Hiç bilmiyorum o aletler moralimi bozuyo çokkullan at posetler falan kullaniyolardir sanirim ama su tukuruk toplayan hortum nasil olacak
Ben telefonu alkol ile temizliyorum. Bastan %70 izopropil alkol aldim onu kullandim. Bitince bir daha bulamadim. Sonra %95lik biyo etanol buldum. Onu %75 olacak sekilde seyrelttim.. Evde dezenfekten olarak onu kullaniyoruz.merhaba,dışarda ve iş yerinde kullandığınız telefon ve özellikle bilgisayarları (notebook) neyle temizliyorsunuz? kolonya yeterli mi? cogu kisi böyle yapıyor telefonları özellikle, esim uzun suresonra ise gitti ve bilgisarinj da götürmek zorundaydı. şimdi kullanması gerekiyo. lütfen acil cevap
ben kolanya ya da dezenfaktanı bir beze sıkıp tabi kapalı olmak kaydıyda temizliyorum. Telefonlar, tablet ve bilgisayarlar kapalı iken temizlenirse zarar gelmez bir 5-10 dk kullanmayıp sonra açabilirsiniz.Ben telefonu alkol ile temizliyorum. Bastan %70 izopropil alkol aldim onu kullandim. Bitince bir daha bulamadim. Sonra %95lik biyo etanol buldum. Onu %75 olacak sekilde seyrelttim.. Evde dezenfekten olarak onu kullaniyoruz.
Ama bilgisayar klavyesini temizlerken dikkatli olun aralardan girerse sikinti olur.
Ve telefonun sarj edilen kismina da kacmamasina dikkat etmeniz gerek. Ben telefonumu alkolle sildikten sonra sarja taktim bi sure sonra cazirtilar geldi bi baktim yanik kokuyor
Bilim insanı olacaksınBen telefonu alkol ile temizliyorum. Bastan %70 izopropil alkol aldim onu kullandim. Bitince bir daha bulamadim. Sonra %95lik biyo etanol buldum. Onu %75 olacak sekilde seyrelttim.. Evde dezenfekten olarak onu kullaniyoruz.
Ama bilgisayar klavyesini temizlerken dikkatli olun aralardan girerse sikinti olur.
Ve telefonun sarj edilen kismina da kacmamasina dikkat etmeniz gerek. Ben telefonumu alkolle sildikten sonra sarja taktim bi sure sonra cazirtilar geldi bi baktim yanik kokuyor
Mutasyon mu geciriyor yoksa toplumun neredeyse tamamına bulaştığı için insanlar bağışıklık mı kazanıyor?hiçbir virüs tamamen yok olmuyor ki. zamanla, mutasyon geçire geçire öldürücülük azalıyor. bknz:domuz gribi..
ancak covid de beklenen, eylül gibi ikinci bir dalganın gelmesi. ki genelde böyle pandemilerde ikinci dalgalarda çok daha fazla sayıda insan ölüyor.
E zaten test yapmamislar ayrica tomogrofik bulgusu olmadığını söyleyen doktor var. Ateşiniz yuksek değil dert etmeyin.Arkadaşlar merhaba, 3gündür siteye giremedim inanılmaz hastayım.
5 gün öncesinden gözde çıkan arpacık, 3gün öncesinde başlayan hala devam eden yoğun bir bas agrısı kafamı kaldıramayacak kadar yogun halsizlik (Tuvalete dahi sürünerek gidiyorum)
iç basması, ilaçla geçmeyen ishal mide bulantısı,nefes darlığı, sonrasında geniz yanması
İnip çıkan ateş 37.9 37.6 vs vs
Bu etkiler devam ediyor azalmak yerine artıyor
Devlet hastanesine gittim.
Test kimseye yapmıyoruz dediler, tomografi cektiler temiz dediler ama kan değerlerimde enfeksiyon yüksek çıktı.
Tek verdiği ilaç parol baska bir şey değil çok ilgisizler covid icin
Herşeye çok çok dikkat ediyorum 2 kat maske siperlikle cıktım işlerim icin vs
El dezenfektanını kilolarca bitirdim nerdeyse eğer buna rağmen bulaştıysa gerçekten herkese cidden bulaşır demektir. İstanbul'dan şehir dışına kendi evime geldim özel aracımla benzinlikte bile durmadım korkudan direkt basıp geldim kimseye temas etmedim evde 4 kişiyiz 2 kişi bu şekilde etki yasıyoruz
Doktor tomogrofiye bakıp covid etkisi yok dedi ama bir test yapsalardı keske gerçekten ben böyle bir sey hic yaşamadım daha önce
Mutasyon mu geciriyor yoksa toplumun neredeyse tamamına bulaştığı için insanlar bağışıklık mı kazanıyor?
Ben de size yazacaktım moraller alt üstMehmet Ceyhan’ı dinledim. Uv ışınlarının virüsü mutasyona uğratacağını söyleyenler rehavet yarattılar diyor. Virüsün öldürücülüğünde azalma diye bir şey beklemiyoruz, tutunan kancalarında değişim bekliyoruz, yani bulaştırıcılığının düşmesini bekliyoruz diyor. O da şimdilik olmadı diyor. Virüs ilk gün nasıl hasta ediyorsa bugün de aynı şekilde hasta ediyor diyor.
Bu doktor her haberi takip ediyo sanırım. Böyle demişMehmet Ceyhan’ı dinledim. Uv ışınlarının virüsü mutasyona uğratacağını söyleyenler rehavet yarattılar diyor. Virüsün öldürücülüğünde azalma diye bir şey beklemiyoruz, tutunan kancalarında değişim bekliyoruz, yani bulaştırıcılığının düşmesini bekliyoruz diyor. O da şimdilik olmadı diyor. Virüs ilk gün nasıl hasta ediyorsa bugün de aynı şekilde hasta ediyor diyor.
Ben bir şey mi kaçırıyorum?
Ne moralim bozuluyor,
ne motivasyonum düşüyor.
Vefat eden sayısı azalmış, iyileşenler artmış,
tablo kötü değil, bir uzman 'virüs henüz mutasyona uğramadı' diyor diye karalar bağlayamayacağım.
Nasıl oluyo ya ben anlayamıyorum artık. Bağışıklığı düşük desem ne kadar düşük olabilir 110 yaşında atlatan var
zaten oyle yapıyorum, gelir gelmez direk balkona koyuyorum, ertesingun yikiyip kaldiriyorum, yikadigimi bekletmiyorum dolaba ya da yeri neresiyse oraya kaldiriyorumhanimlar yikayinca elinizden çikan virus paketten neden çikmasin?
bekleme islemi yapacaksaniz yikama oncesinde yapmaniz lazim.
hani disardan geldi dokunmayim evede sokmayim havalansi diye o tamam ama yikadiginiz seyi tekrar bekletmenize ne gerek var
Bu çocuk çok korkuttu beni. Ben de daha rahattım öncesine göre artık. En başa sardı korkularımıNasıl oluyo ya ben anlayamıyorum artık. Bağışıklığı düşük desem ne kadar düşük olabilir 110 yaşında atlatan var
Çok küçük daha ya aramızda 2 yaş var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?