bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eczaneler verecek maskeyi diye okumuştum dün.

Onlar da elinde normalde parayla sattiklari maskeler oldugundan suan ne satabiliyorlar ne de bedava verebiliyorlarmis. Bedava verilecek maskeler henuz eczanelere dagitilmamis. İstanbul'da dagitilacak dendi haberlerde ama ben İstanbul'da degilim

Biz de basvurduk esim icin. Baya oldu ama henuz ses yok. Yogundur tabi.

Nasıl olacak o işler acaba,eczane dendi ama başlamadı daha,mesajla bilgi gelecek herhalde.

Eczaneler verecek maskeyi diye okumuştum dün.

Daha başlamadı diye biliyorum onuda.

Dağıtım başlamadı daha,mesajla bilgi verilecekmiş herhalde.

Haberi görünce kesin okunmuş bişeyler sürüyordur diye düşündüm
Benim de aklıma aynısı geldi ama sıvı yağmış. Kadın deli anladık da, ama niye sıvı yağ sürüyor oraya buraya yani amaç ne? İçinde başka bir şey de mi var sıvı yağın acaba? ileri inceleme yapılmamış henüz anlaşılan.

En sıkıntılı doğalgaz zaten.Sadece karantina bölgeleri için geçerliymiş ortalama alınması.Bizim için normal şekilde devam edecek demektir.O zaman sorun yaşamayız.

En sıkıntılı doğalgaz zaten.Sadece karantina bölgeleri için geçerliymiş ortalama alınması.Bizim için normal şekilde devam edecek demektir.O zaman sorun yaşamayız.

evet, yakmadığım günler için 350 tl vermek ciddi ciddi koyar, bana da herkese de. minimum zararla atlatabilsek şu süreci ülkece.. tek duam bu

Poliste de peygamber sabrı vardı dikkat ettiniz mi..Hayretle izledim.

Dün bir haber vardı gazetede,brezilya amazon ormanlarındaki bir kabilede bile coronadan 1 ölüm olmuş.
Bu kabilede düşünün dünyadan uzak yaşıyorlar,nasıl nerden bulaştı aklım almadı.
İşte bunları duydukça bu çabamız, ailemizin yüzünü görmememiz, onlara yaşattığımız bunalım boşuna mı diyorum.. nasılsa çıkmıyorlar diye içim rahat ama bunları gördükçe her an haber alacağım sanki

Bizde doğalgaz okunmadı, ortalama belirlenmiş. 350 yazmışlar ilk kez böyle ödedik. Eşim de sinirlendi kombiyi yaktı. Bu kadar ödeyeceğiz bari ısınalım diye. Normalde gündüz yakmıyoruz.

Yazan oldu mu takip edemedim
Burak Akkul iyileşmiş çok sevindim
Çok üzülmüştüm o adama.
Rabbim darısını şifa bekleyen bütün kullara nasip etsin inşallah Amin
Bende sevindim ama çok bitkin gözüküyordu toparlar inşallah

Dün bir haber vardı gazetede,brezilya amazon ormanlarındaki bir kabilede bile coronadan 1 ölüm olmuş.
Bu kabilede düşünün dünyadan uzak yaşıyorlar,nasıl nerden bulaştı aklım almadı.
koronanin azminede hayran kaldim sen tut amazondaki kabileye kdr yetis bravo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…