Eczaneler verecek maskeyi diye okumuştum dün.Biz de basvurduk esim icin. Baya oldu ama henuz ses yok. Yogundur tabi.
Bennn.
Başvurunuz alınmıştır dedi sistem.
Eczaneler verecek maskeyi diye okumuştum dün.
Bendede aynısı,ne zaman gelecek acaba oda belli değil,bu kadar insana o dağıtım nasıl olacak.
Biz de basvurduk esim icin. Baya oldu ama henuz ses yok. Yogundur tabi.
Eczaneler verecek maskeyi diye okumuştum dün.
Onlar da elinde normalde parayla sattiklari maskeler oldugundan suan ne satabiliyorlar ne de bedava verebiliyorlarmis. Bedava verilecek maskeler henuz eczanelere dagitilmamis. İstanbul'da dagitilacak dendi haberlerde ama ben İstanbul'da degilim
Maskeler gelene kadar maskesiz cikma yasagi kalkar bence
Benim de aklıma aynısı geldi ama sıvı yağmış. Kadın deli anladık da, ama niye sıvı yağ sürüyor oraya buraya yani amaç ne? İçinde başka bir şey de mi var sıvı yağın acaba? ileri inceleme yapılmamış henüz anlaşılan.Haberi görünce kesin okunmuş bişeyler sürüyordur diye düşündüm
Oda olabilir başlayınca göreceğiz artık:))
Maskesi olmayanlar dagitim yapilana kadar ne yapacak acaba. Satisi bence sagitim baslayinca yasaklamaliydilar.
En sıkıntılı doğalgaz zaten.Sadece karantina bölgeleri için geçerliymiş ortalama alınması.Bizim için normal şekilde devam edecek demektir.O zaman sorun yaşamayız.bize fatura okumaya geldiler haftabaşında. 180 tl geldi bizde de.
asıl doğalgazı merak ediyorum. havalar düzelirse ortalama aldıklarında normalde yakmadığımız halde ödeyeceğiz demek. ben başta geçen senenin atıyorum nisanı, mayısı baz alınacak sanmıştım ama geçtiğimiz aylar bazı alınacaksa baya 350lerde fatura ödicem demektir bu.
En sıkıntılı doğalgaz zaten.Sadece karantina bölgeleri için geçerliymiş ortalama alınması.Bizim için normal şekilde devam edecek demektir.O zaman sorun yaşamayız.
Poliste de peygamber sabrı vardı dikkat ettiniz mi..Hayretle izledim.Dün bı video izledim adamın biri çocuğunu arabayla dışarı çıkarmış polis çevirince de sizene benim çocuğum ölürse olur diyor yazın cezamı rezillik olmasın daha fazla diyor
Umarım o virüs gelir onu bulur da olayın ciddiyetini çok güzel anlar böyle şeyleri yapanlar hepimizin hakkına giriyor böyle dengesiz kaba bir şeyden anlamayan insanlar yüzünden ne yazikki süreç üzüyor
İşte bunları duydukça bu çabamız, ailemizin yüzünü görmememiz, onlara yaşattığımız bunalım boşuna mı diyorum.. nasılsa çıkmıyorlar diye içim rahat ama bunları gördükçe her an haber alacağım sankiDün bir haber vardı gazetede,brezilya amazon ormanlarındaki bir kabilede bile coronadan 1 ölüm olmuş.
Bu kabilede düşünün dünyadan uzak yaşıyorlar,nasıl nerden bulaştı aklım almadı.
Bizde doğalgaz okunmadı, ortalama belirlenmiş. 350 yazmışlar ilk kez böyle ödedik. Eşim de sinirlendi kombiyi yaktı. Bu kadar ödeyeceğiz bari ısınalım diye. Normalde gündüz yakmıyoruz.En sıkıntılı doğalgaz zaten.Sadece karantina bölgeleri için geçerliymiş ortalama alınması.Bizim için normal şekilde devam edecek demektir.O zaman sorun yaşamayız.
Ne yapsın polislerde daha fazla sorun çıkmasın diye aslında iyi bı ceza yazıp yol vereceksinPoliste de peygamber sabrı vardı dikkat ettiniz mi..Hayretle izledim.
Amin bu günlerde pek çoğumuzun tek duası buevet, yakmadığım günler için 350 tl vermek ciddi ciddi koyar, bana da herkese de. minimum zararla atlatabilsek şu süreci ülkece.. tek duam bu
Bende sevindim ama çok bitkin gözüküyordu toparlar inşallahYazan oldu mu takip edemedim
Burak Akkul iyileşmiş çok sevindim
Çok üzülmüştüm o adama.
Rabbim darısını şifa bekleyen bütün kullara nasip etsin inşallah Amin
Aile apartmanıymış.Corona şüphesi olan insana geçmiş olsuna gitmekte nasıl bir akıl.Kolonyayı fazla kaçırmışlar heralde.Ev alma komşu al demişler de neden böyle bir zamanda geçmiş olsun ziyareti yapılır ki
Eki Görüntüle 2617253
koronanin azminede hayran kaldim sen tut amazondaki kabileye kdr yetis bravo :)Dün bir haber vardı gazetede,brezilya amazon ormanlarındaki bir kabilede bile coronadan 1 ölüm olmuş.
Bu kabilede düşünün dünyadan uzak yaşıyorlar,nasıl nerden bulaştı aklım almadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?