bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydınlar hanımlar,dün ilk defa vefat sayısı yüksekti artacak sanki bu rakamlar.
İnsanlar hala sokaklarda maskesiz dolaşıyor.

daha pik yapmadık. durumun böyle ilerlemesi normal aslında, öte yandan çok üzücü.
market, fırın, eczane hemen bizim sokağın başında ve başka bir yere çıkmadığımdan dışardaki durumu çok gözlemleyemiyorum. kurallara uymayanları burada pek görmedim. ama eminim çoğu yerde uymuyorlardır.

Hiç böyle düşünmemiştim , emzik bırakma süreciyle evet benzeyebilir :) bugün kendimi deneyeceğim . Bugünler bırakmak icin en iyi zaman .

Her ölüm üzücü aslında,bu durumda vefat edenler dahada acı geliyor hepimize.
Bende çok çıkmamaya çalışıyorum ama,dışarda çok insan var önlemsiz dolaşan.

Evet onları hep okudum ama devamlı okumak lazım ki beynimize kazınsın .Daha önce bıraktığımda öksürük ben de olmustu ciğerler temizleniyordu sanırım . Virüsün yaptığı öksürükle insan karıstırabilir gerçekten

Dün akşam haberlerde gördüm karantinada olan aile dışarı çıkıyormuş komşuları polise haber vermiş. Karantinada ki adamın söylediği dışarı çıkmıyorum arabama binip ekmek almaya gidiyorum sadece diyor
Polis ısrarla dışarı çıkmamalısınız diyor
Sonra karantinada ki kadın olaya dahil olup dışarı çıktığımızı kim çıkartmış hastaneye gidip geliyorum diyor
Bu sahneyi gördükten sonra zerre umudum kalmadı şu insanlardan

Umut beklemek hata zaten,kendini düşünmeyen insan başkasını zerre düşünmez..

Her ölüm üzücü aslında,bu durumda vefat edenler dahada acı geliyor hepimize.
Bende çok çıkmamaya çalışıyorum ama,dışarda çok insan var önlemsiz dolaşan.

hala konuyu algılamayan, ne var dışarı çıkalım, gezelim diyen o kadar çok insan var ki. çalışmak zorunda olanlara sözüm yok. ama keyfi çıkanlar hala var. bence asıl bu tiplere ciddi cezalar lazım.
eskisi gibi metrobüse bineyim de ev gezmesi yapayım diyenler varmış. onlara uygula sağlam bi ceza asıl.

Olayın ciddiyetini anlamayanlar var elbette.
Cezalar kesinlikle ağır olmalı ki,bir daha bunları yapmaya kalkmasınlar.

İnşallah gelir, gelmeli de zaten yoksa hala dışarı çıkan zihniyeti durduracak başka adım kalmadı gibi

aslında çalışmak zorunda kalanlara sözüm yok. en nihayetinde devletten alabilecekleri para ortada. neye yetecek ? ama keyfi gezenler var. burada da, sosyal medyada da okuyorum. ne var bi kahve içmeye misafirliğe gittim diyor insanlar.
öte yandan evin içinde, hasta olmadıkları halde sosyal mesafeyi uygulayacak kadar duyarlı insanlar var.

dün biri bunları yazdığımda bana "abartmıyo musunuz biraz acaba?" dedi.

gerçekten bu kafadaki insanlarla biz 2 sene aşamayız salgını.

Olayın ciddiyetini anlamayanlar var elbette.
Cezalar kesinlikle ağır olmalı ki,bir daha bunları yapmaya kalkmasınlar.

bence gerekirse hapis cezası bile olsun. ekmek almaya gidip evine koşa koşa dönen insanlar, gezmeye gidenler yüzünden daha uzun süre mahkum kalmasın. daha çok insan yaşamasın yoğun bakımı.

Dün bı video izledim adamın biri çocuğunu arabayla dışarı çıkarmış polis çevirince de sizene benim çocuğum ölürse olur diyor yazın cezamı rezillik olmasın daha fazla diyor
Umarım o virüs gelir onu bulur da olayın ciddiyetini çok güzel anlar böyle şeyleri yapanlar hepimizin hakkına giriyor böyle dengesiz kaba bir şeyden anlamayan insanlar yüzünden ne yazikki süreç üzüyor

bence gerekirse hapis cezası bile olsun. ekmek almaya gidip evine koşa koşa dönen insanlar, gezmeye gidenler yüzünden daha uzun süre mahkum kalmasın. daha çok insan yaşamasın yoğun bakımı.

Ekmek almaya bile koşturarak gidiyırum artık,keyif yapmak ne mümkün artık.
Özellikle yaşlılarımız çok daha dikkat edecek çıkmayacak dışarıya,o kadar ikaza rağmen dışardalar maalesef.

Bu adam birde baba olacak,yazık yani.

Ekmek almaya bile koşturarak gidiyırum artık,keyif yapmak ne mümkün artık.
Özellikle yaşlılarımız çok daha dikkat edecek çıkmayacak dışarıya,o kadar ikaza rağmen dışardalar maalesef.

ve bu sadece kişisel bir olay değil. elbette önce kendimiz ve sevdiklerimiz ama ben belki taşıyıcıyım, başka bir insanın değil ölümüne o yoğun bakıma düşmesine bile sebep olsam, kurtulsa bile deliririm. kimseye bunu yapma hakkım yok. putin sokağa çıkanı vatandaşlıktan atarım diyor, bizde de millet hala keyifte, aklım almıyor.

Önce kendimizi korumaya almak zorundayız ki sonra karşımızdaki insanlara da dikkat etmemiz lazım.
Putin iyi demiş helal olsun cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…