bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Risk almamak için ne yapıcaz iyice fenalaşmayı mı bekleyeceğiz benimde hafiften boğazım ağrıyor
Boğaz ağrısı için 1 bardak sıcak suya 1 limon sıkıp 1 çay kaşığı karbonat atıp içebilirsiniz. Ekşi gelebilir, biraz balla tatlandırın isterseniz. Ben çok kötü öksürüyordum, boğazım parçalandı resmen. Bunu içtim, daha ilk bardaktan sonra büyük ölçüde kesildi öksürük ve ağrı.
Akşam yatmadan önce içilmesi öneriliyor. Şifa olsun inşallah

İşte öyle ifade etmesi ifadesinin doğru olduğu anlamına gelmiyor. Sahte itiraf vakaları çoktur ve çeşitli sebeplerden kaynaklı olabilir. Kaldı ki adamın psikiyatrik sorunları olduğu söyleniyor önceden. Otopsi sonucunu ve yetkililerin açıklamasını beklemekte fayda var. İlaç alerjisinden dolayı nefessiz kalarak mı ölmüş yoksa boğularak mı, otopside netleşir.

"Normalleşme"ye daha yeni geçilecek ne vakit gerçekleşti bu artış?

Yaşadığımız dönemi akla mantığa sokmaya çalışırsak; en büyük akılsızlığı ve mantıksızlığı yapmış oluruz. Artık insanlar akıllarıyla ve mantıklarıyla hareket etmiyor ki.

Bunu kendi yaşantımızdan çevremizden ülkemizde anlayabiliriz. Adam öldürenler cezaevinden çıkanlar toplumda itibarlı görülürse, saygı gösteriliyorsa; bu toplumun değerlerinden artık ne bekleyebilirsiniz??? Bu nedenle insanları suça toplum teşvik ediyor.

Uazsiginiza çok güldüm
Hani o an aklımda canlandı çok komik geldi
Ne tuhaf ne gereksiz insnalar var
Kalbinizi ferah tutun
İnslah bişey olmaz

Uazsiginiza çok güldüm
Hani o an aklımda canlandı çok komik geldi
Ne tuhaf ne gereksiz insnalar var
Kalbinizi ferah tutun
İnslah bişey olmaz
Sabahtır o olayı düşünüyorum, hadi ben kapayım neyse de evdekilere bulaştırırsam deliririm herhalde
Zaten korkuyodum artık çöp atmaya bile gidebilir miyim bilmiyorum
Millet kuaförlerin randevularını doldurmuş bile. İkisi de kötü tabii ama gamsız olmayı daha çok isterdim düşün düşün kafayı yicem

İlk aciklamalar olduktan sonra ben bir daha çıkmadım. Eşim işi gereği olsa da (serbest çalışıyor) haftada iki güne indirdi dışarıya çıkmayı. Haftalardır böyle yaşıyoruz. Bu akşam iftar saati yürüyüşe çıktık , küçük bir yer yaşadığımız yer, tek tük insan vardı bizde maske köşe kapmaca oynar gibi yürüyüş yaptık iki saat kadar. İnsanlar arttıkça fark ettim ki kimse maske takmıyor, hatta bizim gibi bir kaç kişi maske takanlara uzayliymis gibi bakışlar yakaladık. Anlayamıyorum bu rahatlık ne biz mi anormaliz, evet rahatlama oldu ama bu virüs gitti salgın bitti anlamina mi geliyor? Bu ne vurdumduymazlık..

Bize gelen kodla maske almayı geçen haftaya kadar erteledik eşimin kullandiklarini yıkamaktan yipranana kadar. Hergun dışarıya çıkmak zorunda olanlara şans verdik. Ama bugün zevk için maskesiz uclu dörtlü gruplari görünce çok şaşırdım. ( O kadar bağırarak sohbet ediyorlardı ki tüm konuşulanlar istemeden duyuluyor) biz maskeliler onlar için sohbet konusu olduk

Hamilelik için gerekli testlerin yapılması için devlet hastanesi bulunamıyor demişsiniz ama ben de hamileyim ve bütün tetkiklerimi hem sağlık ocağında hem de devlet hastanesi'nde yaptirdim. Ayrıca iki haftada bir de kontrollerime gidiyorum. Hastaneye girişte bahçede ateş olcumleri yapılıyor. Gelen kişi acilde muayene edilecekse şikayetine göre ayrılıyor ,poliklinige randevulu gelen hasta ayrı binaya yönlendiriliyor. Avrupa yakasında bir üniversite hastanesi, eger testler için hamile yakınınız hala hastane arıyorsa ismini yazabilirim.

Yazın lütfen, yakınım Cerrahpaşa hastası ve gidemiyor. Çapa'da kabul etmiyordu, kanuniye yönlendirdiler onlar da covid hastanesi olmuş ( sağlık ocağı değil sorun, perinotolog olan yer lazım ). Kocadli Tıp'da. Siz hangisine gidiyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…