bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kuafore ben imkanim olsa giderdim:)) gidenlerinde eldiven maske ile gitme zorunlulugu olacak diye yazmislar ates olcer sartmis manikur pedikur aletlerini evden getirilmesi veya tek kullanimlik olmasi gerekiyormus
Ne bileyim direk temas ya..kaş aldırırken yüzyüzesin ve 2 metre mesafe koyamazsın. Mutlaka yüzüne değecek kadın ve eğilecek sana. Belki saç kesmede yüzyüze gelmiyorsun o kadar.

Virüs üzerinde en çok araştırma yapan ekipler bile daha tam virüsü tanıyamadı. Elin kuaförünü berberini başımıza alim yapmaya gerek yok.
Mesela hastane önlerinde izledim. Umreden karantina sonunda hastaneye teste getirilenleri gördüm belediye otobüsüyle. Otobüs şoförü, içerdeki görevli polisler, hastane kapısında bunları 3erli 4erli içeri alınırken kapıda karşılayan hastane görevlisi... Hepsi astronot gibi giyinmişlerdi. Ben nereden bileyim o kuaförde corana olmadığını.

Ne bileyim direk temas ya..kaş aldırırken yüzyüzesin ve 2 metre mesafe koyamazsın. Mutlaka yüzüne değecek kadın ve eğilecek sana. Belki saç kesmede yüzyüze gelmiyorsun o kadar.
her islemi hemen yaparlar mi bilemiyorum biyik almak icin maskeyi cikartmak sart:) ama maskesizde girilmiyor 11 mayisdan sonra gidenlerden ogreniriz artik:)

Ingiltere, Türkiye'den gönderilen tıbbı malzemeleri geri gönderecekmiş
Standartlarına uymuyormuş

Bizim sitede çocuklar oynuyor sabahtan aksama kadar biz mi Cok sıkıyoruz anlamıyorum benin cocuk artik dayanamıyor yazik. Bahçeye de mi çıkamıyoruz diyor

Mutasyon kısmını bilmiyorum ama ayak kısmı gerçek, covid-19 geçirenlerin ayak parmaklarında morarmalar oluyormuş, nedeni kesin bilinmiyor.
Kan pıhtılaşmalarında bozukluk olduğunu söylemişlerdi yakın zamanda dolaşım bozukluğu yani

Ben de dün Los Angeles Times da bulaşıcılığını arttırdığını okudum. Burada paylaştım hatta. Dünkü verilere de bakınca acaba mı dedim.

her islemi hemen yaparlar mi bilemiyorum biyik almak icin maskeyi cikartmak sart:) ama maskesizde girilmiyor 11 mayisdan sonra gidenlerden ogreniriz artik:)
Kuaförler demiş ki: Hazır değiliz.
Aslında onlarda haklı, kuaförler müşteriyle çok içi içe bir iş yapıyorlar.

Neden acaba ne eksikmiş?
Neyi eksik neyi fazla bilmiyorum.

Birgün bir olay görmüştüm onu anlatayım: Çöplerden kağıt, pet şişe, plastik toplayan bir adamın yanına lux jeep li biri yanaştı durdu. Elinde bir 20 TL ''Bunla benden bir çorba içermişin'' dedi.
O çöp toplayan kişi cebinden 50 TL çıkardı adama uzattı ''Al sen bunla bir çorba iç'' dedi.

Detayli ultrason ve kordosentez yapilacak. Ozel hastaneler "perinatolog" diye kadin dogum uzmanlarini onreiyorlar fiyatlarida 650 civari en az. Bakalim perinatolog bulduk bir tane ona gidecek.
Bulmuş olmanıza sevindim. Yoksa arkadaşlara yönlendirecektim sizi nisan mayıs içinde iptallerle uğraşıp , zorla yer buldu bazı arkadaşlar. Şuan müsait olan bazı yerler var ama biraz pahalı. Geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz.

İlk defa tanıdığımız bir arkadaş korona oldu dün tedavide şu an. Ailesi evde karantinada. Arkadaşın görevi zabıtaydı..
İnşallah çabucak iyileşir. Bütün hasta olanlara acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda Rabbim

Vaka sayisi 2 binlere dayandi yeniden, bizim sitede bütün çocuklar disardaydi hatta hemşire var onun kizida oynuyordu. Biz mi acaba gerçketen korkuyla yaşıyoruz

Inşallah bayramida sakince atlatirsak ne mutlu
evet bu ayin sonu cok onemli bayramda sokaga cikma yasgai yapilir gecer de normallesme adimlarinin getirisi ne olacak bakalim eger vakalar dususle devam ederse haziranda gercek bir nefes alicaz:)

Ben ilk açıklamanın doğru olduğuna dair bir makale okumuştum, hatta 3nity 'ya yazıyı gönderdim buradan. Vücuttan atılan aktif olmayan/ölü virüsmüş, canlı değil.
O makale ve ardından başka bir kac okuma daha yaptim, 1. Ihtimal daha yüksek görünüyor.
Ama kesin böyle diyemiyor kimse. Bir kaç örnek veriliyor hastalığın tekrarladigina dair ama uzamış enfeksiyon olma ihtimalleri daha yüksek.
Mesela italyan bir mankenin haberi çıktı, 55 gün negatife donmedi diye. Arada bir yalancı negatif olsaydi tekrar gecirdi diyeceklerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…