- 28 Ocak 2019
- 201
- 484
- 23
- 46
Allah korusun öyle umutsuz olma.Ben dipteyim ailemin atlatma ihtimali binde bir çünkü nerdeyse. Her hastalık var.
Hep dediğim gibi keşke tek yaşasaydım ya da evli falan olsaydım çok daha rahat olurdum belki de
Rutin kontrollere biz de gidemiyoruz, o da korkutmaya başladı beni koronadan kaçarken başka hastalıklar vurcak bu gidişle
Yok içli dışlı olmuyorum ama aynı evdeyiz neticedeAllah korusun öyle umutsuz olma.
Alışveriş sonrası eve gelince iyice yıkan, bir kaç saat ayrı otur en azından psikolojik olarak kendini topla, öyle yanlarına geç.
Zaten çok içli dışlı olma ailenle.
Benimkiler de hasta hep, hiç görüşmüyoruz.
Evet evli olmam avantaj.
İşte bu kadar derin düşünmüyorum ben galiba.Yok içli dışlı olmuyorum ama aynı evdeyiz neticede
her şeye çok dikkat ediyorum ama beni korkutan bunun sonu olmaması
Nereye kadar eve kimseyi almadan, kimseye gitmeden yaşayabiliriz ki
Keşke şu işin sonunu bilebilsek artık
Tüp bebek tedavisini ne zaman tamamlamayı düşünüyorsunuz? Eylül-ekimde ikinci dalga da deniyor, o zamana hamile kalmak da sakıncalı mı sizce?Hım pardon ben yanlış hatırlamışım.
Umutsuz değilim ama bence zor bir dönemdeyiz sabırlı olmalıyız.
Dikkatli olmalıyız.
Nedense ben o kadar dibe çökmüş değilim,
Tüp bebek tedavimiz yarım kaldı, kronik hastalıklarımız için rutin kontrole gidemiyoruz ama şükür halimize diyorum.
Sağlığımız yerinde çok şükür.
Allah'ım hastalara şifa versin, bizler iyiyiz bir sıkıntı yapmaya gerek yok bence.
Hastalık yapıcı etkisi azaldı” bunu sık duymaya başladım
Sizce olabilir mi?
Kimbilir.Tüp bebek tedavisini ne zaman tamamlamayı düşünüyorsunuz? Eylül-ekimde ikinci dalga da deniyor, o zamana hamile kalmak da sakıncalı mı sizce?
Doktor yazısı mı desek acabaYazım hataları azalmış.
Bilmem ki ben bu adama çok itimat etmiyorum.
Hele ki bu şekilde sokak ağzıyla konuşuyor gibi, ne bileyim benim hoşuma gitmiyor.
İnandırıcı olması için yazım stili daha ciddi olmalı.
Diğer profesörler düzgün yazıp konuşuyorlar.Doktor yazısı mı desek acabaNormalde de kötü yazarlar ya, acaba normal yazılarında imla hatası yapıyorlar mı yoksa yazı mı kötü sadece..
3 aydır eve kimse girmedi, biz de kimseye gitmedik. artık o kadar bunaldık ki ister istemez düşünüyoruzİşte bu kadar derin düşünmüyorum ben galiba.
Kendimizi koruyoruz, bol bol dua edip namaz kılıyorum.
Ferahlıyorum.
Kim gelecek, kim gidecek İnan aklıma bile gelmiyor.
Biz de aynen öyle yaşıyoruz.3 aydır eve kimse girmedi, biz de kimseye gitmedik. artık o kadar bunaldık ki ister istemez düşünüyoruz
Ben eve girmezdim nerdeyse, o kadar bunalıyorum kiBiz de aynen öyle yaşıyoruz.
Alışverişi eşim yapıyor 10 günde bir falan işe uğrayacağı zaman o kadar.
Ben hala bunalmadım herkesin aksine. Belki de tuhaflık bende.
Normalde de öyle çok sosyal değildik. Başbaşa daha mutluyuz, zamanında yakın akrabalardan fazla darbe yedik maalesef. Denizi çok özleyeceğiz, her hafta sonu denize giderdik çünkü. Bu yaz o yüzden zorlanacağız sadece bence.
Erkek arkadaşın konusunda yerden göğe haklısın.Ben eve girmezdim nerdeyse, o kadar bunalıyorum ki
Erkek arkadaşımı bile 2 kere görebildim onun da zorluğu var hepsinden öte
Umarım eylülde her şey çok farklı olur, nedense az da olsa umudum var eylül için
Bana dediyseniz nişanım mayıstaydı düğünüm eylülde ikisini de erteledikTatile çıkmayı düşünmüyoruz mesela.
Sen de nişanlıysan nikah kıyıp evlenebilirsin ben olsam düğün düşünmezdim artık.
Ne yazık ki hiçbir hazırlığımız yoktu düğün eylülde diye yapmadık hazırlık. Ne ev ne eşya.. her şey hazır olsa nikahı kıyar geçerdik.Erkek arkadaşın konusunda yerden göğe haklısın.
Ev hazırsa nikah kıymalısınız bence.
Ben olsam hemen aynı eve girmek isterdim.
Şu süreçte kocamla başbaşa olduğum için çok mutluyum. Annemlerle olsaydım çok zorlanırdım, onlara olan kırgınlıklarımı atlatamıyorum maalesef.
Kovid 19 sayesinde düşünmek için çok vaktim oldu. Uzak olmak iyi geldi, yalan değil.
Evet evet sana demiştim.Bana dediyseniz nişanım mayıstaydı düğünüm eylülde ikisini de erteledik
Vakalarda düzelme olursa eylülde takarız bi yüzük herhalde
Düğün de seneye yaz devam ederse yapmayız napalım, ama ben o kadar süreceğini düşünmüyorum nedense
Sağlık olsun.Ne yazık ki hiçbir hazırlığımız yoktu düğün eylülde diye yapmadık hazırlık. Ne ev ne eşya.. her şey hazır olsa nikahı kıyar geçerdik.
Çok daha mutlu olurdum tabii ki en azından sürekli annemlere bulaştırır mıyım endişem olmazdı
Şans işte
Sağlık olsun.
Vardır bunda bir hayır.
Bak benim de yaşım geçiyor, yumurtalarım azalıyor.
Ama işte tedavi olamıyorum.
Hepimizin bir derdi var.
Canımız sağ olsun yeter ki.
10 yılı geçti ilişkimiz inşallah seneye her şey biter de kavuşuruz çok teşekkür ederimEvet evet sana demiştim.
Allah'ım gönlüne göre versin.
Hemen kavuşun inşallah
Amin Allah'ım razı olsun inşallah.10 yılı geçti ilişkimiz inşallah seneye her şey biter de kavuşuruz çok teşekkür ederim
Tedavi konusunda herkes sıkıntılı şu an, umarım bebeğinizi kucağınıza alırsınız en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?