- 20 Temmuz 2019
- 1.574
- 2.890
- 133
- 38
Bazı açılardan söyledikleriniz çok doğru. Gençlerin bazıları kabul etmiyorlar ama sosyal medya çok zehirli bir ortam. Ben hep diyorum ilerde bir düzenleme , daha fazla yasa , yasak gelecek bu konuyla ilgili. Çünkü daha yeni bir sistem olduğu için hiçbir etik kural oturmuş değil. Direk Linç ortamı.Siz farklı açıdan bakmışsınız o yüzden bu konuya detaylı girmek istemem lakin ortamı burası değil az gülüp ağlayacağımız bir dönemde böyle abuk subuk paylaşımlar yetti gayrı dedirtti insanlar ölüyor dünya her gün kötüye gidiyorken ben eğlenemiyorum tmam bazı esprilere gülüyorum ama böylesine fütursuzca paylaşımları yadırgıyorum öylesine bilimden eğitimden uzağız ki öylesine uzak sosyal medya başında saatlerce kendini geliştirmeyen boşboş kişilerin paylaşımları olan insanların milyonları bulan takipçileri ve bir sürü daha şey bazen teknoloji olmasa mıydı acaba dedirtiyor insanın örneğin Kerimcan gibi bir pisliğin yaşlılarımıza ölsünler gebersinler demesine şahit olabiliyoruz haberlere bile çıktı ama gençlerimiz hala takipte
Ayy bagımlılk deyince biri , kendimden utanıyorum resmen .irademe çok güvenirim aslında ama demek ki zayıfmış .Benim eşimde ada vapuru gibi tüttürüyor.Bağımlılık nasıl birşey bilmiyorum.Hiç öyle bir durum yaşamadım.İrade ve gerçekten bırakmayı istemek gerekli sanırım.
Kolay değil. Her türlü düzenimiz bozuldu. Beteri olmasın ama , ağır şeyler yaşıyoruz. . Siz sigarayı yine bırakmaya Çalışın. Kendinizi suçlamayın. En azından salgın boyunca içmeseniz sizin için çok daha iyi olur.Çok geçmiş olsun
Dr lar uyku düzeni beslenme spor diyor biz düzeni bozduk artı ben anksiyete yüzünden sigara başladım gerçi yeni bırakmıştım üç ay olmuştu
O korku ve stres ben de ters tepki etti . Hala içtigime göre . Neyse yarın gene deneyeceğim .Ben bıraktım sigarayı,
ben bıraktım sigarayı. 20 yıla yakındır aktif içiciyim. Nasıl oldu bilmiyorum ama korkumdan 2 haftadır içmiyorum.
Ipini koparanlar haric ben genclere de üzülüyorum.Bazı açılardan söyledikleriniz çok doğru. Gençlerin bazıları kabul etmiyorlar ama sosyal medya çok zehirli bir ortam. Ben hep diyorum ilerde bir düzenleme , daha fazla yasa , yasak gelecek bu konuyla ilgili. Çünkü daha yeni bir sistem olduğu için hiçbir etik kural oturmuş değil. Direk Linç ortamı.
insan hatalı bir canlı. Aslında bizlerinde ağzımızdan çıkanları takip eden olsa bir sürü hata bulur. Buna eminim. Herkes öyle. Yaptıkları tek birşeyle ya da tek bir sözle , nasıl insanlar olduklarına karar vermek zor. Ama bazen sosyal medyada öyle bişey duyuyorum görüyorum ki diyorum sen bana göre biri değilsin. Hemen takibi bırakıyorum. YouTube olsun. İnstagram olsun. Yani tek bir davranışla insanlar üzerine karar verdiğim benim de oluyor.
gençler eğlence oyun için yapıyorlar sanırım. Yastık fotoğraflarını. Herkesin eğlence anlayışı farklı. O yüzden yanlış gelmedi.
benim moralim çok bozuk. Ben de gülmeye çalışıyorum. Kemal Sunal filmleri açtım. İçimden gelmedi. “ Avrupa yakası “ “ geniş aile “ dizilerini izlemeye çalıştım. Normalde severim ama resmen gülmek istemiyor canım.
bilgisayar oyunları var. Biraz onları deneyeceğim. Belki moralimi düzeltir.
