Boğaz ağrısı için 1 bardak sıcak suya 1 limon sıkıp 1 çay kaşığı karbonat atıp içebilirsiniz. Ekşi gelebilir, biraz balla tatlandırın isterseniz. Ben çok kötü öksürüyordum, boğazım parçalandı resmen. Bunu içtim, daha ilk bardaktan sonra büyük ölçüde kesildi öksürük ve ağrı.Risk almamak için ne yapıcaz iyice fenalaşmayı mı bekleyeceğiz benimde hafiften boğazım ağrıyor
Kimsenin burada linç ettiğini düşünmüyorum.Böyle bir durum karşısında verilmesi gereken tepki ne ise o kadar tepki verildi.Sonuçta 5 yaşında ki oğlunu boğarak öldürdüğü ifade eden bir cani var ortada.Annenin halini düşününce adama hiç acıyasım gelmiyor tek temennim gerçekten delidir ve o yavrucak anlattığı gibi çırpınarak can vermemiştir.
"Normalleşme"ye daha yeni geçilecek ne vakit gerçekleşti bu artış?Normalleşme ile vakaların artması normal.
Bir süre artar sonra tekrar kontrol altına alınır.
Vaka sayısı beklenenin çok üzerine çıkarsa yine kısıtlamalar başlar.
Bundan sonrası çok daha zor bir süreç.
daha ne kadar bulaşıcı olacak, havada mı zıplayacak? Nasıl artmış acaba bulaşıcılığı?Eki Görüntüle 2631101
İnanmak istemiyorum. En korktuğum daha bulaşıcı hale gelmesiydi.
Yaşadığımız dönemi akla mantığa sokmaya çalışırsak; en büyük akılsızlığı ve mantıksızlığı yapmış oluruz. Artık insanlar akıllarıyla ve mantıklarıyla hareket etmiyor ki.Götürmeye mecbur kalmış olabilir.Olayı en ince detayına kadar soğukkanlılıkla anlatabilmiş psikolojisi pekte kötü olmasa gerek.Aklıma başka bir ihtimal geliyor ama durum o kadar üzücü ki nedenin ne olduğu önemsiz kalıyor.
Tokat ın bi ilçesindeyimŞu an belirti göstermeden test
hangi ildesiniz?
Vaka azlığı çokluğu bilinmese böyle olmaz demek ki kirikkalede de olmus ama vaka 0 denilmiş mi bilmiyorumTokat ın bi ilçesindeyim
Gerçek mi bu haber? Anneminde ayakları şişmişEki Görüntüle 2631101
daha oldurucu olmamis en azindan buda birsey:)Eki Görüntüle 2631101
Uazsiginiza çok güldümSabah sabah markete gittim ne güzel de boştu. Ürünlerimi poşetlerken maskesiz bi adam kasiyere “hadi görüşürüz gülüm” diyip öpücük attı resmen nefesini ensemde hissettim
Adam hastaysa o kadar dikkatime rağmen kaptım yani şaka gibi
Nasıl bu kadar rahat olabiliyo insanlar aklım almıyo, kendini düşünmüyosun bari başkalarını düşün
Zaten takıntılı biri oldum çıktım 2 aydır, bi de bunu takarım artık 2 hafta
Sabahtır o olayı düşünüyorum, hadi ben kapayım neyse de evdekilere bulaştırırsam deliririm herhaldeUazsiginiza çok güldüm
Hani o an aklımda canlandı çok komik geldi
Ne tuhaf ne gereksiz insnalar var
Kalbinizi ferah tutun
İnslah bişey olmaz
Hamilelik için gerekli testlerin yapılması için devlet hastanesi bulunamıyor demişsiniz ama ben de hamileyim ve bütün tetkiklerimi hem sağlık ocağında hem de devlet hastanesi'nde yaptirdim. Ayrıca iki haftada bir de kontrollerime gidiyorum. Hastaneye girişte bahçede ateş olcumleri yapılıyor. Gelen kişi acilde muayene edilecekse şikayetine göre ayrılıyor ,poliklinige randevulu gelen hasta ayrı binaya yönlendiriliyor. Avrupa yakasında bir üniversite hastanesi, eger testler için hamile yakınınız hala hastane arıyorsa ismini yazabilirim.Hastane kabul etmeyen eve yollanan bizde de var, üstelik 65 yaş üstüydü. Diğerleri de evde hapisti, solunum yetmezliği çekene kadar hastanelere gidip yoğunluk oluşturulmasını istemiyorlar. Almanya 'da tanıdığım var, gayet iyi durumları.italya ve İspanya da vaka çok onlar battı, ama Kuzey ülkelerinde vaka sayısı az, baltik ülkelerinde de .
Ben bu konsolosluk aşçısının fişi çekilme mevzusuna pek inanmıyorum açıkçası şehir efsanesi gibi. Yani yer kaplıyor diye fişi çekilme mevsuzuna, dava açsınlar öyleyse. Ama genelde hastadan umut kesilirse, Beyin ölümü gerçekleşer o zaman öneriyorlar solunum desteğinden çekme işini. Her ülkenin de hukuku farklı bazılarında beyin ölümü diğerlerinde başka geri döndürülemez gerekçeler ile fiş çekiliyor.
Neyse dikkat edin kendinize. Bu arada hamilelik ve çocuk için gidebiliyorsanız öpün başınıza koyun, Mart'tan beri hamilelik için gerekli testleri yapması gereken yakınım hastane bulamıyor. Hepsi pandemi hastanesiydi İstanbul ve kocaelinde. Üniversİte hastaneleri dahil, Hem hastaneleri hem de sağlık bakanlığını bizzat kendim aradım, iki hafta oldu ses yok. En son " üniversite hastanelerini arayın "diye geri dönüş yapmışlardı, " zaten aradıktan sonra sizi aradık, aradığımız bütün hastaneleri söyledik, biz sizi ararız diyip " kapattılar. İki hafta oldu en son. Malum baz testler bazı haftalarda yapılmak zorunda, sorunlu gebelikse gebelik sonlandırılması için de yasal bir süre var. Aile elleri kolları bağlı halde bekliyor. Özele gidin gidiyorlar, özellerde da o testlerin fiyatı uçuyor. Neyse hayırlısı diyelim.
Hamilelik için gerekli testlerin yapılması için devlet hastanesi bulunamıyor demişsiniz ama ben de hamileyim ve bütün tetkiklerimi hem sağlık ocağında hem de devlet hastanesi'nde yaptirdim. Ayrıca iki haftada bir de kontrollerime gidiyorum. Hastaneye girişte bahçede ateş olcumleri yapılıyor. Gelen kişi acilde muayene edilecekse şikayetine göre ayrılıyor ,poliklinige randevulu gelen hasta ayrı binaya yönlendiriliyor. Avrupa yakasında bir üniversite hastanesi, eger testler için hamile yakınınız hala hastane arıyorsa ismini yazabilirim.
Ayak konusunu bugün haberlerde de söylediler.Gerçek mi bu haber? Anneminde ayakları şişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?