bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben herseferinde taze maya koymuyorum. mayali Hamuru yogurunca avucici kadar ayirip buzdolabinda sakliyorum. Birdaha hamur yogururken dolaptaki hamuru hafif ilik suyla açıp ekleyip yoguruyorum mayalaniyor. Yogurt gibi düsün
oluyomu oyle ya, ben denemek istedim ama emin olaadim eksi maya olmazsa olmaz gibi geliyor. yas maya ile yapilan hamurdan ayirinca tekrar mayaliyor mu cidden?

Millet kafayı yemiş iyice harbii ama..
Kayseri de bir kadın poşetten çıkardığı sıvıyı asansöre düğmesine kapısına heryerlere sürüp kaçmış..
Yuhhhh diyorum

Bence de öyle eylemlere bakarak cevabı bulabiliriz aslında. Sahra hastaneleri 45 gün sonra kullanıma hazır olacak denmesi, salgının çok daha uzun süreceğini gösteriyor.
Pandemilerde bu tarz önlemler alınırmış olması gereken en kötü seneryayoya göre hazır olunması lazımmış..
Prof.Mehmet Ceyhan olumlu bakıyorum olması lazım yapılmazsa asıl sıkıntı olur dedi.
Bana da mantıklı geldi ve inşallah ihtiyaç kalmaz

Bence de öyle eylemlere bakarak cevabı bulabiliriz aslında. Sahra hastaneleri 45 gün sonra kullanıma hazır olacak denmesi, salgının çok daha uzun süreceğini gösteriyor.
evet bende bu yuzden oyle dusunuyorum zaten.

oluyomu oyle ya, ben denemek istedim ama emin olaadim eksi maya olmazsa olmaz gibi geliyor. yas maya ile yapilan hamurdan ayirinca tekrar mayaliyor mu cidden?

Evet canim biz oyle yapariz bende yengemden oğrendim. Ben su ile yoguruyorum. Sütle yogurulanla olmuyor bozulur. Eger 2 3 gun sonra mayalama yapacaksam kahvaltilik kisminda daha uzun süreli olacaksa buzlukta sakliyorum. Cikartip eridikten sonra su ile acip una koyuyorum.

Ateşim, tat kaybım falan yok. İlacım da yok mecbur beklicem Bizim evde kimse dışarı çıkmıyo ben de dahil o yüzden virüs kapma ihtimalim çok çok düşük.İlk başta şüphelenmiştim ama sonradan geçti şüphem.
Bugün yine damacanayı silmek zorunda kaldım nefesimi tutarak

Kızlar size bısey sormak ıstıyorum sımdı cınde daha 20 bınlerdeyken dünyaya acayıp goruntuler verdıler tıtreyerek ölen yolda ölen vs. Dünyanın asırı gözünü korkuttular Allah korusun ama türkiyede olmadı hepsı bır oyun muydu. Herkesı degısık bır kaosa sürüklediler. Yoksa virüs sentomları degıstıgı ıcın mı böyle.

Damacanayı bizde siliyoruz.Sarı bezlere biraz domeatos döküyprum,ve dışardan gelen kargo vs de.İçinden çıkanlarıda

Ben herseferinde taze maya koymuyorum. mayali Hamuru yogurunca avucici kadar ayirip buzdolabinda sakliyorum. Birdaha hamur yogururken dolaptaki hamuru hafif ilik suyla açıp ekleyip yoguruyorum mayalaniyor. Yogurt gibi düsün

Hay Allah razı olsun bir daha sefere öyle deneyeyim bende, mayam çok az kaldı hiç bir yerdede yok, başka dikkat etmem gereken bir şey var mı

Onlar sonradan film görüntüleri falan dendi, kaldırıldı. Bence de filmdi. Doktorun biri de çok saçma demişti o görüntüler için.

nasıl oldu annenız
Soğuk algınlığı sanırım, ara ara ates devam ediyor, ilaclarini da vermeye devam ediyorum. Yalniz arpacık gibi bir şey çıkmış bir de kaşının üzerinde yara. Evde kalması hastane şartlarından daha iyi şu an. Konuştuğum herkes beklememi tavsiye etti. O yüzden beklemedeyiz. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin bu ara. Saglik çalışanlarını ayri tebrik etmek gerek. Psikolojik bir savas veriyoruz resmen.

cok sevindim buna yas maya bulmak sikinti suan cunku elimde son bir maya kaldi gozum gibi bakiyorum

Sıvıyağmış

"Kayıtlarda yüzü maskeli kadının poşetten çıkardığı sıvıyı asansörün kapısına, düğmelerine ve merdiven korkuluklarına sürüp ayrıldığını gören bina sakinleri, durumu polise bildirdi.
Olay yeri inceleme ekibi, sürülen maddenin ön incelemesinde sıvı yağ olduğunu tespit etti."
Haber sitesinde böyle yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…