- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
İyide niye yapmış deliSıvıyağmış
"Kayıtlarda yüzü maskeli kadının poşetten çıkardığı sıvıyı asansörün kapısına, düğmelerine ve merdiven korkuluklarına sürüp ayrıldığını gören bina sakinleri, durumu polise bildirdi.
Olay yeri inceleme ekibi, sürülen maddenin ön incelemesinde sıvı yağ olduğunu tespit etti."
Haber sitesinde böyle yazıyor.
Fırında ısıtınca mikropları da ölüyor olabilir. İyi bişey yani yaptığınız.Inan ekmek yiyemez olduk ben yemiyordum ama eknege düştüm boşluktan . Buzluğa aliyorum ben biraz, yapilan bitince onu yiyoruz..yalniz ben gelincede nerden baksaniz 2 gun balkonda bekletiyorum bayatliyor, firinda isitinca anlasilmiyor allahtan
Evet kayseri de yaşıyorum , sitede yasak ama bilgi amaçlı yazıyorum, kadın binaya büyü yapmak için öyle bişiler sürmüş ve yakalandı .Haberi görünce kesin okunmuş bişeyler sürüyordur diye düşündüm
BendeSu günlerde hala sigara içenler var mı acaba ? Sağlık bakanlığı , sigara içenlerde 2.4 kat daha tehlikeli olduğunu söyledi . Hala içiyorum yarın bırakırım diyerek
Bende
[/QUOTE
neden hala içiyoruz ? Sanki öteliyoruz günleri . Yarın içmeyeceğiz ama o yarın hiç gelmiyor .
Su günlerde hala sigara içenler var mı acaba ? Sağlık bakanlığı , sigara içenlerde 2.4 kat daha tehlikeli olduğunu söyledi . Hala içiyorum yarın bırakırım diyerek
Iciyorum ya valla nasıl bırakamıyorum anlamıyorum esime diyorm birak diyor sende birak diyorum yok. Birde çocuk görmeden içiyoruz hic yaninda icmedik. Hamileyken bırakmıştım yaSu günlerde hala sigara içenler var mı acaba ? Sağlık bakanlığı , sigara içenlerde 2.4 kat daha tehlikeli olduğunu söyledi . Hala içiyorum yarın bırakırım diyerek
Evet kayseri de yaşıyorum , sitede yasak ama bilgi amaçlı yazıyorum, kadın binaya büyü yapmak için öyle bişiler sürmüş ve yakalandı .
Aynen ben de kendimi kandırıyorum , sanki yakalanmayacağız . Gün gelecek biz de bu virüsü alacağız . Hala neyi bekliyoruz anlamıyorum .Ben de öyle. Her gece yarın içmeyeceğim diye yatıyorum.
Sanırım farkında değiliz hala , tehlikelerinin biri bize dur desin . Gerçekten aptal olduğumu düşünüyorum .Iciyorum ya valla nasıl bırakamıyorum anlamıyorum esime diyorm birak diyor sende birak diyorum yok. Birde çocuk görmeden içiyoruz hic yaninda icmedik. Hamileyken bırakmıştım ya
Bende paketli alıyorum.Kızartarak tüketiyorum.Ekmek yapmıyorum öyle becerilerim yok birde uğraşmayı sevmiyorum sanırım.Bakaldan ve fırından ekmek alanlar var hala bende güvenli bulmuyorum.Kaç kişinin elinden geçiyor sonuçta.Benim gluten alerjim var. Dolayısıyla Ekmek yemiyorum. Anneme unonun kapalı pakette kepekli grisini var onu aldım. O da şeker hastalığından dolayı yemez. Sadece az bir grisini yeter ona.
ablamlar kapalı poşette ekmek alıyorlar. Hamburger ekmeği falan gibi. Umarım tehlikeli değildir. Ama sanırım değildir. Sonuçta bisküvi falan da aynı mantık.
yine de evde yapmak en güzeli tabi. evde yapan hanımların ellerine sağlık. Güzel emek veriyorlar.
Ama açık Fırın ekmeğiNi önermiyorum. Bizim halk elliyor ekmekleri. Pek güvenmiyorum o yüzden.
Böyle bişeyden dolayı kimseye bulaşmaz umarım. çünkü çok dikkat ediyoruz hepimiz.
mayan bitmeden yogurdugun hamurdan bir beze ayır her yogurdugunda onu kat maya olaraktan
tekrardan gene kaldır eskiden böyle yapıyorlardı kaynanam hep bu şekilde yapardı mayalı ekmeği dolaba koy biraz unla
Sagol beratticim.Bağışıklık sistemiyle ilgili olabilir arpacık çıkması ona dikkat edin .Sarımsak sürmek iyi geliyormuş ama , daha çok bağışıklık sistemini içten yenmesi gerekiyor . Bol bol zencefil zerdeçal bal limon çayı yapın içebiliyorsa Geçmiş olsun .
Aynen ben de kendimi kandırıyorum , sanki yakalanmayacağız . Gün gelecek biz de bu virüsü alacağız . Hala neyi bekliyoruz anlamıyorum .
Sagol beratticim.
Antibiyotikli krem sürdüm evde vardı. Limon, portakal suyu verdim. Nabzı düştü de ara ara kusma devam ediyor. Yarina iyilesir umarım.
Hepiniz cok dikkat edin kizlar. Eskisi gibi giremiyorum ama aklımdasiniz.
[/QUOTEuö
insallah yarın yeni bir gün , bol umut edelim .Sagol beratticim.
Antibiyotikli krem sürdüm evde vardı. Limon, portakal suyu verdim. Nabzı düştü de ara ara kusma devam ediyor. Yarina iyilesir umarım.
Hepiniz cok dikkat edin kizlar. Eskisi gibi giremiyorum ama aklımdasiniz.
Bu günden itibaren içmeyelim .Sigara içmek çok saçma geliyor bana. Nefes alışım zorlaştı, bazen ciiikk diye ses geliyor. Yine de vazgeçmiyorum. Ne yapıcam İnan bilmiyorum.
Benim eşimde ada vapuru gibi tüttürüyor.Bağımlılık nasıl birşey bilmiyorum.Hiç öyle bir durum yaşamadım.İrade ve gerçekten bırakmayı istemek gerekli sanırım.Su günlerde hala sigara içenler var mı acaba ? Sağlık bakanlığı , sigara içenlerde 2.4 kat daha tehlikeli olduğunu söyledi . Hala içiyorum yarın bırakırım diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?