bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geçen Bbc cerrahpaşanın yoğun bakımları boş diye yayın yaptı, hani doluluk oranları istanbul’da azalmıştı
Bilmiyorum ki doktorlar bakmıyor patoloji sonuçlarına mağdur durumdayım gerçekten. Ben şehir dışında kaldım arkadaşım gidiyor almaya yok doktorlar corona nöbetinde cevapları

Bilmiyorum ki maskesi yoktu ama
Damacanada 72 saat yaşar diyen uzman da var, 2 saat sonra bi şey kalmaz diyen de
Onun gibi çok bilgi karmaşası olduğu için en ufak fikrim yok
Şimdi okudum, artık uzmanlar 1 dakikadan fazla karşılıklı konuşunca geçtiğini söylüyor. Mehmet Ceyhan’a sordular bugün, 1 dakikadan fazla olmazda biraz zor bulaşma, yoksa çok fazla hasta sayısı olurdu dedi. Ayrıca başta biz de poşetten, ambalajdan geçer dedik ama artık aynı değiliz dedi.
Ben de senin gibi kuşkulanınca ( geçen hafta apartman görevlisine çöpü verirken eğildim, üstüme doğru eğilerek aldı, kafa kafaya geldik adamla, bende maske yoktu. Delirdim iki gün.) şöyle yapıyorum; hastalık 5. gün kendini gösterip ağırlaşıyorsun ya, 7 gün sayıyorum. Ha semptomsuz geçiriyorum anneme bulaşmasından çok korkuyorum diyorsan da 25 gün 2 metreyi geçmemeye çalış evde, say günleri. Ben sıyırdım böyle yapıyorum valla. Şu an mesela göğsümde bir baskı olduğunu nefes alamayacağımı düşünüyorum. Off valla çok zor bizim işimiz.

Valla ben panigim ama siz benden çok daha panikmişsiniz.

Nereye kadar böyle gideceğiz peki
Aldığım çaya peynire kadar sabunla yıkıyorum. Havalandıriyorum öncesinde.

Kolonya ile bütünlestim. Kapının onundeki bahçeye inemiyorum.disari zorunlu çıktığımda kendimi çok kötü hissediyorum

Daha ne kadar kaldırır bunyem bu stresi bakalım

Anketteki orana bakarsak hepimiz birer covid-19 uz belki..gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum halimize.allah tez zamanda kurtarsın cümlemizi bu beladan

Ben de bunu düşünüyorum. Aylardır dışarı çıkan arkadaşlarım var ne güzel tatil gibi gezip tozuyorlar. ben evde hapis gibi. annem olmasa belki daha rahat davranırdım ama annem tansiyon hastası. olur da bir şey getiririm diye korkumdan kesinlikle dışarı çıkmıyorum. online alışveriş yapıyorum. ama dışarda umursamayan gezen kesim varken daha çok evde otururuz. işi olana lafım yok ama bizzat bildiğim var. öylesine gezip duruyor.

Konsolos ascisini birebir tanimiyorum ama arkadasimin babasinin is arkadasi ayni zamanda komsulari, ailenin soyledikleri bunlar hatta Konsolos baskani araya girmis ama nafile bi sureden sonra tedaviye cevap vermedigi icin umutsuz vaka gerekcesiyle cekilmis fisi diye soylediler, medyadan yada kulak doldurma bilgi degil ama nekadar dogru bilemem tabikide
Sonuc olarak ölüm oldugu icin cok uzuldum
Evet hamilelik takibinde ben 1, 2 ay gitmem kontrola diye dusunuyodum ama doktorum israrla gelmem gerektigini soyledi 4haftada bir mutlaka gidiyorum ve gittigimde hastane bombos maskemle gidiyorum giriste eli dezenfekte ediyolar.
Allah olenlerin yakinlarina sabir versin kalanlarada saglik versin

işe falan gitmek icin evdenmi cikiyorsunuz?

Günaydın Sevgili dostlarım, bu sabah sağanak yağmura uyandım. Nasıl foto çeksem derken güneş açtı. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün hep aydınlık geçmesi dileği ile bu sabah bulutları delen güneşi ve yağmurda ıslanmış çilek çiçekleri gönderiyorum. Sevgilerimle

böyle bir salginda var muhtemelen faranjitsiniz kuzenimde boyle 1 aydir

Ee tamam işte ilk dediğiniz gibi " yer kaplıyor diye fişi çekilmiş" değil. Organ iflası vardır ve geri dönüşü yoktur, solunumum cihazı desteği ile hayattadır. Yıllar yıllar önce anneannem için aynısını dediler, beyin ölümü gerçekleşti eve götürün burada yapılacak bir şey yok. Söylemeden de edemeyeceğim yalnız konsolosluk aşçıları gördüğüm en iyi aşçılar. Hayatımda yediğim en güzel yemeklerinden bazılarını Türkiye'nin yurtdışı konsolosluklarında yedim, hayır ben de fasulye yapıyorum konsolosluk aşçısı da yapmış onun ki fasulyeyle benimki neydi bilmiyorum :)
Neyse başınız sağolsun. Dua edin oradasınız , burada da ciddi ciddi olması gereken ameliyatlar( kanser), gebelik kontrolleri devlette durmuş durumda.

cerrahpaşada benim smear sonucum 3,5 ay oldu çıkmıyor Hastanelerde sağlık sistemi durmuş vaziyette.

Çıkmasını bekleme bir süre bence. Bir daha sağlık ocağında yapılıyor diyorlar oradan dene. Ben bütün birini aradım, hatta direkt hekimlerle konuştum. Bizleri de ( kadın doğum) hastalar ile ilgilendiriyorlar, o yüzden hiç bir şey yapamıyoruz. Kardiyoloji enstitülüsünde arkadaşım hoca, onlar da durmuş durumda. Rutine dönmediler hala.

Yalnız bir haberim var "herkeşlere yardım ediyoruz, maske yolluyoruz " diye goy goy yapıyorlardı , biz de olacak iş mi Türkiye'de ihtiyaç var diyorduk, meğerse satmışlar onları ama bize " bakın ne kadar güçlüyüz herkese yardım ediyoruz " diye politika yapıyorlarmış hahahah şimdi bunların destekçileri gelir eksiyi basarlar, gerçi bassınlar engelli listem artıyor hahaha
Adamlar para iadesi istiyormuş.

Ah bi bilsem. İlk defa başımıza geldi böyle günler. Kim bilir stres mi havasızlık mı belki çok basit şeylerden.
Ama insan en ufak şeyden korkuyo gerçekten. Bazen diyorum olcaksam olayım artık böyle ömür mü geçer

böyle bir salginda var muhtemelen faranjitsiniz kuzenimde boyle 1 aydir

Ondan da şüphelendim belirtileri tutuyo. Ya da deterjanlar zatürre yapabiliyomuş ikisinden biri. Ama 25 yıl olmayıp şimdi olması beni panik yaptı 1 aydır neler yaşadım neler
işe falan gitmek icin evdenmi cikiyorsunuz?

İşe gitmiyorum temel ihtiyaçlar için sadece. Ama onda bile o kadar korkuyorum ki. İnsanlara karşı fobim oluştu resmen

tedbirlerinizi alip hijyeninize dikkat ederseniz cok problem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…