bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kullan at posetler falan kullaniyolardir sanirim ama su tukuruk toplayan hortum nasil olacak
Hiç bilmiyorum o aletler moralimi bozuyo çok Güzelce temizliyolardır umarım, ama etrafa da saçılıyodur hep salgılar. İyi ki havada asılı kalmıyo şu virüs

Ben telefonu alkol ile temizliyorum. Bastan %70 izopropil alkol aldim onu kullandim. Bitince bir daha bulamadim. Sonra %95lik biyo etanol buldum. Onu %75 olacak sekilde seyrelttim.. Evde dezenfekten olarak onu kullaniyoruz.
Ama bilgisayar klavyesini temizlerken dikkatli olun aralardan girerse sikinti olur.
Ve telefonun sarj edilen kismina da kacmamasina dikkat etmeniz gerek. Ben telefonumu alkolle sildikten sonra sarja taktim bi sure sonra cazirtilar geldi bi baktim yanik kokuyor

ben kolanya ya da dezenfaktanı bir beze sıkıp tabi kapalı olmak kaydıyda temizliyorum. Telefonlar, tablet ve bilgisayarlar kapalı iken temizlenirse zarar gelmez bir 5-10 dk kullanmayıp sonra açabilirsiniz.

%66 alkol oranlı el temizleme jeli var evde işe yarıyor mudur acaba?
kolonyalarımızın çoğu da 70 dereceymiş hep yeni aldım bir sürü mecburen

Bilim insanı olacaksın

Mutasyon mu geciriyor yoksa toplumun neredeyse tamamına bulaştığı için insanlar bağışıklık mı kazanıyor?

E zaten test yapmamislar ayrica tomogrofik bulgusu olmadığını söyleyen doktor var. Ateşiniz yuksek değil dert etmeyin.

Mutasyon mu geciriyor yoksa toplumun neredeyse tamamına bulaştığı için insanlar bağışıklık mı kazanıyor?

bildiğim kadarıyla şöyle oluyor: virüsün yaşamak için canlı hücreye ihtiyacı var dolayısıyla zaman içerisinde insanda konaklayacak forma dönüşmesi gerekiyor. ne kadar çok insan ölürse o da o kadar az yaşar çünkü.

bu arada türkiyede covid geçiren hastalarda uygulanan antikor testlerinde bağışıklık oranları çok çok azmış. yani anladığım kadarıyla bağışıklık kazanandan antikor alıp tedavi amaçlı kullanma durumu söz konusu olamıyor.

Mehmet Ceyhan’ı dinledim. Uv ışınlarının virüsü mutasyona uğratacağını söyleyenler rehavet yarattılar diyor. Virüsün öldürücülüğünde azalma diye bir şey beklemiyoruz, tutunan kancalarında değişim bekliyoruz, yani bulaştırıcılığının düşmesini bekliyoruz diyor. O da şimdilik olmadı diyor. Virüs ilk gün nasıl hasta ediyorsa bugün de aynı şekilde hasta ediyor diyor.

Ben de size yazacaktım moraller alt üst

Ek hastalığı var mı bilmiyorum ama bugün 27 yaşında bi hastayı kaybetmişiz
27 ya

Bu doktor her haberi takip ediyo sanırım. Böyle demiş
Yoğun bakım sürekli artmasa umudum vardı

Eklentiler

• BBEEF7A8-2171-4CF2-B61E-3FF795F613D1.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 101

İşin kötüsü artık yapacak birşey de yok. Karalar bağlasak, ağlasak, dövünsek çare yok ki. İzole olabilen olacak, olamayan dikkatli bir şekilde hayatını sürdürecek. Bu süreç bana ülkemin sağlık sistemine güvenmeyi öğretti, açıkçası bana en büyük katkısı bu oldu. Sağlıkçılara, doktorlarımıza, hemşirelerimize sabır ve sağlık diliyorum, önlemimi alıp yaşamıma devam ediyorum başka çaremiz yok.

zaten oyle yapıyorum, gelir gelmez direk balkona koyuyorum, ertesingun yikiyip kaldiriyorum, yikadigimi bekletmiyorum dolaba ya da yeri neresiyse oraya kaldiriyorum

Amerikanin son 19. Saat rakamlari 8.200 kusurlerde(ekran goruntusu alamadim)buna ragmen bizde rakamlar artista.amerika gercek rakamlari sakliyor olabilir mi.cunku artik o toplanmaya vaka sayisinin patlamasi lazimdi.

Dün bütün gün mutfak dolaplarını döktüm, temizledim. Mutfakta çok terledim, fırında çalıştı bir ara. Gece duş aldım, balkonda bir bardak çay içtim yattım(balkon soğuk değildi, üzerime polar almıştım). Sabah ciğer ağrısıyla uyandım. Öksürünce çok acıyordu ciğerim. Öğleden sonra çok terledim, şimdi ter geçti. Ciğerimde ağrı ve halsizlik var. Tahmin edersiniz ki korkuyorum korona mı acaba diye yoksa dün yaptıklarım bu kadar halsizlik ve ciğer ağrısı yapar mı?

Nasıl oluyo ya ben anlayamıyorum artık. Bağışıklığı düşük desem ne kadar düşük olabilir 110 yaşında atlatan var
Çok küçük daha ya aramızda 2 yaş var sadece
Bu çocuk çok korkuttu beni. Ben de daha rahattım öncesine göre artık. En başa sardı korkularımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…