bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Canım benim de faranjitim var ve mart başından bu yana geçmeyen yanma ve batma var boğazımda..bazen yutkunma güçlüğü balgam varmışcasına tıkanıklık oluyo..korkma bişey olsaydık şimdiye kadar belli olurdu..ayrıca benimde 2 ayda toplasan 5 kez markete çıkmışlığım var ben de ara ara uyuz oldum kendimden ama çok şükür ev halkında da bi şey yok

Bizde genelde doğal ortamı tercih ediyoruz ama avm ye de işimiz düşüyordu haftaiçi yoğun olmadığı günlerde kızımla gidip güzel vakit geçirebiliyorduk

Şu dönemde insanları tedbirli bi şekilde virüsle yaşamaya alıştırıyorlar zaten ama ben tedbir de olsa alışamıcam bu duruma sanırım

tek boğaz da değil ilk 10 gün kuru öksürüğüm vardı, şimdi geniz akıntım başladı. Koronadan şüphelenmiyorum dediğin gibi olsak çoktan anlardık ya da iyileşirdik.
takıntılı olmak çok zor, yolda giyinip süslenip gezenlere özeniyorum En azından kafaları rahat

Burda bir arkadaş paylaşmıştı Madonna olimpiyatlarda korona ile ilgili şeyler yapmıştı. Hatta şarkısında herkes geleceğe gelemeyecek falan diyordu. Ve Madonna korona virüse karşı bağışıkmış. Çok ilginç geldi bana. Ya aşı var ve bazı kesim korunuyor ya da Madonna gerçekten çok şanslı

Aşı bulunmadan hiç bi şey eskisi gibi olmayacak peki aşıyı kim ne zaman bulacak güvenebilecek miyiz aşıya
asi bulunana kdr cogunluk bagisiklik kazanir diye dusunuyorum ozamanda virus zaten ortadan kalkmis olacak normallesmeye gecmek bir acidan da iyi ama kontrollu ilerler umarim ve riskli kesime zarar vermez

vaka sayisina gore gunluk olum sayisi diger ulkelere gore dusuk turkiyenin ayni sekilde iyilesen sayisida daha hizli ilerliyor bunlarda avantaj genc nufusun onemi birazda ingilterede iyilesen sayisi yok hala kimse iyilesmedimi ya imkansiz gerci ama degerler girilmemis

Burda takip ettiğim ne kadar kuaför varsa ilk hafta randevuları dolmuş bile. Artık randevu almıyoruz diye paylaşım yapmışlar
kuaföre gidecek olan var mı? O kadar gitmem gerekiyo ki aslında, hele de lazere. Ama gitmicem 1-2 ay daha
Merak ettim giden olursa tedbirler nasıl alınıyo, sorun çıkacak mı vs diye

Şu dönemde insanları tedbirli bi şekilde virüsle yaşamaya alıştırıyorlar zaten ama ben tedbir de olsa alışamıcam bu duruma sanırım
Siz muhtemelen bize göre daha geç alışacaksınız ama alışacaksınız.
İnsanoğlu yaradılışı gereği içinde bulunduğu şartlara uyum sağlama eğilimindedir.
Geç olsun güç olmasın diyelim.
Yürüyüşten geldim üzerimdekileri balkona astım, duşa girdim, bakım kremlerimi ve göz kalemimi sürdüm, kendimi çok daha iyi hissediyorum.
Birazdan iftar hazırlığına başlayacağım.
Ben moral-motivasyon duygusunun
bu tip durumlarda çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Hayat normale dönünce.. Bu cümle bile içimi kıpır kıpır ettirdi. Demek ki dönecek diyorum :) O yüzden herkesin her yazdığını okuyorum burada. Umut :)

Güney Kore'de tekrar enfekte vakalar var diyordu gazetede.
1. Grup hastalananlarda ortaya çıkan virüs kalıntısı.
2. Grup virüs dormant tgeçiyor tekrar aktive oluyor.

Umarım ikincisi değil de ilki doğrudur.
Bunu sonradan açıklamışlardı. Pozitif çıkan testlere güvenmedik, sonradan negatif çıktılar demişlerdi. Yani testlerin yanılma payıymış pardon gibi bir açıklama yapmışlardı dünyaya. Bu başka bir haber mi acaba?

Hayat normale dönünce.. Bu cümle bile içimi kıpır kıpır ettirdi. Demek ki dönecek diyorum :) O yüzden herkesin her yazdığını okuyorum burada. Umut :)

tabi ki dönecek :) çabuk olması ise hepimizin çabasına bağlı :) yine eskisi gibi gezeceğiz.. biz bu arada kaçan doğumgünleri için toplu organizasyonu ve neresi olacağını belirledik bile. sadece doğru günü bekliyoruz.
inşallah doğru gün o doğru adamlar gibi bekletmez çok :)

Kaşım bıyığım arşa da değse gitmemm :)

kuafore ben imkanim olsa giderdim:)) gidenlerinde eldiven maske ile gitme zorunlulugu olacak diye yazmislar ates olcer sartmis manikur pedikur aletlerini evden getirilmesi veya tek kullanimlik olmasi gerekiyormus

kuafore ben imkanim olsa giderdim:)) gidenlerinde eldiven maske ile gitme zorunlulugu olacak diye yazmislar ates olcer sartmis manikur pedikur aletlerini evden getirilmesi veya tek kullanimlik olmasi gerekiyormus
Ne bileyim direk temas ya..kaş aldırırken yüzyüzesin ve 2 metre mesafe koyamazsın. Mutlaka yüzüne değecek kadın ve eğilecek sana. Belki saç kesmede yüzyüze gelmiyorsun o kadar.

Müşteriler az olacak, hadi onlardan geçme ihtimali az da. Kuaförün kendisiyle mesafe koyma şansımız yok hele kaş bıyık alınırken
Lazerim de kaldı öyle ya, saçlara girmiyorum bile. Neyse tek derdim bunlar olsun

Ilginc bir aciklama bana gore.bunu zaman gostericek sanirim.

Güney Kore'de tekrar enfekte vakalar var diyordu gazetede.
1. Grup hastalananlarda ortaya çıkan virüs kalıntısı.
2. Grup virüs dormant tgeçiyor tekrar aktive oluyor.

Umarım ikincisi değil de ilki doğrudur.

Ben ilk açıklamanın doğru olduğuna dair bir makale okumuştum, hatta 3nity 'ya yazıyı gönderdim buradan. Vücuttan atılan aktif olmayan/ölü virüsmüş, canlı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…