bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Temmuz ayında Araştırma hastanesinde randevum vardı,dün mesaj geldi,korona virüs nedeniyle iptal olmuş.

Zamanı gelince atsaydılar mesajı,şimdi neden attılar diye şaşırdım ben de.Bir yandan normalleşmeye başlanıyor diye ümitlenirken şaşırdım ...
Ben de normal servisler açılmaya başlandı diye duyup, sevinmiştim. Buraya da yazmıştım hatta. İnşallah ne olur ne olmaz diye iptal etmişlerdir. Ama temmuz diyorsunuz ya, nasıl öngördüler off

Yeni aklıma geldi.Normalleşme sürecinin yılbaşına kadar süreceğini söylüyorlardı.Bence aksi durum olmassa.Bu süre uzayabilir muhtemel

Ben de normal servisler açılmaya başlandı diye duyup, sevinmiştim. Buraya da yazmıştım hatta. İnşallah ne olur ne olmaz diye iptal etmişlerdir. Ama temmuz diyorsunuz ya, nasıl öngördüler off
Belki şu an hastanede yoğunluk olduğu için kontroller toptan sistematik olarak iptal edilmiş te olabilir, bilemiyorum

Belki şu an hastanede yoğunluk olduğu için kontroller toptan sistematik olarak iptal edilmiş te olabilir, bilemiyorum
Hangi ildesiniz, randevunuz hangi bölümdeydi
Çok şaşırdım çünkü daha 2 gün önce normal poliklinikletin 1 haziranda faaliyete geçeceği söylendi

Bi bilsem. Artık doğru yanlış ne kestiremiyoruz. Yakında virüs sabunla da ölmüyomuş deseler şaşırmıcam :/

Eczanelerde şeker ölçme aletleri satiliyor alin bir tane karninizi doyurduktan 1 saat sonra ölçün sekerinizi 140 ın altinda çıkarsa yoktur sekeriniz

Bu fideciler icin yapildi
Ciddi uretim var halk ulasmakta zorlaniyor fideler elde kaldi diye tepki oldu
Pazarlar duzene girmeye basladi. Asil yetki ilce kurullarinda korkmayin ztn iptal olan pazarlar var bu onlarin acilacagi anlamina gelmiyor bence

Binalarin ortak havalandirma sistemleri buna sebep olabilir.

Bu kişi doktor ya ne bileyim inanmak istiyorum. Ama çok olumlu konuşuyo, haziranda maskesini çıkaracakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…