Benim tanıdığım 3 ailede olduÇevreniz de kovide yakalanan var mı. Benim yok çok şükür. Sadece eşimin bir arkadaşının ciğerleri kovid uyumlu ama testleri hep negatif çıkmış. Pipettten nefes alır gibiydim demiş. Atlatmış çok şükür.
Sürekli aslında bulunduğumuz ilçede coronalı kaynıyormuş diye dedikodular oluyor lakin konu komşu, tanıdık kimse de yok
İtalyada yaşayan bi vatandaş böyle söylemiş. Gördüğümüz görüntüler neydi o zaman anlamadım, gerçi o görüntü kafedeydi sanırımBiz saklamiyoruz diye dusunuyorum.cunku basindan tedbir aldik(o tedbirler de tartismaya acik gerci)amaispanya tedbir soyle dursun hicbir sey yokmus gibi davrandi.onlar gelecek tepkiye tedbir olarak saklamaya calismaya baslamislar.hatta resmi kayitlari falan silmisler karisik orasi.italya yukselmiyor iste.adamlar takmiyor ben fotolarini paylasmistim.takmiyorlar iste ve rakamlari orda.(sasiyorum)iran hala berbat hala toparlayamadi.
Hihihi bize ders veriyorlar.bizden hic bir farklari yok.kultur olarak cok cok benziyoruzİtalyada yaşayan bi vatandaş böyle söylemiş. Gördüğümüz görüntüler neydi o zaman anlamadım, gerçi o görüntü kafedeydi sanırım
Bence ya o görüntülerden sonra geldi maske kuralı ya da caddelerde bir şeyler yiyip içtikleri için maske kuralı yok. Ama kafelerde sosyal mesafede yoktu. Dipdibeler.İtalyada yaşayan bi vatandaş böyle söylemiş. Gördüğümüz görüntüler neydi o zaman anlamadım, gerçi o görüntü kafedeydi sanırım
bana da arkadaşım çok zorladı dolunayı izleyelim kamp sandalyeni al gel dedi. açık hava bir şey olmaz diyor bir de ben sanki pimpirikli muamelesi görüyorum.Eki Görüntüle 2646380
Eki Görüntüle 2646381
Biri izmir biri kadikoy.vaka artislarini takip edelim.fotolar 6 haziran sanirim.olmadi 7 haziran.en erken 2 gun en gec 14 gun.suursuz bunlar normal zamanda cik desen cikmazlar.bunlarin yuzunden bu surec bu kadar uzadi.cok kiziyorum!!!
Eee iste herkes birbirini oyle ikna ederse ayvayi yeriz.bi bakalim bu goruntulerden sonra rakamlar ne diyorbana da arkadaşım çok zorladı dolunayı izleyelim kamp sandalyeni al gel dedi. açık hava bir şey olmaz diyor bir de ben sanki pimpirikli muamelesi görüyorum.Baktım herkes restoranda cafede valla bilemiyorum artık. haftaya rakamlar ne olur.
O goruntuleri ben paylasmistim burda.o goruntuler yuksek gelire sahip kesimin tarafiydi.dusuk gelirli kesim icerdeydi bu arada.ama o goruntuyu paylasmadim.keske kaydetseydim.ama cocuklarin whatsapp guruplari yuzunden bircok fotoyu silmek zorunda kaliyorum onun icin olmadi.Bence ya o görüntülerden sonra geldi maske kuralı ya da caddelerde bir şeyler yiyip içtikleri için maske kuralı yok. Ama kafelerde sosyal mesafede yoktu. Dipdibeler.
bana da arkadaşım çok zorladı dolunayı izleyelim kamp sandalyeni al gel dedi. açık hava bir şey olmaz diyor bir de ben sanki pimpirikli muamelesi görüyorum.Baktım herkes restoranda cafede valla bilemiyorum artık. haftaya Valla o kadar ısrar etti ki artık hayata karışman lazım böyle olmaz diyor. Resmen psikolojik baskı yaptı. Annemle yaşıyorum kusura bakma dedim en son. Bilmiyorum ya bizim millet rahat. Napcaz bilmem zor işimizEee iste herkes birbirini oyle ikna ederse ayvayi yeriz.bi bakalim bu goruntulerden sonra rakamlar ne diyor
Bebeğe sevgiler:)Normalleşme sürecinde henüz yeni normalleşen psikolojim altüst olduetrafım kronik artı hamile olmam birde bunun verdiği psikoloji bütün gün kendime ben iyiyim dedim
Benim de etrafım kronik hep bi panik halindeyim 3 aydır mahvoldum, ama sen hamileymişsin bak korkma bi şeycik olmaz sağ salim alırsın kucağına inşallahNormalleşme sürecinde henüz yeni normalleşen psikolojim altüst olduetrafım kronik artı hamile olmam birde bunun verdiği psikoloji bütün gün kendime ben iyiyim dedim
Ay kıyamam ya. Ama sağlıcakla alcaksınız inşallah kucağınıza.Normalleşme sürecinde henüz yeni normalleşen psikolojim altüst olduetrafım kronik artı hamile olmam birde bunun verdiği psikoloji bütün gün kendime ben iyiyim dedim
İnşallah Allahım herkesi korusun bi aksilik olmazsa ağustos 13 bebişimin beklenen doğum tarihi o zamana bitse keşke şu illet gına geldi ufffghAy kıyamam ya. Ama sağlıcakla alcaksınız inşallah kucağınıza.