Ölümün ciddiyetini , salgının korkutuculuğunu gençler algılayamıyor pek. Gülüp eğlenmeye çalışıyorlar. Bu beni pek rahatsız etmiyor.
insanlardan tek beklentim. Kimseye zarar vermesinler. Diyeceğim ama zarar verenler de oluyor tabi. Çok acımasız bir dünyada yaşıyoruz. Bu dünyaya hepimiz sabretmeye gelmişiz.
Espri sanmayin ben bunu bebeklerin cocuklarin emzik birakma surecine benzetiyorum.O surecleri yasadigim icin anliyorum sizi...Ayy bagımlılk deyince biri , kendimden utanıyorum resmen .irademe çok güvenirim aslında ama demek ki zayıfmış .
Bilim kurulunu dinlerken sigaranın şimdi bırakılması bile tedavide çok kolaylık sağlar dedi. Bir de internetten sigarayı bırakınca vicuda ne olur diye aratıp okuyun. Kanın temizlenmesi vs gün gün motive ediyor. Ama bırakınca bende öksürük oldu, o da korkudan delirmeme yetti.O korku ve stres ben de ters tepki etti . Hala içtigime göre . Neyse yarın gene deneyeceğim .
Neyi gevşetecekmiş?! 2 gün verilerde azalma oldu, bugün tekrar yükselmiş. Orada yaşayan bir Türk halen azalmıyor, güneşi gören çıkıyor diye isyan ediyor instagramda.Cin de kutlamalar yapıldı havai fişekler falan filan. 6 ayda o kadar nüfuslu bir yer hastalığı bitirdi darısı başımıza diyelim. Yalniz anlamadığım su ki Italya koronsavirus tedbirlerini biraz gevşetecekmiş. Neyine güveniyorsun yavrum yani.
Bende şaşırdım valla duyunca ne cesaret dedim yani ne mantıkla. Insanlarla baş edemiyorlar yaa yazik vallaNeyi gevşetecekmiş?! 2 gün verilerde azalma oldu, bugün tekrar yükselmiş. Orada yaşayan bir Türk halen azalmıyor, güneşi gören çıkıyor diye isyan ediyor instagramda.
Sosyal medya kullanmıyorum ama şöyle diyeyim kız kardeşlerimle dört kişiden oluşan bir Whatsapp gurubumuz var, yeminle binlerce ekmek resmi oldu telefonumda sil sil bitmiyor, videolar da cabası,insan her pişirdiği ekmeğin resmini çeker mi atomumu parçalıyoruz ne yapıyoruz bilemedim. Bu arada ev ekmeği iyi de dün elektrik faturam geldi, 70 lira artmış fırının sayesinde
Teşekkür ederim biz de sevindk ama yine de içimde korku var ya hani başta negatif çıkıyo da sonradan pozitif olabiliyo ya
İnşallahHaklisiniz öyle cikanlar da var. Testi yaptirsak bir dert yaptirmasak ayri dert. Insallah öyle bir durum degildir.
Virüsten dolayı fatura okumaya gelinmiyor daha önce kullandığınız ayların ortalamasına bakıp fatura çıkartılacak diye okumuştum ondan olabilir.Az geldiği için şanslısınız.Ben bu elektrik idaresine anlam veremiyorum. Hicbir sey kullanmiyorum 200 lira geliyor. Bu ay firin, bulasik makinesi, camasir makinesi hepsini normalden cok fazla kullandim 160 lira geldi. Demek ki kullaninca daha az gelecek
GünaydınVirüsten dolayı fatura okumaya gelinmiyor daha önce kullandığınız ayların ortalamasına bakıp fatura çıkartılacak diye okumuştum ondan olabilir.Az geldiği için şanslısınız.
Virüsten dolayı fatura okumaya gelinmiyor daha önce kullandığınız ayların ortalamasına bakıp fatura çıkartılacak diye okumuştum ondan olabilir.Az geldiği için şanslısınız.
2 sene içerisinde içinde bulunduğu ay baz alınacak 2019 Nisan-2020 Nisan gibibize fatura okumaya geldiler haftabaşında. 180 tl geldi bizde de.
asıl doğalgazı merak ediyorum. havalar düzelirse ortalama aldıklarında normalde yakmadığımız halde ödeyeceğiz demek. ben başta geçen senenin atıyorum nisanı, mayısı baz alınacak sanmıştım ama geçtiğimiz aylar bazı alınacaksa baya 350lerde fatura ödicem demektir bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?