Yok Mehmet Ceyhan olumsuzlar kralı, ağzından hayır çıkmayan hocamızMehmet ceyhan dan ni bahsediyrsunuz
Haziran için birine kronik hastalar için hala çok riskli demişYok Mehmet Ceyhan olumsuzlar kralı, ağzından hayır çıkmayan hocamızAma benim en çok güvendiğim ve sevdiğim hoca. Bizim doktor dediğimiz kadın doğum doktoru halil ibrahim hoca, haziranda her şey bitecek, hasta kalmayacak diye bize umut yükleyen
Benim eşim de bana çok kızıyordu. Ben her şeyi dezenfekte ettikçe, o oraya mı değdi buraya mı değdi? dedikçe bana kafayı yemiş muamelesi yapıyordu. Dün bize kargo geldi. Daha doğrusu bizim köye kargo gelmiyor ilçe merkezine kadar getiriyorlar, ilçe merkezinde dükkanı olan bir tanıdığımızın adresine gelmişti iki hafta önce. Dün dükkandan kedi maması siparişi verdik ve dükkan sahibi kadın mamaları getirirken bizim kargoyu da getirdi sağolsun. Onları sundurmaya taşıdık. Eşim üzerindeki herşeyi çıkarıp hemen duşa girdi. Bense baktım artık bıkmışım, nasılsa iki haftadır dükkanda duruyordu, hem kadın da titiz dikkatli biri diye sadece ellerimi yıkadım, kapı tokmağına kolonya sıktım oturdum. Eşim "sen duşa girmedin mi?" deyince duşa girdim. Ben duştayken oturduğum koltuğa ve bilgisayarımın her yerine kolonya sıkıp bastığım yerleri sildi. "Bende bitti sende başladı" dedim "eh senin için rahat etsin diye" diyorBu durumu yaşayanlara ne diyorlar pipirikli evhamlı eşiniz destek oluyor mu peki bu durumda size benim eşimde aynı sizin komşular gibi virüs yokmuş gibi takılıyor ve bana hiç destek olmuyor beynime oksijen gitmiyormuş beni dinleyip o da mı kafayı yesinmiş
Benim Kayınvalidem ve kayınpederim arabaya biniyorlar izin günlerinde, Yakın çevre olunca sorun olmuyormuş sanırım. Memlekete giderseniz yolda durmanızı tavsiye etmem, Ayrıca bence kimselere gitmeyin ve kimseleri de eve kabul etmeyin, alınan alınsın ne yapalım.İnşallah 65 yaş üstü yasağı kalkar. Annemi istediğim ıssız yere götürüp yürütmeyi istiyorum arabayla. Pazar günü indik sahile ama çok yoruldu arabasız kadıncağız içim acıdı resmen. İmkan var ama indiremiyorum. 2 aydır evde. Ben de virüs taşımayım diye evdeyim. Memleket çok uzak yolda durmadan imkansız. Napcamı şaşırdım. Yol üstü ablamı durak yapabilirim ama işte eniştem işe gidip geliyor onca korudum bir şey olur mu diye düşünüyorum? 12 saat memleket gitsek bağ bahçe var rahat etcek kadıncağız. Ablam 6 saat arada uğrasam dinlenir yolda da durmayız ama işte eniştem var girip çıkıyor. Siz olsanız napardınız? Çok yoğun olduğu bir bölgedeyim ablam da öyleydi tabi şu aralar düzdldi biraz. Ama bilmiyorum. Çok kararsızım. Memlekete gidersek gelen gideni de önleyemeyiz. Yengemin annesi vefat etti ona da gitmemiz lazım.Orada çok az bu arada virüs. Burası yazın çok sıcak olcak. İki arada bir derede kaldım☹
Benim kayınvalidem hergün balkonda yürüyor; 45 dakika volta atıyor balkonda. Sıkılmamak için bir yandan telefonla konuşuyor ya da içeriden müzik açıp dinliyor vb. Takdir ediyorum gerçekten, spor yapmak isteyene engel yok. Bende de kıkırdak erimesi var, kemik erimesi de var ve eczanede ilaçlarımı bulamadım, alamıyorum yaniYa benim dizlerimde kikirdak yumuşaması olmuş suanda cok agrilar cekiyorum.ya ilaçta kullanıyorum daha faydasi olmasi cok zor durumdayım. Ben korkudan çıkamıyorum esim kiziyor aksamlari cik yuru diyor
şehirlerarası kısıtlama kalktı mı? İstanbul da mı?hafta sonu yasak varmis evet marketler cumartesi gunu 10-17 arasi acikmis bence bu son ya haftaya olmayacaktir sehirlerarasi kisitlama kalkti sonucta
heryerdeki yasaklar kalkti 1 haziran itibariyleşehirlerarası kısıtlama kalktı mı? İstanbul da mı?
tam bunu soracaktim vasilerinin nezaretinde yolculuk sehir disinida kapsiyormuÇocuklar velileriyle beraber şehir içi şehir dışı seyahat edebilecekler
neden bugunden baslamiyor yahu 1 gun fazla verecekler onuda burnumuzdan getirecekler
siz sadece carsamba gunlerimi cikariyordunuz simdiye kadar?neden bugunden baslamiyor yahu 1 gun fazla verecekler onuda burnumuzdan getirecekler
evet 3 haftadir oyle ciktik hep ya bugunde hava feci burda gerci yine cikamazdik heraldesiz sadece carsamba gunlerimi cikariyordunuz simdiye kadar?
burda da hava cok bozuk.evet 3 haftadir oyle ciktik hep ya bugunde hava feci burda gerci yine cikamazdik heralde
evet ankaradayim gece cok kotu basladi yagmur dedim sel olacak sanirim bitmedi uzun sure..bizim bahcede yok maalesef onde sadece otopark ve caddeburda da hava cok bozuk.
ben havanin guzel oldugu hergun bahcede kimse yokken cikariyordum bisiklet falan suruyordu.
ankaradamisiniz sizde
evet cok fena yagmur yagdi birde bizim ev elmadag tarafina bakiyo butun ruzgari bizim balkondaydi sabah kalktigimda balkondaki herseyin yeri degismisti resmenevet ankaradayim gece cok kotu basladi yagmur dedim sel olacak sanirim bitmedi uzun sure..bizim bahcede yok maalesef onde sadece otopark ve cadde
Bende ankaradayım bizimde havadan dolayı hayaller suya düştü gerçi kızıma söylememiştim iyi ki söylememişim yasaklara alıştı yavrum nasılsa.. inşallah bundan sonra ömürleri boyunca özgür olurlarevet ankaradayim gece cok kotu basladi yagmur dedim sel olacak sanirim bitmedi uzun sure..bizim bahcede yok maalesef onde sadece otopark ve cadde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?