bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Haziran için birine kronik hastalar için hala çok riskli demiş
Asıl temmuzda bekliyomuş mutasyonu
Bi yanda eylüle bi şey kalmıcak diyenler, bi yanda 5 yıl eski düzen olmucak diyenler
Beynimiz yandı

Merhaba hanımlar, kamuda çalışanlar için esnek çalışma saatleri kaldırıldı 1 haziranda rutine dönüyorlar. Peki süt izninde Olanların veya engellilerin izni de bitti mi biliyo musunuz ? Net bir yazı bulamıyorum dünden beri.

Son düzenleme:
Günaydın Sevgili Dostlar. Güneş her sabah biraz daha erken doğuyor. Doğruyu söylemek gerekirse bugün uyuyakalınca gün doğumunu kaçırdım, bu yüzden bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size daha önceki günlerde çektiğim bir gün doğumu manzarasını ve kırmızı gül goncaları gönderiyorum. Sevgilerimle

Benim eşim de bana çok kızıyordu. Ben her şeyi dezenfekte ettikçe, o oraya mı değdi buraya mı değdi? dedikçe bana kafayı yemiş muamelesi yapıyordu. Dün bize kargo geldi. Daha doğrusu bizim köye kargo gelmiyor ilçe merkezine kadar getiriyorlar, ilçe merkezinde dükkanı olan bir tanıdığımızın adresine gelmişti iki hafta önce. Dün dükkandan kedi maması siparişi verdik ve dükkan sahibi kadın mamaları getirirken bizim kargoyu da getirdi sağolsun. Onları sundurmaya taşıdık. Eşim üzerindeki herşeyi çıkarıp hemen duşa girdi. Bense baktım artık bıkmışım, nasılsa iki haftadır dükkanda duruyordu, hem kadın da titiz dikkatli biri diye sadece ellerimi yıkadım, kapı tokmağına kolonya sıktım oturdum. Eşim "sen duşa girmedin mi?" deyince duşa girdim. Ben duştayken oturduğum koltuğa ve bilgisayarımın her yerine kolonya sıkıp bastığım yerleri sildi. "Bende bitti sende başladı" dedim "eh senin için rahat etsin diye" diyor

Benim Kayınvalidem ve kayınpederim arabaya biniyorlar izin günlerinde, Yakın çevre olunca sorun olmuyormuş sanırım. Memlekete giderseniz yolda durmanızı tavsiye etmem, Ayrıca bence kimselere gitmeyin ve kimseleri de eve kabul etmeyin, alınan alınsın ne yapalım.

Ya benim dizlerimde kikirdak yumuşaması olmuş suanda cok agrilar cekiyorum.ya ilaçta kullanıyorum daha faydasi olmasi cok zor durumdayım. Ben korkudan çıkamıyorum esim kiziyor aksamlari cik yuru diyor
Benim kayınvalidem hergün balkonda yürüyor; 45 dakika volta atıyor balkonda. Sıkılmamak için bir yandan telefonla konuşuyor ya da içeriden müzik açıp dinliyor vb. Takdir ediyorum gerçekten, spor yapmak isteyene engel yok. Bende de kıkırdak erimesi var, kemik erimesi de var ve eczanede ilaçlarımı bulamadım, alamıyorum yani Diz için egzersizler var onları yapmak lazım.

hafta sonu yasak varmis evet marketler cumartesi gunu 10-17 arasi acikmis bence bu son ya haftaya olmayacaktir sehirlerarasi kisitlama kalkti sonucta
şehirlerarası kısıtlama kalktı mı? İstanbul da mı?

evet 3 haftadir oyle ciktik hep ya bugunde hava feci burda gerci yine cikamazdik heralde
burda da hava cok bozuk.
ben havanin guzel oldugu hergun bahcede kimse yokken cikariyordum bisiklet falan suruyordu.
ankaradamisiniz sizde

burda da hava cok bozuk.
ben havanin guzel oldugu hergun bahcede kimse yokken cikariyordum bisiklet falan suruyordu.
ankaradamisiniz sizde
evet ankaradayim gece cok kotu basladi yagmur dedim sel olacak sanirim bitmedi uzun sure..bizim bahcede yok maalesef onde sadece otopark ve cadde

evet ankaradayim gece cok kotu basladi yagmur dedim sel olacak sanirim bitmedi uzun sure..bizim bahcede yok maalesef onde sadece otopark ve cadde
evet cok fena yagmur yagdi birde bizim ev elmadag tarafina bakiyo butun ruzgari bizim balkondaydi sabah kalktigimda balkondaki herseyin yeri degismisti resmen

Bende ankaradayım bizimde havadan dolayı hayaller suya düştü gerçi kızıma söylememiştim iyi ki söylememişim yasaklara alıştı yavrum nasılsa.. inşallah bundan sonra ömürleri boyunca özgür olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…