kuafore ben imkanim olsa giderdim:)) gidenlerinde eldiven maske ile gitme zorunlulugu olacak diye yazmislar ates olcer sartmis manikur pedikur aletlerini evden getirilmesi veya tek kullanimlik olmasi gerekiyormus
Ne bileyim direk temas ya..kaş aldırırken yüzyüzesin ve 2 metre mesafe koyamazsın. Mutlaka yüzüne değecek kadın ve eğilecek sana. Belki saç kesmede yüzyüze gelmiyorsun o kadar.
her islemi hemen yaparlar mi bilemiyorum biyik almak icin maskeyi cikartmak sart:) ama maskesizde girilmiyor 11 mayisdan sonra gidenlerden ogreniriz artik:)Ne bileyim direk temas ya..kaş aldırırken yüzyüzesin ve 2 metre mesafe koyamazsın. Mutlaka yüzüne değecek kadın ve eğilecek sana. Belki saç kesmede yüzyüze gelmiyorsun o kadar.
Neden acaba ne eksikmiş?Ingiltere, Türkiye'den gönderilen tıbbı malzemeleri geri gönderecekmiş
Standartlarına uymuyormuş
Kan pıhtılaşmalarında bozukluk olduğunu söylemişlerdi yakın zamanda dolaşım bozukluğu yaniMutasyon kısmını bilmiyorum ama ayak kısmı gerçek, covid-19 geçirenlerin ayak parmaklarında morarmalar oluyormuş, nedeni kesin bilinmiyor.
Ben de dün Los Angeles Times da bulaşıcılığını arttırdığını okudum. Burada paylaştım hatta. Dünkü verilere de bakınca acaba mı dedim.Ilginc bir aciklama bana gore.bunu zaman gostericek sanirim.
Prof. Dr. Tufan Tükek cevapladı: Corona virüsü mutasyona mı uğruyor?
Corona virüsü salgını tüm dünyada etkisini göstermeye devam ediyor. Bunun yanında son dönemde ağır vaka sayısında azalma olduğunu belirten Prof. Dr. Tufan Tükek, bu sonucun 'corona virüsü mutasyon mu geçirdi?' sorusunu akla getirdiğini söyledi. Sokaklarda artan insan yoğunluğu konusunda da...www.sozcu.com.tr
Kuaförler demiş ki: Hazır değiliz.her islemi hemen yaparlar mi bilemiyorum biyik almak icin maskeyi cikartmak sart:) ama maskesizde girilmiyor 11 mayisdan sonra gidenlerden ogreniriz artik:)
Herkes farkli bir sey soyluyor.bunu zaman gostericek onun icin hep tedbirli olmaliyiz.Ben de dün Los Angeles Times da bulaşıcılığını arttırdığını okudum. Burada paylaştım hatta. Dünkü verilere de bakınca acaba mı dedim.
Neyi eksik neyi fazla bilmiyorum.Neden acaba ne eksikmiş?
Bulmuş olmanıza sevindim. Yoksa arkadaşlara yönlendirecektim sizi nisan mayıs içinde iptallerle uğraşıp , zorla yer buldu bazı arkadaşlar. Şuan müsait olan bazı yerler var ama biraz pahalı. Geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz.Detayli ultrason ve kordosentez yapilacak. Ozel hastaneler "perinatolog" diye kadin dogum uzmanlarini onreiyorlar fiyatlarida 650 civari en az. Bakalim perinatolog bulduk bir tane ona gidecek.
gunluk vakanin dunden dusuk olmasina sevindim yukselise gecmedi neyseki
Ama yinede artabilir çünkü insanlar önemsemiyorgunluk vakanin dunden dusuk olmasina sevindim yukselise gecmedi neyseki
11 mayis haberinden sonra o rahatlik geldi insanlara daha cok evet umarim su ilk sokaga cikma yasagindaki gibi olur korktuk ama korktugumuz gibi olmadiAma yinede artabilir çünkü insanlar önemsemiyor
Inşallah bayramida sakince atlatirsak ne mutlu11 mayis haberinden sonra o rahatlik geldi insanlara daha cok evet umarim su ilk sokaga cikma yasagindaki gibi olur korktuk ama korktugumuz gibi olmadi
evet bu ayin sonu cok onemli bayramda sokaga cikma yasgai yapilir gecer de normallesme adimlarinin getirisi ne olacak bakalim eger vakalar dususle devam ederse haziranda gercek bir nefes alicaz:)Inşallah bayramida sakince atlatirsak ne mutlu
O makale ve ardından başka bir kac okuma daha yaptim, 1. Ihtimal daha yüksek görünüyor.Ben ilk açıklamanın doğru olduğuna dair bir makale okumuştum, hatta3nity 'ya yazıyı gönderdim buradan. Vücuttan atılan aktif olmayan/ölü virüsmüş, canlı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?