bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Vaka sayisi 2 binlere dayandi yeniden, bizim sitede bütün çocuklar disardaydi hatta hemşire var onun kizida oynuyordu. Biz mi acaba gerçketen korkuyla yaşıyoruz
Bizler çok korkuyoruz,haklıyız aslında. Normal grip gibi atlatacağımızı bilsek okey hadi geçirelim deriz. Ama bana normalleşme çok mantıklı geliyor. Çünkü bi şekilde normale dönmemiz lazım böyle ne kadar devam eder bilemiyoruz. Bi şekilde yavaş yavaş enfekte olmamız lazım gibi. Bizler olabildiğince dikkatli olmaya devam etcez. Geçiren geçirecek. Zaten ben çoğu insanın enfekte olduğunu düşünüyorum. Millet sokakta çünkü,dikkat eden çok az. Muhtemelen ayakta geçiren sayı çok çok fazla. Biz yine olabildiğince dikkat etcez yapcak bişey yok ama bi şekilde normale dönmeye de çalışacağız

Virüsün inkübasyon süresi de tahmin edilenden daha uzun olabilir evet.

zaten o belirsizlik insanlari yoran antikor testlerine agirlik verseler bu cok onemli geliyor bana neticede hersey nufusun yuzde kacinin bagisiklik kazandigina bagli bir yandan da..disariyla baglantisi minimum olanlarin ihtimali azdir ama hergun disariya cikan biri varsa evde o insanlarin gecirmis olmasi buyuk ihtimal bu kdr bulasiciysa bide

Ay ben bi haber okudum ama hiç inandırıcı gelmedi. Bi yerde pozitif çıkanların evde oturanlar,dışarıyla bağlantısı olmayanlar olduğunu söylemişler. Ya altında başka başka şeyler yatıyor ,insanları dışarıya çıkartmaya çalışıyorlar. Yada bi taraflarından bol bol haber uyduruyolar.

Bakanım çok güzel söylemiş, yazın okul olmayacak onu çok iyi anladık ama 1 hazıranda açmayı çok istiyorum diyor :) sunucu 15 günlüğüne okul açılır mı diye sordu, açılır tabi neden açılmasın diyor :) o 15 gün açmasın da yazın açsın daha mantıklı. En azından vakalar azalır yaza kadar.

26 haftayım en son 21 de gittim bu ay sonuna kadar gitmeyi düşünmüyorum bursa yoğun baya corona açısından
Belcikanin en cok vaka sayisi benim bulundugum beldede
Disariya neredeyse hic cikmiyorum
Neredeyse diyorum cunku bi doktora giderken cikiyorum birde coooook nadir eczaneye falan gideceksem cikiyorum
Peki siz kendinizmi gitmiyosunuz yoksa doktormu almiyo
Bana kalsa bende gitmicektim
Allaha emanet ilerlicekti hamileligim ama doktorum kesinlikle 4haftada bir gormek istiyor
Giderkende arabayla gidiyorum biyere dokunmamaya ozen gosteriyorum
Bekleme salonu bos oluyo, aralikli aliyolar

virus ciktigindan beri oyle cok haber dolaniyorki ortalikda yuzde 90 i yalandir heralde:) acikcasi medyaya yansiyan cogu haberin hep sisirme oldugunu dusunuyorum

yanlis okumadiysam 8 ve 12.siniflar icinmia okullarin acilmasi sadece ve zorunluda degil demisti

11 Mayısdan itibaren pazarlarda gıda dışı sergiler de açılacakmış. Daha erken değil mi?

Bir hafta daha beklenseydi keşke. Avm, Kuaförleri önce deneseydik keşke. Bu kararı bekleyen yüzlerce pazarcı var bunu da biliyorum ama daha erken bence.

Bu olabilir, bana da tuhaf geldi

Eklentiler

• F4EDAA6A-E754-4645-BF05-D65E694618C0.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 101
herşey nasil bir anda tepe taklak oldu
hayatin seyri ne kadar değişti
herşeyi alelacele yapar olduk
hayattalarken annemizi kardesimizi goremez olduk.
bazen bir sözle çok umutsuzluga kapiliyorum ya
Ben kendim gitmiyorum banada ayda bir gel dedi evet aslında bir yere dokunmadan gidilir sonuçta ama şuan iyi hissediyorum o yüzden bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum 30 hafta olacak o zaman kısmetse bu arada şeker yükleme testi vardı o kaynayacak maalesef

Merhabalar
Şu an kuaföre gidip gitmemek konusunda çok kararsızım
Saçlarımı her gün avuç avuç yerden topluyorum
Kestirmek istiyorum
Sizce kuaför ne kadar dikkat ederse etsin hastalık bulaşır mı?

Merhabalar
Kestirmek istiyorum
Bence biraz daha sabredin şu an yoğunluk varmış birkaç hafta bekleseniz daha iyi gibi

Merhabalar
Kestirmek istiyorum
Evdeyseniz eşiniz kessin saçınızi, cok mu kisa kestireceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…