- 8 Ocak 2015
- 6.095
- 19.112
- 448
Benim durumum biraz daha farklı eşim covidde calısıyor o orda calıstıgı sürece ben eve dönemiyorum.bebeklerimiz 3 aylık prematüre ne kadar dayanır psikolojim bilmiyorumİşin kötüsü artık yapacak birşey de yok. Karalar bağlasak, ağlasak, dövünsek çare yok ki. İzole olabilen olacak, olamayan dikkatli bir şekilde hayatını sürdürecek. Bu süreç bana ülkemin sağlık sistemine güvenmeyi öğretti, açıkçası bana en büyük katkısı bu oldu. Sağlıkçılara, doktorlarımıza, hemşirelerimize sabır ve sağlık diliyorum, önlemimi alıp yaşamıma devam ediyorum başka çaremiz yok.
İspanya 48 vaka, 0 ölümAmerikanin son 19. Saat rakamlari 8.200 kusurlerde(ekran goruntusu alamadim)buna ragmen bizde rakamlar artista.amerika gercek rakamlari sakliyor olabilir mi.cunku artik o toplanmaya vaka sayisinin patlamasi lazimdi.
Benim disari ciktigim an basliyor bogaz agrim.psikolojiktik o.bu arada arti bogaz agrisi olana da covid testi yapacaklarmis.millet komple belirtilerini gosteriyor test olamiyor haberlerde baska bir ulkeden bahsediyorlar sankiDün bütün gün mutfak dolaplarını döktüm, temizledim. Mutfakta çok terledim, fırında çalıştı bir ara. Gece duş aldım, balkonda bir bardak çay içtim yattım(balkon soğuk değildi, üzerime polar almıştım). Sabah ciğer ağrısıyla uyandım. Öksürünce çok acıyordu ciğerim. Öğleden sonra çok terledim, şimdi ter geçti. Ciğerimde ağrı ve halsizlik var. Tahmin edersiniz ki korkuyorum korona mı acaba diyeyoksa dün yaptıklarım bu kadar halsizlik ve ciğer ağrısı yapar mı?
Dünya Sağlık örgütüne güvenemiyorum ben nedense. Çok yetersiz ve eksik kaldılar bence
Yaa o bende de var. Psikolojik sanırım, dışarı çıkınca boğaz ağrısı başlıyor. Maske kaynaklı da olabilirBenim disari ciktigim an basliyor bogaz agrim.psikolojiktik o.bu arada arti bogaz agrisi olana da covid testi yapacaklarmis.millet komple belirtilerini gosteriyor test olamiyor haberlerde baska bir ulkeden bahsediyorlar sanki
Ispanya gercek verileri kisitladi diye biliyorum.orasi da ayri bir karisicak bu yuzdenİspanya 48 vaka, 0 ölüm
Orası da berbat haldeydi
Ben de güvenmiyorum ama umarım bu haber doğrudurDünya Sağlık örgütüne güvenemiyorum ben nedense. Çok yetersiz ve eksik kaldılar bence
Dünya Sağlık örgütüne güvenemiyorum ben nedense. Çok yetersiz ve eksik kaldılar bence
İtalya 280, yani düşüş var sanırı çoğu ülkedeIspanya gercek verileri kisitladi diye biliyorum.orasi da ayri bir karisicak bu yuzden
Bunu görünce moralim dibe vurdu.Bu virüs hala çözülemedi 100 yaşında ki atlatsın 27 yaşında ki ölsün.Şimdi de omurilik sıvısında virüs tespit etmişler Türkiye de ilkmiş.
Biz saklamiyoruz diye dusunuyorum.cunku basindan tedbir aldik(o tedbirler de tartismaya acik gerci)amaispanya tedbir soyle dursun hicbir sey yokmus gibi davrandi.onlar gelecek tepkiye tedbir olarak saklamaya calismaya baslamislar.hatta resmi kayitlari falan silmisler karisik orasi.italya yukselmiyor iste.adamlar takmiyor ben fotolarini paylasmistim.takmiyorlar iste ve rakamlari orda.(sasiyorum)iran hala berbat hala toparlayamadi.İtalya 280, yani düşüş var sanırı çoğu ülkede
Tüm ülkeler gizlemiyodur sanırım. Türkiye için de her akşamki verilere yalan diyolar mesela
son durum hakkında bilgisi olan var mı?
Benim cevremde cok oldu ne yazık kiÇevreniz de kovide yakalanan var mı. Benim yok çok şükür. Sadece eşimin bir arkadaşının ciğerleri kovid uyumlu ama testleri hep negatif çıkmış. Pipettten nefes alır gibiydim demiş. Atlatmış çok şükür.
Sürekli aslında bulunduğumuz ilçede coronalı kaynıyormuş diye dedikodular oluyor lakin konu komşu, tanıdık kimse de yok
Aslında bu beklenen bir durum. İnsan dışkısında da bulunabildiği için kanalizasyon sisteminden atık olarak karışması normal
Cevremde bi corona vefat var.uzaktan.akciger hastasiymis.surekli hastanede tedavideymis.onun disinde 2 ,5 ay once ben ve ailem gecirdigimizi dusunuyorum.belirtiler cok uyuyor cunku.Çevreniz de kovide yakalanan var mı. Benim yok çok şükür. Sadece eşimin bir arkadaşının ciğerleri kovid uyumlu ama testleri hep negatif çıkmış. Pipettten nefes alır gibiydim demiş. Atlatmış çok şükür.
Sürekli aslında bulunduğumuz ilçede coronalı kaynıyormuş diye dedikodular oluyor lakin konu komşu, tanıdık kimse de yok
Iste o camur lagim mi yoksa oylesine su birikintisi mi bilmemiz lazim.As
Aslında bu beklenen bir durum. İnsan dışkısında da bulunabildiği için kanalizasyon sisteminden atık olarak karışması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?