bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benim durumum biraz daha farklı eşim covidde calısıyor o orda calıstıgı sürece ben eve dönemiyorum.bebeklerimiz 3 aylık prematüre ne kadar dayanır psikolojim bilmiyorum

Amerikanin son 19. Saat rakamlari 8.200 kusurlerde(ekran goruntusu alamadim)buna ragmen bizde rakamlar artista.amerika gercek rakamlari sakliyor olabilir mi.cunku artik o toplanmaya vaka sayisinin patlamasi lazimdi.
İspanya 48 vaka, 0 ölüm
Orası da berbat haldeydi

Eklentiler

• 59F5B2DA-0CC7-44E7-BE9D-A4EC6B622F45.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 57
Benim disari ciktigim an basliyor bogaz agrim.psikolojiktik o.bu arada arti bogaz agrisi olana da covid testi yapacaklarmis.millet komple belirtilerini gosteriyor test olamiyor haberlerde baska bir ulkeden bahsediyorlar sanki

Benim disari ciktigim an basliyor bogaz agrim.psikolojiktik o.bu arada arti bogaz agrisi olana da covid testi yapacaklarmis.millet komple belirtilerini gosteriyor test olamiyor haberlerde baska bir ulkeden bahsediyorlar sanki
Yaa o bende de var. Psikolojik sanırım, dışarı çıkınca boğaz ağrısı başlıyor. Maske kaynaklı da olabilir

Ispanya gercek verileri kisitladi diye biliyorum.orasi da ayri bir karisicak bu yuzden
İtalya 280, yani düşüş var sanırı çoğu ülkede
Tüm ülkeler gizlemiyodur sanırım. Türkiye için de her akşamki verilere yalan diyolar mesela

Çevreniz de kovide yakalanan var mı. Benim yok çok şükür. Sadece eşimin bir arkadaşının ciğerleri kovid uyumlu ama testleri hep negatif çıkmış. Pipettten nefes alır gibiydim demiş. Atlatmış çok şükür.

Sürekli aslında bulunduğumuz ilçede coronalı kaynıyormuş diye dedikodular oluyor lakin konu komşu, tanıdık kimse de yok

İtalya 280, yani düşüş var sanırı çoğu ülkede
Tüm ülkeler gizlemiyodur sanırım. Türkiye için de her akşamki verilere yalan diyolar mesela
Biz saklamiyoruz diye dusunuyorum.cunku basindan tedbir aldik(o tedbirler de tartismaya acik gerci)amaispanya tedbir soyle dursun hicbir sey yokmus gibi davrandi.onlar gelecek tepkiye tedbir olarak saklamaya calismaya baslamislar.hatta resmi kayitlari falan silmisler karisik orasi.italya yukselmiyor iste.adamlar takmiyor ben fotolarini paylasmistim.takmiyorlar iste ve rakamlari orda.(sasiyorum)iran hala berbat hala toparlayamadi.

Benim cevremde cok oldu ne yazık ki

Cevremde bi corona vefat var.uzaktan.akciger hastasiymis.surekli hastanede tedavideymis.onun disinde 2 ,5 ay once ben ve ailem gecirdigimizi dusunuyorum.belirtiler cok uyuyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…