Aaa bilmiyomusunuz virüs çeneden bulaşıyor zaten,ağızdan değilelinde sigarası, bardak mısırı, maskesi çenesinde dolaşıyor insanlar.
Dalgalanmalar olabilir.italya yeni yeni plato seviyesine ulasti.italyanlar cok sosyal insanlar.buna ragmen sonuclar yine iyi.ben amerikayi bekliyorum asil.ingiltere ve fransa sirada.cok toplastilar cunku.İtalya yine 500 lü vakalara yükselmiş
Tam seviniyodum o kadar tedbirdizliğe bulaş azalıyo diye
Bizim vaka da bini görmez umarım bugün
Bağırsak da yırtınsak da nafileVirüs bitmedi sadece sokağa çıkma yasağı kalktı diye bağırmak istiyorum...
Brezilya da çok fena.Dalgalanmalar olabilir.italya yeni yeni plato seviyesine ulasti.italyanlar cok sosyal insanlar.buna ragmen sonuclar yine iyi.ben amerikayi bekliyorum asil.ingiltere ve fransa sirada.cok toplastilar cunku.
Eki Görüntüle 2645073
Aynen.virus bulastigi her ulkede hizini kaybedene kadar yapacagini yapiyor.ben en cok avusturalyayi merak ediyorum.ne yapiyorlar.buyuk bir ulke ama rakamlar hep cok dusuk.sirri ne bu isin.yunanistan turizmi acti.son rakamlari orda da bekliyorum.sebep sonuc seklinde takip ediyorum bir cok ulkeyi.Brezilya da çok fena.
Abd ile Brezilya inişe geçecek mi bakalım :/
Süper fikşr bu devletinde işine gelir hem ekstra gelir olur keşke akıl etselero kadar çok ki maskesiz dolaşanlar.
elinde sigarası, bardak mısırı, maskesi çenesinde dolaşıyor insanlar.
başkasını düşünmemeyi geçtim, kendilerini de düşünmüyorlar.
aldıkları vebal çok büyük.
tamam kimsenin olmadığı alanda maske kullanmayın diyorlar, çünkü verdiğimiz karbondioksiti geri alıyoruz maske nedeniyle. ama insanlar varsa herkes mecburi.
keşke onlar için de para cezası olsa, şöyle 10bin tl civarlarında da caydırıcılık olsa.
Aaa bilmiyomusunuz virüs çeneden bulaşıyor zaten,ağızdan değil
Kesinlikle virüs 2 ay önce biter ceza olsa. Dediğiniz gibi bir kişiye 5000 para yazılsa akılları çıkar. Kolay kolay kimse enfekte olamaz o zaman. Yazık ya yaşlılar bile maske takıyor bu sıcakta, gençlerin umrunda değil.
Dogrudur.tercih meselesi tamamen.ben komsumla hicbir ortak kullanimi tercih etmeye bilirim.ama farkli bir gorus de olabilir.kesinlikle tercih meselesi artik.ve saygi da duyuyorum yavas yavas.ben kendim cok pimpirikliyim kendi huyum normalde bile cok kotu.bir de hasta olanlar hep cok tedbirli olanlar ..Parkta veya sahilde maske+sosyal mesafeye uygun olarak birkaç kişi oturup hava almasını yanlış bulmuyorum ben acikcasi. Kapalı alanlarda sıkıntı daha fazla. Biz de yarın aksam yürüyüş için 2 arkadaşımla yakınımızda bulunan büyük bir parka gidip biraz da oturup vakit geçirmeyi düşünüyoruz. 3 ay aradan sonra ilk kez...
Cocuklar hasta olmasaydi keske yaaBir arka sokağımda iki ailenin birbirine bulaştırdığını öğrendim şimdi. Çocuklar birbirleriyle oynarken bulaştırmışlar, kim kimden kaptı belli değil. Çocukların ne kadar sıkıldığını anlıyorum ama sosyal mesafe hala çok önemli. Lütfen dikkat edin çocuklarınıza. Maskesiz dip dibe birbirleriyle oynayan çocuklar görüyorum hep sokakta.
Cocuklar hasta olmasaydi keske yaa(
Maske kullanmaya, asla sosyal mesafe vs dinlemeyene benim saygım yok. Konu açıldığından beri takip ediyorum , ara ara paylaşım yapıyorum. Sürecin ilk zamanlarinda birkaç kez panik atak yaşadım. Sonra hamilelik de olunca doktor kontrolü ve 2 -3 kez market ihtiyacı hariç hiç dışarıya çıkmadım. Şimdiden sonra da kontrolsüz olmayi asla düşünmüyorum ama inanın son birkaç ciddi ruhsal bunalımın esigindeyim bunu dün de belirtmiştim. Yarım saat bile olsa parkta veya sahilde tabii önlem de alarak biraz vakit geçirmeye ihtiyacım var. Kalabalık grupların onlemsiz bir araya gelmesine elbette benim de gönlüm razı olmaz.Dogrudur.tercih meselesi tamamen.ben komsumla hicbir ortak kullanimi tercih etmeye bilirim.ama farkli bir gorus de olabilir.kesinlikle tercih meselesi artik.ve saygi da duyuyorum yavas yavas.ben kendim cok pimpirikliyim kendi huyum normalde bile cok kotu.bir de hasta olanlar hep cok tedbirli olanlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?