bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dün bir haber vardı gazetede,brezilya amazon ormanlarındaki bir kabilede bile coronadan 1 ölüm olmuş.
Bu kabilede düşünün dünyadan uzak yaşıyorlar,nasıl nerden bulaştı aklım almadı.

O anda en ağır cezayı kesecekler,caydırıcı cezalar lazım artık yoksa önüne geçilmez artık.
Çok afedersiniz hani bir laf vardır eşeğe semer vursan eşek yine esektir diye anlamıyorlar ne zamanki başlarına gelir o zaman anlarlar
Komşumun tabaklari var 65 yaş üstü bu virüs gelmeden bir şeyler getirmişti korkumdan götürüp veremiyorum ya tasiciysam bulastirirsam diye çünkü eşim ise gidip geliyor kimsenin vebaline giremem

Kesinlikle kendini düşünmeyen adam oğlunumu düşünecek burada,bu adam burada onun örneğini vermiş..

PDR'nin duayen hocalarından Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak iki üç gün önce instagram hesabında şu anlama gelen bir paylaşımda bulundu:
Bizim gibi dıştan güdümlü toplumların, kendiliğinden, 'evde kal' çağrılarına uymasını beklemek gerçekçi değil.

Toplumun halini gördükçe, haberleri izledikçe Hocamıza katılmamak mümkün değil.
Baksanıza ceza bile caydırıcı olmuyor bazılarında, 'çocuk benim, sana ne?
Kes cezamı uzatma' diyor polisimize.

İlk bu uygulama açıklandığı zaman karantina bölgeleri için söylenmişti haberlerde
Her gün her şey değişiyor zaten

230 TL elektrik faturam geldi. Geçen ayda 210 gelmişti. Ben mi çok müsrifim başkaları mı idareli kullanıyor anlamadım

İlk bu uygulama açıklandığı zaman karantina bölgeleri için söylenmişti haberlerde
Her gün her şey değişiyor zaten

Aslında daha iyi olmuş böyle olması, dolaşmasın insanlar sayaç okuması için, onlara da üzülürüm yazık her görevli onlarca pis mikroplu yeri dolaşmasın. Üzülüyorum mecburen çalışan insanlara, geçip gitse artık şu illet

Eldıven kullanmayın dıyor doktor. Bız bıle zor durumda kalmayınca kullanmıyoruz dedı. Daha cok bulasmasına neden oluyormus. Kolanya ıle dezenfekte edın ellerını bır yere dokunduktan sonra dıyor.

Virüsten dolayı fatura okumaya gelinmiyor daha önce kullandığınız ayların ortalamasına bakıp fatura çıkartılacak diye okumuştum ondan olabilir.Az geldiği için şanslısınız.

Ay yok. O haberi ben de okudum. Okuduktan 2 gun sonra cumartesi gunu sabahin köründe gelip okudular. Ortalama degil yani. Aslinda kullandigim elektrigi dusunursem 160 lira az degil. Faturam 100 bilr gelmezken birden firladi bu rakamlara. Su virus sureci gecsin de saat incelensin diye dilekce vericem.

Eldıven kullanmayın dıyor doktor. Bız bıle zor durumda kalmayınca kullanmıyoruz dedı. Daha cok bulasmasına neden oluyormus. Kolanya ıle dezenfekte edın ellerını bır yere dokunduktan sonra dıyor.

Gecen markette bi kadin da bana dedi aynisini maske kullan yeter diye. Mantiksiz degil aslinda ama pazarda falan uyariyorlar eldivenleriniz nerde diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…