bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kimseyle karşılaşmamaya çalışarak sabah 5-6 gibi yürüyüş yapsanız siperlik ve maskeyle en azından. Psikolojiniz için çok iyi olur. O saatlerde kimse de olmaz. Nasıl bir yerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama. En uğrak olmayan sokakta bir tur atsanız bile sizin için tehlikesiz ve iyi olur

ben de başta bu kadar sürebilceğini hiç bilemedim. ama cidden çok zor. anneme belli etmesemde son 1 haftadır resmen uyuyamıyorum. sabah zombi gibi kalkıyorum. sizi o kadar iyi anlıyorum ki. yalnız yaşasam en azından markete giderdim belki kendim bir şey almayalı çok uzun zaman oldu. arkadaşlarla mesafeli belki görüşülürdü. artık bitse keşke. yine de şükür diyorum hastanede olanları ve yaşadıklarını düşününce. ama işte cidden paikolojimiz gitti.

Keşke önce bi kendi içlerinde anlaşabilseler.

Eklentiler

• 8C0C325D-951C-46E8-BC45-9E4206216231.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 48
Ben dışarı çıkmayı değil de asıl sosyalleşmeyi özledim. Yani artık yüz yüze birileriyle sohbet etmem lazım. Arkadaşlarımı, hadi onu geçelim akrabalarımı bile özledim

İnstagrama baktım bi kafelere herkes doldurmuş oturuyolar içim gitti valla. O kadar özledim ki eski hayatımızı
Yalnız yaşamak ya da evli olmak isterdim ama çocuk olmucak o zaman da takıntılı olurdum herhalde
Bi de ben çok rahat biriydim nasıl bu hale geldim bilmiyorum ilk kez kaybetme korkusu yaşadığım için belki de. Panik atak hastası olanları düşünemiyorum bile benim de farkım kalmıcak bu gidişe

Hasta olanlar nasıl biliyor musun berbat birşey sıkışıp kalmak

Almanya disipliniyle hep övülmüştü başlarda
Ama pek övülecek halde degiller gibi

Uf brezilya ya bak Allahım tüm insanlığı korusun şu illetten bizi kurtarsın

Günaydın sevgili dostlarım; bugün geç uyandığım için gündoğumunu çekemedim ama size dün çektiğim gündoğumunu, dün akşamki dolunayı ve yakın çekim yaptığım yer minesi, hanımeli ve yasemin çiçekleri ve yabani bir çayır çiçeği gönderiyorum. Moralinizin iy olması ve gününüzün güzel geçmesi dileği ile Sevgiler

Merhaba arkadaslar bu sene okullar acilmayacak dememismiydi basbakan bu sekilde bir mesaj geldi bize dogru olmamasini umit ediorum asla yollamayiz okula cunku bilgisi olan varmi

Merhaba arkadaslar bu sene okullar acilmayacak dememismiydi basbakan bu sekilde bir mesaj geldi bize dogru olmamasini umit ediorum asla yollamayiz okula cunku bilgisi olan varmiEki Görüntüle 2644783
Bu mesajın doğru olduğunu dusunmuyorum. Böyle bir haber TV'den mutlaka açıklama yapılarak bildirilirdi. Ayrıca daha dün haberlerde okulların Agustoss sonu telafi eğitimi ile başlayacağı söylendi.
Çocuğunuz milli eğitime bağlı özel kreşe gidiyorsa onlar 1 haziran'da açıldı zaten , ben de okul öncesi öğretmeniyim.

Sokağa cikma yasağı kaldırıldı. Yapılma sebebi büyük illerdeki artış demis bilim kurulu hayirlisi olsun

Markete gittim biraz önce. Adamın biri öksürüp duruyordu. Maske de de burnu açık İnşallah korona falan değildir

Birumuttur yasamak
Aile Bakanlığına bağlı kreş ve gündüz bakımevleri, MEB'e bağlı özel anaokulları ve özel okulların anasınıfları açıldı.
Kreş ve gündüz bakımevleri açık olmak zorunda.
MEB'e bağlı özel anaokulları ve kolejlerin anasınıfları da isterlerse açıp eğitim öğretim yapabiliyorlar.
Bazı kurumlar 1 Haziran'da açılırken bazıları 15 Haziran ve sonrasında açılacak.
İsteyen veli çocuğunu gönderir istemeyen göndermez.
Not: MEB'e bağlı özel bir anaokulunun müdürüyüm.

Özel okul mu? Bizim okulun kres bölümü acildi
Hayırdevlet okulu kreste deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…