Inanın heryer öyleHayır Kayseri. Burada inanılmaz bi rehavet var, kimsenin umrunda değil. Kimsede maske yok, herkes ama herkes dışarıda. Oturmalar gezmeler son gaz devam ediyor. İkinci dalga çıkarsa bu ilden çıkar demedi demeyin. Her gün bi başka haber duyuyorum falanca mahalle filanca bina karantinaya alındı diye ama kimse takmıyor.
Bende aynı durumdan endişe ediyorum. Bilim kurulu üyeleri sonbahar gibi pik yaşarız diyor ama sonbaharı beklemez bikaç haftaya olur gibi duruyor bu aymazlıkla. Camdan bakıp bakıp ağlayan evlatlarımın tek bir gözyaşını bile helal etmiyorum sorumsuz davrananlaraInanın heryer öyle
Herkes sanki virüs bitmiş gibi
El yıkama falan tarih olmuş
Bizim işyeri binasında kimsenin umrunda değil ne mesafe ne maske
O yüzden diyorum bizim gibiler icin süreç yeni başlıyor
3 ay eziyet çektik resmen, ama sabrediyorduk az kaldı rahatlicaz , en azından salgın boyutu bitecek virüs bitmese de diye
Ama görüyorum ki boşunaymış herşey
Ve geride bıraktığımız 3 ayın sonunda tekrardan patlama yaşanıp yaz ortasında daha kötü yasaklarla eve kapanmaya kimin gücü var ki psikolojik olarak.
Işte bunun olmaması icin 1 haziran gibi çok erken bir tarihte herşey normale dönmemeliydi.
Hastaneler dolarsa sağlık sistemi yine çökecek
Çalışan kesim arasında bulaş arttığında üretim ,ekonomi zaten aksayacak
Istanbul da ise giden insanların metrobüs kuyruğunu gördünüz mü?korkarım biz iran gibi sıçrama yaşayacağız bu gidişle
Muavini neden öpüyor yaaa. Ne biçim insanlar var keşke ölseler yaaaArkadaşlar duymuşsunuzdur otobüste bi kadın corona çıkmışmuavini öpmüş hatta alnından. Otobüsteki o kadın haricinde diğer hepsine test yapıp yola devam ettirmişler. Sonuçlar sonra iletilcekmiş Bu insanlardan olduki korona olan var başkasına geçmicekmi neden karantinaya alınmadılar yoksa ilk başta bulaşma gibi bi durumu yokmu anlamadım
İyi bariBahsi geçen avm yi kapatmışlar kızlar, çünkü 3 mağazada ve güvenlik görevlisinde korona çıkmış.. tam iyimser olacağım diyorum nuri alço misali kapı aralığından felaket haberleri içeriyi izliyor..
Yolda haber gelmiş kadına testin pozitif diye. O da şöfore söylemiş. İlk terminal de inmiş. Muavin kendisiyle ilgilendi diye öpmüş, kimse benimle böyle ilgilenmedi demişMuavini neden öpüyor yaaa. Ne biçim insanlar var keşke ölseler yaaa
Allahım bu kadar cahil olamaz dediğimiz birinden sonra daha da cahilini karşımıza çıkarmak zorunda mısın nasıl imtihandır buYolda haber gelmiş kadına testin pozitif diye. O da şöfore söylemiş. İlk terminal de inmiş. Muavin kendisiyle ilgilendi diye öpmüş, kimse benimle böyle ilgilenmedi demiş
Baştan sona saçmalıklar silsilesi,kadın muavini öpüyor.Muavin neden öpülür?Neyse Kadın corona otobüstekilere test yapılıyor ama sonuç beklenmeden bu insanlar coronalarıyla yola devam ediyor.Eskiden Cin Ali serisi vardı Cin Ali top oynuyor,Cin Ali ata biniyor falan.Buda ona döndü corona otobüste,corona tatilde.Arkadaşlar duymuşsunuzdur otobüste bi kadın corona çıkmışmuavini öpmüş hatta alnından. Otobüsteki o kadın haricinde diğer hepsine test yapıp yola devam ettirmişler. Sonuçlar sonra iletilcekmiş Bu insanlardan olduki korona olan var başkasına geçmicekmi neden karantinaya alınmadılar yoksa ilk başta bulaşma gibi bi durumu yokmu anlamadım
Aynen haram olsun.Bende aynı durumdan endişe ediyorum. Bilim kurulu üyeleri sonbahar gibi pik yaşarız diyor ama sonbaharı beklemez bikaç haftaya olur gibi duruyor bu aymazlıkla. Camdan bakıp bakıp ağlayan evlatlarımın tek bir gözyaşını bile helal etmiyorum sorumsuz davrananlara
İmkansız. İşin kötü tarafı ne biliyor musun? O angutları bulmaz virüs gelir bizim gibi full dikkat edenleri bulur. İnşallah bu sorumsuzlar yüzünden kimse böyle bi durum yaşamazAynen haram olsun.
