından ekmek alanlar var hala bende güvenli bulmuyorum.Kaç kişinin elinden geçiyor sonuçta.

Sagol beratticim.

Antibiyotikli krem sürdüm evde vardı. Limon, portakal suyu verdim. Nabzı düştü de ara ara kusma devam ediyor. Yarina iyilesir umarım.

Hepiniz cok dikkat edin kizlar. Eskisi gibi giremiyorum ama aklımdasiniz.

Aynen ben de kendimi kandırıyorum , sanki yakalanmayacağız . Gün gelecek biz de bu virüsü alacağız . Hala neyi bekliyoruz anlamıyorum .

Sigara içmek çok saçma geliyor bana. Nefes alışım zorlaştı, bazen ciiikk diye ses geliyor. Yine de vazgeçmiyorum. Ne yapıcam İnan bilmiyorum.

insallah yarın yeni bir gün , bol umut edelim .

Benim eşimde ada vapuru gibi tüttürüyor.Bağımlılık nasıl birşey bilmiyorum.Hiç öyle bir durum yaşamadım.İrade ve gerçekten bırakmayı istemek gerekli sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…