bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yorumlarınızdan belli çok bilinçli ve olgun bir insansınız.

İnşallah tez zamanda mutlu yuvanızı kurar, bir ömür saglık la ve huzurla yaşarsınız

Eki Görüntüle 2645586
Almanya’ya maşallah diyelim, nasıl başardılar acaba,
lcagla İtalya’da yeni vaka sayısı umut verici bence, normalleşme olalı çok oldu orada.
İtalya da atlattı sayılır
Artık gözler Abd-Brezilyada
Oralarda da düşüş olunca biraz rahatlarız belki
Ama artık vaka sayısından çok öldürücülüğü önemli sanırım, çünkü bu saatten sonra 0 vaka imkansız gibi bir şey :/

Tweeterda gördüm parti yapmışlar.
Kendi arkadaşlarım maske, eldiven olmadan gezip tozuyor. Yanlarında hem 65+ hem 10- yaştaki insanlarla.
Eve kapanan sadece kocamla ikimiziz gibime geliyor

Almanya

Eklentiler

• 7722DE49-DDB3-451E-9269-7C0A05540F40.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 65
Tweeterda gördüm parti yapmışlar.
Kendi arkadaşlarım maske, eldiven olmadan gezip tozuyor. Yanlarında hem 65+ hem 10- yaştaki insanlarla.
Eve kapanan sadece kocamla ikimiziz gibime geliyor
Bu site olmasa ben de öyle sanıcam çünkü etrafımda eve kapanan kimse yok
Kuaförlerin hikayelerine bakıyorum nişanlar, arkadaşlarıma bakıyorum rakı masaları-doğum günleri.. ben sanki başka bi boyuttayım
İşin kötüsü bi yerden sonra ya biz de eski hayata dönücez, ya da bozulmuş bi psikolojiyle napıcaz bilmiyorum

İşe mecbur dönecez.
Ama dedim ya bizim eskiden beri öyle çok sosyal hayatımız yoktu.
Sadece bir kaç özlediğimiz yemek var, dışarıdan yenebilecek onları belki bir süre sonra yeriz.
Deniz zaten bu sene olmaz.

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak falan deniyordu bi de. Şimdiden eskiye döndük nerdeyse
Ben eylülden sonra okullar da açılınca her şeyin eskiye döneceğine eminim

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak falan deniyordu bi de. Şimdiden eskiye döndük nerdeyse
Ben eylülden sonra okullar da açılınca her şeyin eskiye döneceğine eminim
Bir de galiba öğretmenler seminere mi gidecekmiş Temmuz'da. Zorunluymuş yanlış anlamadıysam.
O zaman da bayaa mesafe aşılır.

Bir de galiba öğretmenler seminere mi gidecekmiş Temmuz'da. Zorunluymuş yanlış anlamadıysam.
11 temmuzda düğün salonları açılacak diye yazılar dönüyo ki bence de açılır
Daha bunun sinema salonu, barı vs bir sürü yer var
Hepsi ekonomik açıdan açılmak zorunda
Allah sonumuzu hayır etsin artık

Düğün salonu ve seminer için çok erken bence.
Tabii uzmanlar bilir ama bence acele edilmemeli.

Evet öldürücülüğü sıfır olsa da razıyız. Ama sanki vaka sayısı da düşüyor. O kadar sosyalleşmeye vaka sayısı az sanki İtalya’da. Amerika ve Brezilya platoya yeni girdi sanırım. İran çok kafa karıştırıcı açıkçası

Evet gideceğiz, aşıyı bulucaz. Her sene seminerde atomu parçalıyoruz. 3 vesaitle gidip, geleceğim. O kadar battı ki öğretmenlerin evde oturması, semineri online yapamadılar.

Dün yan binamizda asker eğlencesi vardi, cok şaşkınım sahilde eglence valla cok hizli ilerledi herşey şaşkınım

Günaydın sevgili dostlarım; bugün biraz burnumu dışarıya çıkarttım. Bahçenin çevresinde bir yürüyüş yaptım. Sizin için çeşitli kır çiçekleri fotoğrafladım. Dönüşte duşa girme sonra kahvaltı faslı derken göndermekte biraz geciktim ama bugün de morallerimizi yüksek tutmak ve gününüzün harika geçmesi dileği ile size gün doğumu ile beraber kapari çiçeği, pembe kantaron çiçekleri ve çeşitli kır çiçekleri gönderiyorum. Sevgiler

Doktorun dedikleri çıkmıyor mu ki bence çıkıyor rehavete kapılmayın diye de her seferinde söylüyor sadece panik yok diyo tedbirli olun diyo

Aynen benim korkum da bu nereye kadar bu şekilde yaşıcaz hiç bitmeyecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…