Benim de etrafım kronik hep bi panik halindeyim 3 aydır mahvoldum, ama sen hamileymişsin bak korkma bi şeycik olmaz sağ salim alırsın kucağına inşallah
Yakınlarımızı düşünürken kendimize sıra gelmiyor zaten
Hic endiselenmeyin.bebeginizi saglikla kucaginiza alicaksiniz insallah.kurallar basit.el yikama ve mesafe o kadar.moral bozmak yok.bebisi de uzme.kendinizi de uzmeyin.Normalleşme sürecinde henüz yeni normalleşen psikolojim altüst olduetrafım kronik artı hamile olmam birde bunun verdiği psikoloji bütün gün kendime ben iyiyim dedim
Ben eskiden bunların hiçbirini yapmıyordum. Şimdi ben de dışarıdan gelmiş isem üstümdekileri hemen makineye atıyorum ve duşa giriyorum. Telefonu dezenfekte ederken bozma ihtimali var, bu yüzden telefonumu yassı şeffaf buzdolabı poşetlerine koyuyorum öyle alıyorum yanıma. Gerçi telefonumu hiç dışarıda kullanmadım ama kullanmak zorunda kalırsam telefon poşet üzerinden de çalışıyor çıkarmadan, hoparlörü açıp konuşabilirim. Eve dönünce telefonu el değdirmeden poşeten çıkartıp poşeti atıyorum. Marketten gelen ürünleri, eğer bozulmayacak şeylerse ve acil değilse bir kaç gün dışarıda bırakıyorum. Peynir gibi bozulacak bir şeyse kabını sabunla yıkayıp kuruyunca yine temiz bir bıuzdolabı poşetine alıp buzdolabına koyuyorum. Bazen paketli ürünleri el değdirmeden kavanozlara veya saklama kaplarına aktarıp paketi atıyorum. Paketi ile saklayacaksam sabun ile yıkıyorum. Marketten gelen ürünleri yıkarken hiç deterjan kullanmıyorum sadece sabun kullanıyorum. Bir tek damacanayı çamaşır suyu ile siliyorum. Un gibi paketini yıkayamadığım şeyleri bir karantina odamız var (kullanmadığımız) oraya alıyorum, biraz beklettikten sonra büyük kavanoza vb aktarıyorum. Buzdolabına alacağım Sebze ve meyveleri eleştirilere rağmen sabun ile yıkayıp suda iyice duruluyorum. Sabun artığı kalmadığına inanıyorum. O kadar durlamama rağmen sabundan arınmıyorsa o zaman zirai ilaç artıklarından da arınmıyor demektir ki bunlar sabun kadar masum değiller. Patates ve kuru soğan gibi yıkayamadığım ürünleri ise güneşte bekletiyorum sonra karantine odasında tutuyorum. Kullanacağım zaman oradan alıp mutfak tezgahı ile temas ettirmeden soyduktan sonra ellerimi yıkıyorum. kendileri pişeceği için ayrıca yıkamıyorum. Sadece kullandığım bıçağı ve kesme tahtasını yıkıyorum.arkadaşlar merhaba ben normalde dışardan eve alınanlar için , marketten aldığım peynir kutusu süt kutusu gibi şeyleri sudan geçirip dolaba koyma , ya da parktan bahçeden geldikten sonra üst çıkarma el yikama tel silme gibi şeyleri virusten önce yapan biriyim.
virusten sonra ise bu gibi şeyleri yapmayan insanlara göre cok daha tedirginim. konuştuğum yakınlarım normalde yukarıda yazdiklarimi yapmadıkları için bunları şimdi bu virus sürecinde yaptıklarını ve yeterli olacağını söylüyorlar. ben bunları önce yapınca şimdi daha farklı bir temizlik uygulamak gerekiyor bunlar yetmeyecekmis gibi hissediyorum. bu beni ve psikolojisi etkiliuo ve daha da kötü olmasından korkuyorum
sizler neler yapıyorsunuz dediğim konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?