bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bulundugum yerde bir devlet hastanesi bir de özel hastane var.
Devlet test yapmıyor şaka gibi.
Özeli aradım test yapar mısınız diye biz covid ile ilgilenmiyoruz dedi..

Devlet hastanesinin bahanesi düşmeyen ateş olması ve çok cok ağır olması gerekiyormuş test icin hatta neredeyse hic yapmıyoruz dedi hemşire, ya hastanenin veznesinde maske bile yok o derece umursamıyorlar
şehir aydının ilçesi

Büyük geçmiş olsun, demek ki verilere güvenmemek lazım. Ben zaten bu sosyallikle ülkemizin kolay atlayacağını düşünmüyorum. Test sayısı oldukça fazla gözüküyor ama demek ki ihtiyaç daha fazla olması.. bir de başvuran hasta sayısı az olunca gibi bi savunma yapılıyor

Testte negatif ama röntgende pozitif çıkanlar vakaya dahil olmuyormuş. Bi de bu yanı var işin
Şimdi de bir çok kişi başlamış yine korona yalan demeye
O kadar teori var ki

Çocukların takacağı maske ne kadar kurallara uygun olabilir ki
Mümkün değil, ama 40-50 kişinin bir arada olduğu sınıflarda hiç takılmaması daha kötü. Bence en azından küçük sınıflar sıfır vakaya kadar açılmamalı. Ama bizde normalleşme balıklama olduğu için hepsi aynı anda açılır.

Ben artık instagramdaki o doktora inanmıyorum , Samsun’da vaka artışı var dediklerinde karşı çıktı çok az var dedi . Ben üç gündür samsundayım , karşı komşum fakültede hemşire , çok fazla artış olduğunu servislerin tekrar dolduğunu söyledi ..

Demiş ki samsunda dün 80 kişi hastaneye yattı diyenler susun, tüm Türkiyede zaten 41 hasta yattı”
O zaman sağlık bakanı da mı eksik bilgi veriyo, tüm Türkiye 41 se samsun nasıl dolmuş

Demiş ki samsunda dün 80 kişi hastaneye yattı diyenler susun, tüm Türkiyede zaten 41 hasta yattı”
O zaman sağlık bakanı da mı eksik bilgi veriyo, tüm Türkiye 41 se samsun nasıl dolmuş
Sadece Diyarbakır’da 200 kişi hastaneye yatmış ,350 kişi evde karantinaya alınmış . Benim konuşumda fakültede kapatılan servislerin tekrar açıldığını söyledi .

Eklentiler

• F6DCB8A5-BDD4-4BCB-BBE6-C65E57723418.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 105
Sadece Diyarbakır’da 200 kişi hastaneye yatmış ,350 kişi evde karantinaya alınmış . Benim konuşumda fakültede kapatılan servislerin tekrar açıldığını söyledi .
Neler dönüyo anlamıyorum artık. Dün sağlık bakanı neden 41 diye açıklama yaptı ki
Kime inancaz artık şaşkınım

İtalya 50.043 teste rağmen 197 vaka bildirmiş bugün
Bizim de hem vaka, hem entübe, hem yoğun bakım artmış

Son düzenleme:
Çok kararsızım doğrusu birde kardeşi olacak yani ben bebekle götürüp alıcam
Yeni eğitim öğretim döneminde virüs hala hayatımızda olacak sanırım milli eğitim bakanı uzaktan eğitim devam edecek dedi çocukların haftalık okula gittikleri gün sayısını azaltıp okullardaki kalabalığa çözüm bulacaklar diye tahmin ediyorum bizim anaokulu olsaydı göndermezdim ama 1. Sınıfa başlayacak

Neler oluyor anlamış değilim. Yine gerilmeye tedirgin olmaya başladım. Diyarbakır kötü durumda. İnsanlar sosyal mesafeye asla uymuyor. Bulunduğum il diyerek söze başlamak istemiyorum artık kaç kere dedim sanırım Kayseri de askerden gelen bi civanmert paşamız 40 evi pozitif haliyle dolaşmış, dün tüm evler karantinaya alındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…