Valla şöyle sürekli farklı farklı konuşuyolar ya içim daralıyo artıkMehmet Ceyhan bile 4 ay veya en fazla 6 ay demişti
simdi okudum haberi muavini open kadinin testi 3 gunde cikiyor yolda pozitif oldugunu ogreniyor ama otobustekilerin ki 1 saatte cikiveriyor hadi diyelimki yolcu olduklari icin hemen verildi sonuc ozamanda bir seyler celisiyorDiyarbakır'a gidiyormus, hatta gitti bile
Salgının İlk gunleri deli gibi haber takip ediyordum, rüyamda bile doktorlar,bilim insanları, spikerler konuşuyordu adeta. Her gelen yeni bilgiyle yıllar önce atlattım dediğim panik atağım geri geldi. Şimdi çok mu rahatım; asla, 3 aydır çok nadir durumlar dışında dışarı adım atmıyorum ama son birkaç gündür depresyonun eşiğinde gezmeye başlayınca anneme attım kendimi. Hayat neşem geri geldi sanki.Valla şöyle sürekli farklı farklı konuşuyolar ya içim daralıyo artık
Hikaye en başından yanlış başlıyor zaten. Corona testi için hastaneye başvuran ve test için örnek alınan kadın hangi akla hizmet bilet alıp otobüs yolculuğu yapıyor. Bu kişinin etrafında hiç mi bir insan evladı, sen ne yapıyorsun diye uyarmıyor veya şikayet etmiyor.simdi okudum haberi muavini open kadinin testi 3 gunde cikiyor yolda pozitif oldugunu ogreniyor ama otobustekilerin ki 1 saatte cikiveriyor hadi diyelimki yolcu olduklari icin hemen verildi sonuc ozamanda bir seyler celisiyor
neden bizlere test yapmak icin oksurmemizi vs bekliyorlar?
koronali biri opunce 1 saate korona olmadiklari anlasildimi yani
Ben de bi kaç insan görsem rahatlıcam gerçekten. 3 ayda erkek arkadaşımı bile 2 kez gördümSalgının İlk gunleri deli gibi haber takip ediyordum, rüyamda bile doktorlar,bilim insanları, spikerler konuşuyordu adeta. Her gelen yeni bilgiyle yıllar önce atlattım dediğim panik atağım geri geldi. Şimdi çok mu rahatım; asla, 3 aydır çok nadir durumlar dışında dışarı adım atmıyorum ama son birkaç gündür depresyonun eşiğinde gezmeye başlayınca anneme attım kendimi. Hayat neşem geri geldi sanki.
benim kiz 2 gundur disarda arkadaslariyla oynuyor mecbur etrafinda dolaniyorum hic rahatlama gelmiyor vallaBen de bi kaç insan görsem rahatlıcam gerçekten. 3 ayda erkek arkadaşımı bile 2 kez gördüm
Yani söylenmemiş şey kalmadı galibaValla şöyle sürekli farklı farklı konuşuyolar ya içim daralıyo artık
Yok şöyle arkadaşlarımı falan görsembenim kiz 2 gundur disarda arkadaslariyla oynuyor mecbur etrafinda dolaniyorum hic rahatlama gelmiyor valla
24 ay mümkün değil kimsenin psikolojisi kaldırmaz. İspanyol gribi bile o şartlarda 2 yıl sürmüş. 6 ay geçti virüs çıkalı hala 24 ay diyen varYani söylenmemiş şey kalmadı galiba
Hikaye en başından yanlış başlıyor zaten. Corona testi için hastaneye başvuran ve test için örnek alınan kadın hangi akla hizmet bilet alıp otobüs yolculuğu yapıyor. Bu kişinin etrafında hiç mi bir insan evladı, sen ne yapıyorsun diye uyarmıyor veya şikayet etmiyor.
Otobustekilerin test sonucu 1 saatte mi sonuçlanmis? Diğer yolcular Corona testi pozitif çıkan kadınla maksimum kaç saat bir arada kaldılar ki? Bu virüs bünyeye bulaşır bulaşmaz testin sonuç vermesi bana pek olağan görünmedi. Ayrıca haberde birşey dikkatimi çekti; sanki yolculara test yapıldı denmiyor da,sağlık kontrolü yapıldı deniyor. Genel sağlık kontrolü mu, yoksa Corona testi mi bu kesin değil gibi.
benim ipler hala kopmadi kopamadi ama kizim deli dana gibi cikiyo sokaga resmenYok şöyle arkadaşlarımı falan görsemacaba bende ne zaman yeter artık bulaşırsa bulaşsın diye ipler kopacak da iki insan görücem
Dayanabildiğim kadar devam
Suan bile kimsenin takası yok 24 ayı hiç düşünemiyorum24 ay mı?
24 ay bu stresle yaşanır mı, bu doktorlar konuşurken hiç mi düşünmüyolar anlamıyorumSuan bile kimsenin takası yok 24 ayı hiç düşünemiyorum
Ah keşke ben de çocuklarımı alıp ailemin yanına köye gidebilsem.benim ipler hala kopmadi kopamadi ama kizim deli dana gibi cikiyo sokaga resmen
nereye kosacagini sasiriyo ve artik engelleyemiyorum
haftaya cumaya kadar indirebildigim en az sayida indirmeye calisicam sonra koye gidiyorum zaten
ailem koyde degilAh keşke ben de çocuklarımı alıp ailemin yanına köye gidebilsem.
Ne şanslısınız
Evet ben de okudum biraz önce. Demek ki vakalar artıyor. Çünkü artık yasak olmayacak demişti bakan.Doğru mu
Benim annem ve babam da babam emekli olduğundan beri senenin altı ayını köyde geçiriyorlar. Annem sen de gel, çocuklar mis gibi temiz havada koştursun diyor.ailem koyde degil
teyzemin bir evi var koyde
kendisi yurt disinda bu sene malum gelemedi.
bende annemi alip onun evine gidecegim
en azindan gidecek bir koyumuz teyzeminde olsa bir kapi var buda bir sans tabi
Doğruymuş corona sadece haftasonları çalışıyor demek.Haftaiçi insanlar sokaklarda,toplu taşımalarda,avmlerde,cafelerde vb yerlerde haftasonu yasak.Doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?