bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

ben bu test politikasını hiç anlayamadım zaten. sayı neden hep 30bindi, şimdi neden arttı ?
sonuçta yapılan test sayısı oranında vakaya hakim olunuyor. günlük 30bin testle bir sürü taşıyıcı insan hep dışarıda kaldı. dolayısıyla yeterli karantina yapılamadı.
doğru olan günlük 80bin test diyenler var ama 3 ayda ancak 50bine çıktıysa, 80bini sene sonu görürüz sanki..

İmkansız. İşin kötü tarafı ne biliyor musun? O angutları bulmaz virüs gelir bizim gibi full dikkat edenleri bulur. İnşallah bu sorumsuzlar yüzünden kimse böyle bi durum yaşamaz
Bizim apartmandaki bir densiz bana, cicekkiz hic gozukmuyorsun diye laf atti binadan çıkarken. Bende, gormemen daha iyi degil mi, malum virüs var dedim. "sende abarttin ha, insan komşusunun kapısını çalıp hal hatır sormaz mi, coronami kaldi coktan bitti" dedi. Bunlari bulmaz virüs bizi bulur gerçekten

Vaka sayısı 5000 lerdeyken bile 50 bin testi zor yapıyorlardı. Ben anlayamadım simdi nasil arttı test oranı bu kadar? Birde 2 ay önce öksürme şikayetiyle, 1 ay arayla 2 defa hastaneye gittiğimde bana test yapmamak için kırk takla attılar. (Esim saglikci olmasina ragmen- virus onda varsa banada gecebilirdi) Sonuç olarak test yapılmadı. Yani herkese kolay kolay yapmıyorlar testi

Ama hemen pozitif çıkmayabilir bir kac hafta sonra net sonuç belli olur

Askere gidecek erlere test yapılıyor. Sayı bu nedenle arttı. Yakında test sayısı normal seyrine geri döner.
Eğer test sayımız sınırlıysa, test pahalıysa, ithal etmesi çok paraysa, parayla bile yapsalar çok iyi olur aslında. En azından çok kişi yaptırır, ona göre izole olur.

Eğer test sayımız sınırlıysa, test pahalıysa, ithal etmesi çok paraysa, parayla bile yapsalar çok iyi olur aslında. En azından çok kişi yaptırır, ona göre izole olur.
Bugün test yaptırıp negatif çıkan biri doğal olarak daha rahat davranacaktır, 5 dakika sonra bulaşmayacağının garantisi yok ki. Yapılacak şey kendi tedbirimizi almak. Artık ne kadar mümkünse

Bnm kizimda da 40lari gorduk ateste 3 gun surdu hastaneye gittik ilk gun yolladilar ilac verip ertesi gun atesin dusmedigini anlattik birsuru testyapildi hastaneye yatirdilar aksama kadar atesini dusuremediler serumlar ilaclar maf oldum ilk defa kizimi bu sekilde gordum hastanedeyim ama doktorlar bile bsey yapamio dusuremiyor atesi diye cok sukur aksam dustu testlerin hepsi temiz cikti neden bu sekilde oldu anlamadik doktorda dahil vicudu bir enfeksiyonla savasiyor ama testler temiz bekleyip zamana birakacagiz eve gidin dustu suan ates dediler sukur bidha da cikmadi gecen ay yasadik biz bunu
Askere gidecek erlere test yapılıyor. Sayı bu nedenle arttı. Yakında test sayısı normal seyrine geri döner.
Askerden terhis olanlarada yapiliyor bir yakinimin oglu yeni döndü askerden test yapilmis sonuc cikmis o sekilde yollamışlar.

annemin bir komsusuda yakalndi evde 5 kisiler ondan baska kimsede cikmadi

test olarak kit kullanmiyorlar ki zaten
kan ve akciger filmi cekiliyor
kuzenime oyle yaptilar
yani parayla bi alakasi yok bence

24 ay mı?

Eklentiler

• 5A38E7EE-5F95-41B1-BA73-5362B7B718AD.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 66
nereye gidiyormus otobus

Valla bende ip gene kopdu.En son geçen çarşamba çıkmışdım.Alınacak birkaç bişi vardı.Maske,sosyal mesafe ve dezenfektan eşliğinde işimi gördüm geldim.Umarım 1 hafta gider bu bana
15 günde bir manav ihtiyacı ıcın cıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…