- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Dün sağlık bakanı 81 ildeki toplam yatan hasta sayısı 41 demiş toplam vaka sayısında belirtisiz olanlar çoğunlukta demiş bu işin başındaki durumda değiliz hafifledi çok şükürİtalya da atlattı sayılır
Artık gözler Abd-Brezilyada
Oralarda da düşüş olunca biraz rahatlarız belki
Ama artık vaka sayısından çok öldürücülüğü önemli sanırım, çünkü bu saatten sonra 0 vaka imkansız gibi bir şey :/
Okula da maskeli mi gidecek çocuklarımız acabaHiçbir şey eskisi gibi olmayacak falan deniyordu bi de. Şimdiden eskiye döndük nerdeyse
Ben eylülden sonra okullar da açılınca her şeyin eskiye döneceğine eminim
Ben de bu yazısından sonra ilk kez bitecek illet dedim. Yaşlılar evde de olsa bu normalleşmeyle orta yaşlılar da hastaneye yatmaz mıydı baştaki gibi.Dün sağlık bakanı 81 ildeki toplam yatan hasta sayısı 41 demiş toplam vaka sayısında belirtisiz olanlar çoğunlukta demiş bu işin başındaki durumda değiliz hafifledi çok şükür
Maskeyle gitmeli, ikinci dalga Eylül ekim diyorlar, ne olur ne olmaz. En azından aralığa kadar maske takılmalı bence.Okula da maskeli mi gidecek çocuklarımız acaba
Çocukların takacağı maske ne kadar kurallara uygun olabilir kiMaskeyle gitmeli, ikinci dalga Eylül ekim diyorlar, ne olur ne olmaz. En azından aralığa kadar maske takılmalı bence.
Eylülde maskeyi unutacağımız çok inandırıcı gelmiyo. Tabii keşke doğru olsa orası ayrıDoktorun dedikleri çıkmıyor mu ki bence çıkıyor rehavete kapılmayın diye de her seferinde söylüyor sadece panik yok diyo tedbirli olun diyo
2014 Şubat doğumlu kızım Eylül’de başlamasını hiç istemiyorum ama başlaması zorunlu katagoride yaşı itibariyleMaskeyle gitmeli, ikinci dalga Eylül ekim diyorlar, ne olur ne olmaz. En azından aralığa kadar maske takılmalı bence.
Buna da cevap olarak yaşlıların evde olması deniyor hep. Asla mutlu olamıyoruz ki hep bi ters cevap geliyoDün sağlık bakanı 81 ildeki toplam yatan hasta sayısı 41 demiş toplam vaka sayısında belirtisiz olanlar çoğunlukta demiş bu işin başındaki durumda değiliz hafifledi çok şükür
Yaşlıların yüzde kaçı evde kal kuralına uyuyor bilmiyorum ama uyumayan kesim de var hemde düşük bi oranda değilBuna da cevap olarak yaşlıların evde olması deniyor hep. Asla mutlu olamıyoruz ki hep bi ters cevap geliyo
Geçmiş olsun, influenza falandır belki, önceki sene bende öyle hasta olmuştu domuz gribi herhaldeArkadaşlar merhaba, 3gündür siteye giremedim inanılmaz hastayım.
5 gün öncesinden gözde çıkan arpacık, 3gün öncesinde başlayan hala devam eden yoğun bir bas agrısı kafamı kaldıramayacak kadar yogun halsizlik (Tuvalete dahi sürünerek gidiyorum)
iç basması, ilaçla geçmeyen ishal mide bulantısı,nefes darlığı, sonrasında geniz yanması
İnip çıkan ateş 37.9 37.6 vs vs
Bu etkiler devam ediyor azalmak yerine artıyor
Devlet hastanesine gittim.
Test kimseye yapmıyoruz dediler, tomografi cektiler temiz dediler ama kan değerlerimde enfeksiyon yüksek çıktı.
Tek verdiği ilaç parol baska bir şey değil çok ilgisizler covid icin
Herşeye çok çok dikkat ediyorum 2 kat maske siperlikle cıktım işlerim icin vs
El dezenfektanını kilolarca bitirdim nerdeyse eğer buna rağmen bulaştıysa gerçekten herkese cidden bulaşır demektir. İstanbul'dan şehir dışına kendi evime geldim özel aracımla benzinlikte bile durmadım korkudan direkt basıp geldim kimseye temas etmedim evde 4 kişiyiz 2 kişi bu şekilde etki yasıyoruz
Doktor tomogrofiye bakıp covid etkisi yok dedi ama bir test yapsalardı keske gerçekten ben böyle bir sey hic yaşamadım daha önce
Ama son hastanın iyileşmesi yıllar alır, belki onlarca yılCerrah paşa Doktoru günlük 400 hasta geliyorken şimdi 40-60 hasta geliyor demiş ayrıca “Gittikçe azaldı ama bu pandeminin bittiği anlamına gelmez, dünyadaki son corona pozitif hasta iyileşmeden, pandemi bitmez diye düşünüyorum” demiş
Teşekkür ederim tomografi temiz dedi ama ben yine de çok korktumGeçmiş olsun, influenza falandır belki, önceki sene bende öyle hasta olmuştu domuz gribi herhalde
Arkadaşlar merhaba, 3gündür siteye giremedim inanılmaz hastayım.
5 gün öncesinden gözde çıkan arpacık, 3gün öncesinde başlayan hala devam eden yoğun bir bas agrısı kafamı kaldıramayacak kadar yogun halsizlik (Tuvalete dahi sürünerek gidiyorum)
iç basması, ilaçla geçmeyen ishal mide bulantısı,nefes darlığı, sonrasında geniz yanması
Test kimseye yapmıyoruz dediler, tomografi cektiler temiz dediler ama kan değerlerimde enfeksiyon yüksek çıktı.
El dezenfektanını kilolarca bitirdim nerdeyse eğer buna rağmen bulaştıysa gerçekten herkese cidden bulaşır demektir. İstanbul'dan şehir dışına kendi evime geldim özel aracımla benzinlikte bile durmadım korkudan direkt basıp geldim kimseye temas etmedim evde 4 kişiyiz 2 kişi bu şekilde etki yasıyoruz
Doktor tomogrofiye bakıp covid etkisi yok dedi ama bir test yapsalardı keske gerçekten ben böyle bir sey hic yaşamadım daha önce
Her hastanın ciğerinden belli oluyo muymuş ki? Hani deniyo ya bazen ciğere inmemiş diye öyle olsa bile tomografi kesin çözüm mü acabaTeşekkür ederim tomografi temiz dedi ama ben yine de çok korktumhic geçmiyor etkiler cocuklugumdan beri hic ateslenmemiştim
Eylül zorunlu değil diye biliyorum benim oğlum 2014 ağustos o 73 aylık oluyor basliyor2014 Şubat doğumlu kızım Eylül’de başlamasını hiç istemiyorum ama başlaması zorunlu katagoride yaşı itibariyle
Çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba, 3gündür siteye giremedim inanılmaz hastayım.
Nette bi tablo var o tabloya göre zorunlu diyorEylül zorunlu değil diye biliyorum benim oğlum 2014 ağustos o 73 aylık oluyor basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?