bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Akpartinin kendi içinde istanbul merkezli ayrışması var.
Tarafların bir tarafı berat albayrak,
Diğer tarafı süleyman soylu.
Eğer istifa kabul edilirse, bir tek beni bu dusundurur
Soylu dengeleyici unsurdu, iç işleri bakanı olarak da teşkilata hakim bir isim.
Istifasi kabul edilirse kimse beni sebebin sokağa çıkma yasagi olduğuna inandiramaz

Bende üzüldüm bu sürecte hic iyi olmadı. Adam efendi gibi istifa etti.

Kendi kararıysa da haklı bu ülkenin bazı durumları çekilmiyor sadece bu değil çoğu şeyi
Sağlık bakanı ne yapacak acaba

Zaten 5 saat önce aciklasalar marketlerde izdiham olurdu. Kimisi belki cikmak istedi ama otokontrolle çıkmadi. Gece 12 de aciklansaydi yine çıkarlardı ama daha kontrollü olabilirdi polisler belki engellerdi ama onlarada yazik. Su günlerde sağlıkçılar ve polislerin emeği büyük

gözle görülmeyen bi düşmanla 3. dünya savaşındayız resmen

32 diş damat mı
Baş mı çekebiliyor o, vay be.
Hayat sen nelere kadirsin, kimi bir imza ile hayatı karartır kimi pişmiş kelle gibi hayatının şansını yaratır.

Bizde ayni durumdayiz .aslinda telefondan takip ediyoruz yaninda tv haberlerini izlememeye calidiyoruz. Ama bugün anne bu bahcedeki cocuklarin babalari onlari sevmiyormi ya ölürlerse hasta olurlarsa dedi.

bence olması gereken 12ye 5 kala açıklamak ve fırınlar, eczaneler açık olacak, kolluk kuvvetleri ve görevliler yardımcı olacak demekti.

bu olayla dahada bende pekişti ki bu tip olaylarda bizim halka kesinlikle sert müdahale gerekiyor. sokaga cikma yasagi var. ev sahibi sokaktaki cocugu uyariyor sokaga cikmayin polisi ararim diye. cocugun cevabi; selamimi da soyle. bu zihniyete kim ne yapsin.

Damat yıllardır bugünü bekliyor en çokta buna gıcık oldum açık arıyorlar parti içi de mutlaka koz olarak kullanıldı. Geçmiş olsun damat içişlerine de getirilsin bütün bakanlıklara o gelsin kurtulalım.

sokaga cikma yasaginin aciklanma zamani yanlisdi ne olursa olsun bilirkisilerin bu konuda herkesden cok daha ongoruye sahip olmasi gerekir yoksa hata ustune hata toparlayamayiz insanlarin yaptiklari yanlisdi ama en basindan beri evde kalin cagrilarina kulak asmayan insanlari belli yasaklarla evlerinde kalmaya mecbur biraktilarsa sokaga cikma yasaginda da ne yasanacagini bilmeleri gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…