Bir de bu tipler var ya benim gibilere veya dikkat eden diger insanlara takintili muamelesi yapiyor el yikadigimiz ,sagi solu sildigimiz icin .
Isyerinde benimle dalga geçiyorlar aman iyi dezenfekte ol diye
Bu zihniyetle mi bu iş bitecek
Ya bir de onlara birşey olmazAynen haram olsun.
Bir de bu tipler var ya benim gibilere veya dikkat eden diger insanlara takintili muamelesi yapiyor el yikadigimiz ,sagi solu sildigimiz icin .
Isyerinde benimle dalga geçiyorlar aman iyi dezenfekte ol diye
Bu zihniyetle mi bu iş bitecek
inşallah gelecek hafta yükselmez heptenEntübe sayımız artmış. Vaka yine binlere dayanmış
Benim umudum kalmadı artık
Ben de evdeyim artık delirmek üzereyim. Eskiden eve sadece uyumak için girerdim nerdeyse, benim için çok zor geçti şu 3 ayinşallah gelecek hafta yükselmez hepten☹. çok bunaldım artık 3 aydır evdeyim. saçma sapan dışarı çıkanlar yüzünden süreç bu kadar uzadı zaten.
Ben de evdeyim artık delirmek üzereyim. Eskiden eve sadece uyumak için girerdim nerdeyse, benim için çok zor geçti şu 3 ay
Bu gidişe yaz boyu da evdeyim ama nereye kadar
700 leri görünce bi umutlanmıştım ama çok kıss sürdü
Askerlere test yapılıyomuş diye okudum o yüzden test sayısı yükselmiş.vaka sayısının daha yüksek çıkması normal çünkü 30binlerdeki test sayısı, 50binlere çıktı.
yani zaten hasta olan kişileri bilemiyorduk, artan test sayısı ile öğrenmeye başladık.
testlerin günde 80bin olması gerekiyor zaten daha etkili olması için.
suç tamamen dışarıya çıkanlarda değil yani.
Askerlere test yapılıyomuş diye okudum o yüzden test sayısı yükselmiş.
Ben vaka değil de entübe sayısının yükselmesine çok üzüldüm. Artık yeni hastalar entübe edilmiyor belki diye umutlanıyodum hep
Acaba aradaki o 20.000 kim? Pozitiflerin çevresinde test yapılmasına rağmen 30000 test yapılıyordu, 50 bine çıktı. Nerelere yapmaya başladılar acaba. Keşke açıklasalar. Kurumlara yapılmıyor onu biliyorum, kardeşimin çalıştığı kurumda hep rahatsızlanıp gitmişler, onlara yapılmış pozitif çıkmış. Oda arkadaşlarına asla yapılmamış ısrar etmelerine rağmen, ev tutup ailesinden ayrılanlar var, sağlıkçılar gibi. Ben de kardeşimi annemlerden ayırıp yanıma aldım ama diken üstündeyim. Allahaşkına kurumun yarısı pozitif çıktıysa, diğer yarısına test yapılmaz mı?vaka sayısının daha yüksek çıkması normal çünkü 30binlerdeki test sayısı, 50binlere çıktı.
yani zaten hasta olan kişileri bilemiyorduk, artan test sayısı ile öğrenmeye başladık.
testlerin günde 80bin olması gerekiyor zaten daha etkili olması için.
suç tamamen dışarıya çıkanlarda değil yani.
Hangi askerler bunlar acaba? İşin içindeyiz test yapılmıyor halen.Askerlere test yapılıyomuş diye okudum o yüzden test sayısı yükselmiş.
Ben vaka değil de entübe sayısının yükselmesine çok üzüldüm. Artık yeni hastalar entübe edilmiyor belki diye umutlanıyodum hep
Ya yeni gidecek olanlara ya da dönecek olanlara.Hangi askerler bunlar acaba? İşin içindeyiz test yapılmıyor halen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?