- 17 Aralık 2015
- 27.134
- 49.653
- 598
nasıl oldu annenızUyuyorlar mi o bakımdan demiştim. Ben devam ediyorum zaten de cogu insan hala idrak edemedi. Bakalim hep bir erteleme. Yani prof. Mehmet ceyhan'a gore %90 uyarsa 200,000 vaka %80 uyarsa 400, 000 vaka olur denildi. Sure bir aydi galiba.
Bence de öyle eylemlere bakarak cevabı bulabiliriz aslında. Sahra hastaneleri 45 gün sonra kullanıma hazır olacak denmesi, salgının çok daha uzun süreceğini gösteriyor.sürenin bir ay olacağına kedileri bile inanmıyor bence
oluyomu oyle ya, ben denemek istedim ama emin olaadim eksi maya olmazsa olmaz gibi geliyor. yas maya ile yapilan hamurdan ayirinca tekrar mayaliyor mu cidden?Ben herseferinde taze maya koymuyorum. mayali Hamuru yogurunca avucici kadar ayirip buzdolabinda sakliyorum. Birdaha hamur yogururken dolaptaki hamuru hafif ilik suyla açıp ekleyip yoguruyorum mayalaniyor. Yogurt gibi düsün
Pandemilerde bu tarz önlemler alınırmış olması gereken en kötü seneryayoya göre hazır olunması lazımmış..Bence de öyle eylemlere bakarak cevabı bulabiliriz aslında. Sahra hastaneleri 45 gün sonra kullanıma hazır olacak denmesi, salgının çok daha uzun süreceğini gösteriyor.
evet bende bu yuzden oyle dusunuyorum zaten.Bence de öyle eylemlere bakarak cevabı bulabiliriz aslında. Sahra hastaneleri 45 gün sonra kullanıma hazır olacak denmesi, salgının çok daha uzun süreceğini gösteriyor.
oluyomu oyle ya, ben denemek istedim ama emin olaadim eksi maya olmazsa olmaz gibi geliyor. yas maya ile yapilan hamurdan ayirinca tekrar mayaliyor mu cidden?
O neymisMillet kafayı yemiş iyice harbii ama..
Kayseri de bir kadın poşetten çıkardığı sıvıyı asansöre düğmesine kapısına heryerlere sürüp kaçmış..
Yuhhhh diyorum
Ateşim, tat kaybım falan yok. İlacım da yok mecbur beklicemallerji hemen geçmez ki. sürekli ılık bir şeyler için. bir kaç güne hafifler ama hemen geçmez. ateş yok demi. yanlış da yönlendirmek istemem. bir de koku ve tat kaybı oluyormuş. ilacınız varsa alın mutlaka. içtiğiniz suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi atın. deterjandan uzak durun özellikle çamaşır suyundan.
Görmedim görmekte istemezdim şahsen şaşırdıım şuan allah ıslah etsin diyorum sadeceNe ders alması sende sosyal medyada karnına yastık bağlayıp yarı çıplak fotoğraf paylaşanları görmediniz galiba
Ya hayır, en korktuğum şey güçlenmesiBiraz önce haber türkte, genç ölümlerin arttığını söyledi prof.Melih Us Sunucu da virüs güçlendi mi diye sordu, olabilir dediler
Damacanayı bizde siliyoruz.Sarı bezlere biraz domeatos döküyprum,ve dışardan gelen kargo vs de.İçinden çıkanlarıdaAteşim, tat kaybım falan yok. İlacım da yok mecbur beklicemBizim evde kimse dışarı çıkmıyo ben de dahil o yüzden virüs kapma ihtimalim çok çok düşük.İlk başta şüphelenmiştim ama sonradan geçti şüphem.
Bugün yine damacanayı silmek zorunda kaldım nefesimi tutarak
Ben herseferinde taze maya koymuyorum. mayali Hamuru yogurunca avucici kadar ayirip buzdolabinda sakliyorum. Birdaha hamur yogururken dolaptaki hamuru hafif ilik suyla açıp ekleyip yoguruyorum mayalaniyor. Yogurt gibi düsün
Onlar sonradan film görüntüleri falan dendi, kaldırıldı. Bence de filmdi. Doktorun biri de çok saçma demişti o görüntüler için.Kızlar size bısey sormak ıstıyorum sımdı cınde daha 20 bınlerdeyken dünyaya acayıp goruntuler verdıler tıtreyerek ölen yolda ölen vs. Dünyanın asırı gözünü korkuttular Allah korusun ama türkiyede olmadı hepsı bır oyun muydu. Herkesı degısık bır kaosa sürüklediler. Yoksa virüs sentomları degıstıgı ıcın mı böyle.
Soğuk algınlığı sanırım, ara ara ates devam ediyor, ilaclarini da vermeye devam ediyorum. Yalniz arpacık gibi bir şey çıkmış bir de kaşının üzerinde yara. Evde kalması hastane şartlarından daha iyi şu an. Konuştuğum herkes beklememi tavsiye etti. O yüzden beklemedeyiz. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin bu ara. Saglik çalışanlarını ayri tebrik etmek gerek. Psikolojik bir savas veriyoruz resmen.nasıl oldu annenız
cok sevindim buna yas maya bulmak sikinti suan cunku elimde son bir maya kaldi gozum gibi bakiyorumEvet canim biz oyle yapariz bende yengemden oğrendim. Ben su ile yoguruyorum. Sütle yogurulanla olmuyor bozulur. Eger 2 3 gun sonra mayalama yapacaksam kahvaltilik kisminda daha uzun süreli olacaksa buzlukta sakliyorum. Cikartip eridikten sonra su ile acip una koyuyorum.
SıvıyağmışO neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?