bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
orayi kismi yada tamamen karantinaya alacaklarmis sanirim vaka cokmus biyerlere kacacak olan varsa haberi olsun diyecektim

Orayı bende dün hayat eve sığar programında farkettim kıpkırmızı. Çinçin orası zaten büyük ihtimal ondandır çok fena bı yer uyuşturucu kaçakçılık herşey orda.

52 bin test yapılmış bugün ilk defa bu kadar fazla ve vaka 867 inşallah böyle devam ederiz.

Ben de çok okudum bu tarz yorumlar
Aynı evde olup diğer bireylere bile test yapılmadığı olmuş. Bi tanesi de tanıdığım hatta. Evde kal demişler 14 gün o kadar
Ya yer yer değişiyor olabiliyor kuzenimn apartmana yapmışlar

Gerçekten mi? Eşimin işi Ulusda orasıda Altındağa bağlı ya nasıl olacak acaba??
benim kuzenim orada devlet kurumunda engelli memur
ona mesaj gelmisti kurumundan bu konuyla ilgili ise gidilmeyecek yada servis tedarik edilecek toplu tasima kullanilmayacak tarzi biseyler yazmislardi bilgilendirme amaçli

Orayı bende dün hayat eve sığar programında farkettim kıpkırmızı. Çinçin orası zaten büyük ihtimal ondandır çok fena bı yer uyuşturucu kaçakçılık herşey orda.
evet maalesef yillar oldu hala temizlenemedi bir zaman polis mahalleye girecegi zaman catismalar yasniyordu baya bosaltildi simdi ama hala ayni pislik hayat devam

Eki Görüntüle 2643989

Gerçekten test mi yapılmıyor acaba?
Ya ben bunlara inanmıyorum nedense. Şimdi mesela bi ailede biri pozitif çıktıysa,diğerlerinde belirti varsa onlarda pozitiftir muhtemelen test yapmaya gerek var mı ? Ben yapılmadığını düşünmüyorum gerçi ama hadi aynı ailedekilere yapılmıyor diyelim diye örnek verdim. Hepimizin etrafında doktor,hemşire,ebe bişey var yani hastanede çalışan. Hepsi mi aynı şeyi söyler azaldı,eskisi kadar hasta gelmiyor diye. Ben riske atacaklarını sanmıyorum. Evet ekonomi falan filan ama biraz daha sıkardık dişimizi çok daha yoğun önlemler alınırdı vs bi şekilde biterdi o zaman. Demek ki adamların bildiği,güvendiği bişey var diye düşünüyorum. Ne bileyim insan canı ya sonuçta riske atılır mı ? Sadece bizim ülkede olsa tamam da tüm dünya etkilendi,tüm dünya normalleşmeye gitti filan ondan dolayı ben tüm dünyanın riske atabilme ihtimalini düşünmek istemiyorum. Benim doktorum mesela benim doğumumdan sonra tatil planladığını söyledi. Eşim gidebilirsek inşallah hocam filan dedi hatta hani geçmez o zamana gibi ohoo daha çok var geçer geçer dedi. Doktorlar bu kadar rahatlarken bende onlara güvenmek istiyorum. Alanı değil tabiki yada pandomim hastanesinde görevli değil ama çevresi hep doktor,hemşire. İllaki bilgisi vardır diye düşünüyorum durumlardan.

benim kuzenim orada devlet kurumunda engelli memur
ona mesaj gelmisti kurumundan bu konuyla ilgili ise gidilmeyecek yada servis tedarik edilecek toplu tasima kullanilmayacak tarzi biseyler yazmislardi bilgilendirme amaçli
Ayy hayırlısı olsun bakalım ama gerekli bölgesel karantinalar Sincan Keçiören Yenimahalle lazım buralara gibi geliyor

Ben de doktorlardan duydum azaldı durumlarını. Ama doktorlara sorun normalleşmeyi temmuz olsa daha iyi olurdu diyorlar. Yaşlıları içeriye koyduk tamam ama normalleşme olunca o yaşlının yanındaki genç işe dönecek, böylelikle ağır vaka artışı olacak diyorum ben. Zaten her doktor farklı konuşuyor, örneğin Mehmet Ceyhan, alınan önlemler sayesinde azaldı diyor, ama başka bir doktor virüsün öldürücü etkisi azaldı diyor, başka bir doktor da gelen hastalar çok genç o yüzden öldürmüyor diyor. Aslında bu 10 günde bunu göreceğiz ama test yapılmıyor yorumları artarsa ona da güvenim kalmayacak açıkçası.

Teşekkürler artık o huyumdan vazgecmeye calısıyorum ben ya cok yorucu oluyor
Ben de sadece 5 saat havalandırıp tüketmek istiyorum ama daha içime sindiremedim. Sadece çamaşır suyu damlatılmış bulaşık deterjanından vazgeçtim artık. Sadece bulaşık deterjanıyla yıkıyorum Ama en azından dokunurken saçlarım havaya kalkmıyor korkudan :)

Biraz rahatlayın artık.
Test yorumlarını takmayın kafaya.
Vefat sayısı 20'li rakamlarda...

Ayy hayırlısı olsun bakalım ama gerekli bölgesel karantinalar Sincan Keçiören Yenimahalle lazım buralara gibi geliyor
sincan hiç içeri girmedi sosyal mesafe sıfır nerdeyse orda maske falanda pek takmadilar kuzenim orada oturuyor hep sikayetciydi bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…