bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Eklentiler

• ED2D8DE4-0C17-4D4C-8746-1B9A6A958751.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 066EA37A-5470-4B2A-87F6-4CA00D5B559E.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 50
Hem muavinin hem de otobüsteki diğer kişilerin testleri negatif çıkmış.
Alnından öpmekle bile bulaşmıyo mu yani anlamadım? O zaman gerçekten markete gittim bulaştı, poşetten bulaştı vs yalan galiba

31 Ağustos’ta okullar açılacakmış sanırım vaka bitmeden nasıl açarlar
Vaka bu kadar çokken babaları, anneleri çalışmaya başladı, ha onlardan kapmış, ha okuldan. Açacaklar. Hem de telafi eğitimi imiş. Zaten arayı online eğitimle kapattılar, neyi telafi edeceğiz korkarak bilmiyorum ki. Okulda 1 çocukta varsa, iki tenefüs sonra bütün çocuklara bulaşır net.

Ben de markete falan inanmamaya başladım. Ama mart ayında tanıdığım öğretmen karı koca 1 hafta evden çıkmayıp, markete çıktıklarında hastalanmışlardı. Çocuklarında çıkmadı.

Yazdıktan sonra düşündüm de, 1 günde geçse bile belli oluyo mu ki.

Ah bilsek
İtalyada mesela ölümler yaş, cinsiyet tek tek veriliyo ayrıntısına kadar
Biz bilmiyoruz ki hiçbir detayı
Şu ölümler bitse vakanın önemi kalmıcak zaten.
Ölümlerin genç olduğu anlaşılırsa normalleşmeyi kabul etmez halk. Eğer hepsi 75-80 üstü olsaydı açıklarlardı. İlk başlarda sağlık bakanı yaşları ve kronik vakaların hastalıklarını söylüyordu hatırlarsan.

Fahrettin Koca dün akşam , Organize sanayi bölgesinde test yapılmaya başlandığını söylemişti. Yani artık sadece şikayet üzerine gelenlere değil, genel olarak belirlenen bölgelerden başlanarak test yapılmaya baslanmis. Hatta Mehmet Ceyhan yine dün aksammi programda kuaför , lokanta çalışanı vb kişilere de test yapılması yönünde bilim kurilunun çalışmaları baslayacak demişti.
Ayrıca benim görümcem yaklaşık 10 gün önce bazı belirtiler üzerine hastaneye başvurduğunda hemen testi yapıldı ve eşine de onlar daha talep etmeden testi yapildi. Acaba bu test yapıp yapmama konusu hastaneden hastaneye mi degisiyor nedir anlayamadım, eğer öyleyse çok yanlış zaten her yer aynı tutumu gostermeli.

otobüste bulunan yaşlı bayan muavinin alnından öpüp harçlık vermis, hadi yaşlı bayan bunu akıl edemedi de, muavin nasıl kqrsisindaki kişinin virüs taşıdığını bile bile gel teyze alnından op diyor ben de bunu anlayamiyorum.
Ayrıca kadın otobüste en fazla kaç saat bulundu ki, o sırada birine virüs bulastiysa bile hemen 4-5 saatte etki gosterecek mi ki yapılan testi pozitif göstersin? Bence otobustekilerin hepsi en azından 1 hafta karantinada olmasi lazimdi

yapmamalarinin bir sebebi olmali
belkide kesin pozitif gozuyle bakiyorlardir ?

Ben de o kısmı merak ettim. Virüsü 1 saat önce kapsak 1 saat sonra pozitif olduğumuz çıkar mı ki? Belirti 14 güne kadar evet ama bu sorunun cevabına hiç denk gelmedim

yapmamalarinin bir sebebi olmali
belkide kesin pozitif gozuyle bakiyorlardir ?
Arkadaşımın eşi pozitif çıktı, arkadaşım ve çocuğu negatif. Evde genelde ayrı takılıyolardı çünkü çocuğa geçmesin diye
Bir tanıdığımda yine evdeki tüm bireylere geçmemişti
Aslında yapılmalı yani

Bende aynı şeyi düşünüyorum en azından karantinada olmalılardı . Test sonucunu beklemeden bilmeden yola devam ettirmişler buda ayrı bi sorun. Hepsi negatif çıkmış önemli olan bu değildi o esnada direk durdurmalılardı bu riski nasıl göze alabildiler aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…