bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dün sağlık bakanı 81 ildeki toplam yatan hasta sayısı 41 demiş toplam vaka sayısında belirtisiz olanlar çoğunlukta demiş bu işin başındaki durumda değiliz hafifledi çok şükür

Dün sağlık bakanı 81 ildeki toplam yatan hasta sayısı 41 demiş toplam vaka sayısında belirtisiz olanlar çoğunlukta demiş bu işin başındaki durumda değiliz hafifledi çok şükür
Ben de bu yazısından sonra ilk kez bitecek illet dedim. Yaşlılar evde de olsa bu normalleşmeyle orta yaşlılar da hastaneye yatmaz mıydı baştaki gibi.

Buna da cevap olarak yaşlıların evde olması deniyor hep. Asla mutlu olamıyoruz ki hep bi ters cevap geliyo

Cerrah paşa Doktoru günlük 400 hasta geliyorken şimdi 40-60 hasta geliyor demiş ayrıca “Gittikçe azaldı ama bu pandeminin bittiği anlamına gelmez, dünyadaki son corona pozitif hasta iyileşmeden, pandemi bitmez diye düşünüyorum” demiş

Arkadaşlar merhaba, 3gündür siteye giremedim inanılmaz hastayım.
5 gün öncesinden gözde çıkan arpacık, 3gün öncesinde başlayan hala devam eden yoğun bir bas agrısı kafamı kaldıramayacak kadar yogun halsizlik (Tuvalete dahi sürünerek gidiyorum)
iç basması, ilaçla geçmeyen ishal mide bulantısı,nefes darlığı, sonrasında geniz yanması
İnip çıkan ateş 37.9 37.6 vs vs
Bu etkiler devam ediyor azalmak yerine artıyor
Devlet hastanesine gittim.
Test kimseye yapmıyoruz dediler, tomografi cektiler temiz dediler ama kan değerlerimde enfeksiyon yüksek çıktı.
Tek verdiği ilaç parol baska bir şey değil çok ilgisizler covid icin

Herşeye çok çok dikkat ediyorum 2 kat maske siperlikle cıktım işlerim icin vs
El dezenfektanını kilolarca bitirdim nerdeyse eğer buna rağmen bulaştıysa gerçekten herkese cidden bulaşır demektir. İstanbul'dan şehir dışına kendi evime geldim özel aracımla benzinlikte bile durmadım korkudan direkt basıp geldim kimseye temas etmedim evde 4 kişiyiz 2 kişi bu şekilde etki yasıyoruz

Doktor tomogrofiye bakıp covid etkisi yok dedi ama bir test yapsalardı keske gerçekten ben böyle bir sey hic yaşamadım daha önce

Geçmiş olsun, influenza falandır belki, önceki sene bende öyle hasta olmuştu domuz gribi herhalde

Ama son hastanın iyileşmesi yıllar alır, belki onlarca yıl
Daha dünya nüfusunun yüzde biri bile enfekte değil

Geçmiş olsun, influenza falandır belki, önceki sene bende öyle hasta olmuştu domuz gribi herhalde
Teşekkür ederim tomografi temiz dedi ama ben yine de çok korktum hic geçmiyor etkiler cocuklugumdan beri hic ateslenmemiştim

Nasıl test kimseye yapmiyolarmis. Geçmiş olsun bu arada. Şaşırdım öyle bişey demelerine.

Teşekkür ederim tomografi temiz dedi ama ben yine de çok korktum hic geçmiyor etkiler cocuklugumdan beri hic ateslenmemiştim
Her hastanın ciğerinden belli oluyo muymuş ki? Hani deniyo ya bazen ciğere inmemiş diye öyle olsa bile tomografi kesin çözüm mü acaba
Geçmiş olsun bu arada.

Çok geçmiş olsun
Hangi ildesiniz

Cok gecmis olsun.test yapmalari lazim mutlaka.sabim 184 u aradiniz mi.durumu orda anlatin.herkesin corona olunca cigerlerine inmiyor ki.niye illa tomografi sonucuna gore hareket ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…