Temmuza kadar düzelemiycek gibi mi anlamalıyız bunu şimdiTemmuz ayında Araştırma hastanesinde randevum vardı,dün mesaj geldi,korona virüs nedeniyle iptal olmuş.
Zamanı gelince atsaydılar mesajı,şimdi neden attılar diye şaşırdım ben de.Bir yandan normalleşmeye başlanıyor diye ümitlenirken şaşırdım ...Temmuza kadar düzelemiycek gibi mi anlamalıyız bunu şimdi
Galiba evetTemmuza kadar düzelemiycek gibi mi anlamalıyız bunu şimdi
Ben de normal servisler açılmaya başlandı diye duyup, sevinmiştim. Buraya da yazmıştım hatta. İnşallah ne olur ne olmaz diye iptal etmişlerdir. Ama temmuz diyorsunuz ya, nasıl öngördüler offZamanı gelince atsaydılar mesajı,şimdi neden attılar diye şaşırdım ben de.Bir yandan normalleşmeye başlanıyor diye ümitlenirken şaşırdım ...
Bunun hemen bitip gitmeyecegini içten içe biliyoruz aslında ama işte insan yine de duymak istemiyorGaliba evet
Nasıl yaBu olabilir, bana da tuhaf geldi
Belki şu an hastanede yoğunluk olduğu için kontroller toptan sistematik olarak iptal edilmiş te olabilir, bilemiyorumBen de normal servisler açılmaya başlandı diye duyup, sevinmiştim. Buraya da yazmıştım hatta. İnşallah ne olur ne olmaz diye iptal etmişlerdir. Ama temmuz diyorsunuz ya, nasıl öngördüler off
Hangi ildesiniz, randevunuz hangi bölümdeydiBelki şu an hastanede yoğunluk olduğu için kontroller toptan sistematik olarak iptal edilmiş te olabilir, bilemiyorum
Bi bilsem. Artık doğru yanlış ne kestiremiyoruz. Yakında virüs sabunla da ölmüyomuş deseler şaşırmıcam :/Nasıl yaannemle babam hiç dışarı çıkmadıkları için içim çok rahattı. Alışverişlerini bile yıkayıp gönderiyorum. İçim rahat olmasın mı artık?! Off cidden böyle midir acaba ya?
İstanbul, Endokrinoloji bölümü.Hangi ildesiniz, randevunuz hangi bölümdeydi
Çok şaşırdım çünkü daha 2 gün önce normal poliklinikletin 1 haziranda faaliyete geçeceği söylendi
Bence mantıklı. Mart-Nisan-mayıs ayında ilk sırada olanları tekrar sıraya koymuşlarsa ertelenmesi normalBelki şu an hastanede yoğunluk olduğu için kontroller toptan sistematik olarak iptal edilmiş te olabilir, bilemiyorum
Eczanelerde şeker ölçme aletleri satiliyor alin bir tane karninizi doyurduktan 1 saat sonra ölçün sekerinizi 140 ın altinda çıkarsa yoktur sekerinizBen kendim gitmiyorum banada ayda bir gel dedi evet aslında bir yere dokunmadan gidilir sonuçta ama şuan iyi hissediyorum o yüzden bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum 30 hafta olacak o zaman kısmetse bu arada şeker yükleme testi vardı o kaynayacak maalesef
11 Mayısdan itibaren pazarlarda gıda dışı sergiler de açılacakmış. Daha erken değil mi?
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile 'pazar yerleri' genelgesi
İçişleri Bakanlığı koronavirüs süreci nedeniyle yasaklanan pazar yerleriyle ilgili yeni bir genelge yayınladı. Genelgede yasaklar gevşetildi.www.cumhuriyet.com.tr
Bir hafta daha beklenseydi keşke. Avm, Kuaförleri önce deneseydik keşke. Bu kararı bekleyen yüzlerce pazarcı var bunu da biliyorum ama daha erken bence.
Binalarin ortak havalandirma sistemleri buna sebep olabilir.Nasıl yaannemle babam hiç dışarı çıkmadıkları için içim çok rahattı. Alışverişlerini bile yıkayıp gönderiyorum. İçim rahat olmasın mı artık?! Off cidden böyle midir acaba ya?
Bi dönem whatsappda bir yazı dolanıyordu , bu virüs aslında laboratuvar yapımı , 6 aylık bir ömrü var , Türkiye için bitiş tarihi 20 nisan yazıyordu . Ben de onu okuyunca yazılanlar çok mantıklı gelmişti ama maalesef doğru çıkmadıFazla iyimser ama okumak bile iyi geldi
İnstagram hesabına baktım şimdi, verdiğim tarihler hep doğru çıktı bana güvenin diyor. Çok umutlu yazın biteceğinden eminim diyor.Fazla iyimser ama okumak bile iyi geldi
Bu kişi doktor ya ne bileyim inanmak istiyorum. Ama çok olumlu konuşuyo, haziranda maskesini çıkaracakmışBi dönem whatsappda bir yazı dolanıyordu , bu virüs aslında laboratuvar yapımı , 6 aylık bir ömrü var , Türkiye için bitiş tarihi 20 nisan yazıyordu . Ben de onu okuyunca yazılanlar çok mantıklı gelmişti ama maalesef doğru çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?